nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:02 Η nandia05 έγραψε: #5.241 24-04-08 16:02 αντε καλο κουραγιο και Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:07 Ο πυρροθριξ: #5.242 24-04-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: καλα Δαναη εσυ? Δουλεια εισαι???? Click για ανάπτυξη... ναι δουλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:08 Ο πυρροθριξ: #5.243 24-04-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: αντε λουκουμι θα την βγαλεις αν αφησουμε ολες το κοκορετσι και ερθουμε να σου κανουμε παρεα!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει κοκορετσι θα φαω!!!την κυριακη καθομαι!!! αλλα δεν λεω και οχι στην παρεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #5.244 24-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: αντε καλο κουραγιο και Καλο Πασχα!!! Click για ανάπτυξη... επισης!!!!καλα να περασεις μαζι με οοοολα σου τα παιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 18:59 Η Fotini έγραψε: #5.245 24-04-08 18:59 Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #5.246 24-04-08 22:26 Δανάηηηηηηηη συγνώμη που σου άλλαξα το όνομα του γλυκού σου άντρα... Αλλά τι σημασία έχει το όνομα,αφού έχει τη χάρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.247 25-04-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουαααααου!!!!!!!!!!!!!!! καλα ε?μια χαρα θα τα περασω το πασχα μου φαινεται!!!θα πρηζω την Γιουλη!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι το λες αυτό πυρροθριξακι μου? Σου'χω δωσει ποτε την εντυπωση ότι με πρήζεις? Χαρα μου να μιλάμε παρείτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.248 25-04-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω να πω μετα την επισκεψή μου απο τη Φωτεινη ειναι οτι είναι μια πολύ τρυφερη, γλυκια αλλα και υπεθυνη μαμά... Η δε Ρενατούλα είναι ένα πανέμορφο και πανεξυπνο πλάσμα που σε τρελαίνει με τις αντιδρασεις της. Στην αρχή με μυρισε έντονα (μαλλον κατι σε καλυψω και μορφεας της ηρθε) και στη συνεχεια μου εκανε... κολπα. Δηλ. τη μια κρυβοταν και την αλλη εμφανιζόταν παρατηρώντας με... Αυτο δε που με συγκινησε και είναι και το παραδοξο αλλά και εκείνο που κάνει αυτά τα γατιά αξιαγαπητα είναι ότι οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, παρόλο που φοβοταν, καθισε αδιαμαρτυρητα χωρις τη συνηθισμενη επιθετικη αντιδραση του ειδους της (της φυσης της γατας εννοω). Για αλλά μια φορά ανακάλυψα τη μοναδικότητα αυτών των αξιολατρευτων πλασμάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.249 25-04-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμεΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα Click για ανάπτυξη... Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 08:23 Η Raisa έγραψε: #5.250 25-04-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε καλο κουραγιο και Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:07 Ο πυρροθριξ: #5.242 24-04-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: καλα Δαναη εσυ? Δουλεια εισαι???? Click για ανάπτυξη... ναι δουλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:08 Ο πυρροθριξ: #5.243 24-04-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: αντε λουκουμι θα την βγαλεις αν αφησουμε ολες το κοκορετσι και ερθουμε να σου κανουμε παρεα!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει κοκορετσι θα φαω!!!την κυριακη καθομαι!!! αλλα δεν λεω και οχι στην παρεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #5.244 24-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: αντε καλο κουραγιο και Καλο Πασχα!!! Click για ανάπτυξη... επισης!!!!καλα να περασεις μαζι με οοοολα σου τα παιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 18:59 Η Fotini έγραψε: #5.245 24-04-08 18:59 Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #5.246 24-04-08 22:26 Δανάηηηηηηηη συγνώμη που σου άλλαξα το όνομα του γλυκού σου άντρα... Αλλά τι σημασία έχει το όνομα,αφού έχει τη χάρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.247 25-04-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουαααααου!!!!!!!!!!!!!!! καλα ε?μια χαρα θα τα περασω το πασχα μου φαινεται!!!θα πρηζω την Γιουλη!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι το λες αυτό πυρροθριξακι μου? Σου'χω δωσει ποτε την εντυπωση ότι με πρήζεις? Χαρα μου να μιλάμε παρείτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.248 25-04-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω να πω μετα την επισκεψή μου απο τη Φωτεινη ειναι οτι είναι μια πολύ τρυφερη, γλυκια αλλα και υπεθυνη μαμά... Η δε Ρενατούλα είναι ένα πανέμορφο και πανεξυπνο πλάσμα που σε τρελαίνει με τις αντιδρασεις της. Στην αρχή με μυρισε έντονα (μαλλον κατι σε καλυψω και μορφεας της ηρθε) και στη συνεχεια μου εκανε... κολπα. Δηλ. τη μια κρυβοταν και την αλλη εμφανιζόταν παρατηρώντας με... Αυτο δε που με συγκινησε και είναι και το παραδοξο αλλά και εκείνο που κάνει αυτά τα γατιά αξιαγαπητα είναι ότι οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, παρόλο που φοβοταν, καθισε αδιαμαρτυρητα χωρις τη συνηθισμενη επιθετικη αντιδραση του ειδους της (της φυσης της γατας εννοω). Για αλλά μια φορά ανακάλυψα τη μοναδικότητα αυτών των αξιολατρευτων πλασμάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.249 25-04-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμεΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα Click για ανάπτυξη... Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 08:23 Η Raisa έγραψε: #5.250 25-04-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nandia05: καλα Δαναη εσυ? Δουλεια εισαι???? Click για ανάπτυξη... ναι δουλεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:08 Ο πυρροθριξ: #5.243 24-04-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: αντε λουκουμι θα την βγαλεις αν αφησουμε ολες το κοκορετσι και ερθουμε να σου κανουμε παρεα!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει κοκορετσι θα φαω!!!την κυριακη καθομαι!!! αλλα δεν λεω και οχι στην παρεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #5.244 24-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: αντε καλο κουραγιο και Καλο Πασχα!!! Click για ανάπτυξη... επισης!!!!καλα να περασεις μαζι με οοοολα σου τα παιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 18:59 Η Fotini έγραψε: #5.245 24-04-08 18:59 Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #5.246 24-04-08 22:26 Δανάηηηηηηηη συγνώμη που σου άλλαξα το όνομα του γλυκού σου άντρα... Αλλά τι σημασία έχει το όνομα,αφού έχει τη χάρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.247 25-04-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουαααααου!!!!!!!!!!!!!!! καλα ε?μια χαρα θα τα περασω το πασχα μου φαινεται!!!θα πρηζω την Γιουλη!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι το λες αυτό πυρροθριξακι μου? Σου'χω δωσει ποτε την εντυπωση ότι με πρήζεις? Χαρα μου να μιλάμε παρείτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.248 25-04-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω να πω μετα την επισκεψή μου απο τη Φωτεινη ειναι οτι είναι μια πολύ τρυφερη, γλυκια αλλα και υπεθυνη μαμά... Η δε Ρενατούλα είναι ένα πανέμορφο και πανεξυπνο πλάσμα που σε τρελαίνει με τις αντιδρασεις της. Στην αρχή με μυρισε έντονα (μαλλον κατι σε καλυψω και μορφεας της ηρθε) και στη συνεχεια μου εκανε... κολπα. Δηλ. τη μια κρυβοταν και την αλλη εμφανιζόταν παρατηρώντας με... Αυτο δε που με συγκινησε και είναι και το παραδοξο αλλά και εκείνο που κάνει αυτά τα γατιά αξιαγαπητα είναι ότι οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, παρόλο που φοβοταν, καθισε αδιαμαρτυρητα χωρις τη συνηθισμενη επιθετικη αντιδραση του ειδους της (της φυσης της γατας εννοω). Για αλλά μια φορά ανακάλυψα τη μοναδικότητα αυτών των αξιολατρευτων πλασμάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.249 25-04-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμεΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα Click για ανάπτυξη... Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 08:23 Η Raisa έγραψε: #5.250 25-04-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nandia05: αντε λουκουμι θα την βγαλεις αν αφησουμε ολες το κοκορετσι και ερθουμε να σου κανουμε παρεα!!! Click για ανάπτυξη... ενταξει κοκορετσι θα φαω!!!την κυριακη καθομαι!!! αλλα δεν λεω και οχι στην παρεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #5.244 24-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από nandia05: αντε καλο κουραγιο και Καλο Πασχα!!! Click για ανάπτυξη... επισης!!!!καλα να περασεις μαζι με οοοολα σου τα παιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 18:59 Η Fotini έγραψε: #5.245 24-04-08 18:59 Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #5.246 24-04-08 22:26 Δανάηηηηηηηη συγνώμη που σου άλλαξα το όνομα του γλυκού σου άντρα... Αλλά τι σημασία έχει το όνομα,αφού έχει τη χάρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.247 25-04-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουαααααου!!!!!!!!!!!!!!! καλα ε?μια χαρα θα τα περασω το πασχα μου φαινεται!!!θα πρηζω την Γιουλη!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι το λες αυτό πυρροθριξακι μου? Σου'χω δωσει ποτε την εντυπωση ότι με πρήζεις? Χαρα μου να μιλάμε παρείτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.248 25-04-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω να πω μετα την επισκεψή μου απο τη Φωτεινη ειναι οτι είναι μια πολύ τρυφερη, γλυκια αλλα και υπεθυνη μαμά... Η δε Ρενατούλα είναι ένα πανέμορφο και πανεξυπνο πλάσμα που σε τρελαίνει με τις αντιδρασεις της. Στην αρχή με μυρισε έντονα (μαλλον κατι σε καλυψω και μορφεας της ηρθε) και στη συνεχεια μου εκανε... κολπα. Δηλ. τη μια κρυβοταν και την αλλη εμφανιζόταν παρατηρώντας με... Αυτο δε που με συγκινησε και είναι και το παραδοξο αλλά και εκείνο που κάνει αυτά τα γατιά αξιαγαπητα είναι ότι οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, παρόλο που φοβοταν, καθισε αδιαμαρτυρητα χωρις τη συνηθισμενη επιθετικη αντιδραση του ειδους της (της φυσης της γατας εννοω). Για αλλά μια φορά ανακάλυψα τη μοναδικότητα αυτών των αξιολατρευτων πλασμάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.249 25-04-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμεΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα Click για ανάπτυξη... Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 08:23 Η Raisa έγραψε: #5.250 25-04-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nandia05: αντε καλο κουραγιο και Καλο Πασχα!!! Click για ανάπτυξη... επισης!!!!καλα να περασεις μαζι με οοοολα σου τα παιδια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 18:59 Η Fotini έγραψε: #5.245 24-04-08 18:59 Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #5.246 24-04-08 22:26 Δανάηηηηηηηη συγνώμη που σου άλλαξα το όνομα του γλυκού σου άντρα... Αλλά τι σημασία έχει το όνομα,αφού έχει τη χάρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.247 25-04-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουαααααου!!!!!!!!!!!!!!! καλα ε?μια χαρα θα τα περασω το πασχα μου φαινεται!!!θα πρηζω την Γιουλη!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι το λες αυτό πυρροθριξακι μου? Σου'χω δωσει ποτε την εντυπωση ότι με πρήζεις? Χαρα μου να μιλάμε παρείτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.248 25-04-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω να πω μετα την επισκεψή μου απο τη Φωτεινη ειναι οτι είναι μια πολύ τρυφερη, γλυκια αλλα και υπεθυνη μαμά... Η δε Ρενατούλα είναι ένα πανέμορφο και πανεξυπνο πλάσμα που σε τρελαίνει με τις αντιδρασεις της. Στην αρχή με μυρισε έντονα (μαλλον κατι σε καλυψω και μορφεας της ηρθε) και στη συνεχεια μου εκανε... κολπα. Δηλ. τη μια κρυβοταν και την αλλη εμφανιζόταν παρατηρώντας με... Αυτο δε που με συγκινησε και είναι και το παραδοξο αλλά και εκείνο που κάνει αυτά τα γατιά αξιαγαπητα είναι ότι οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, παρόλο που φοβοταν, καθισε αδιαμαρτυρητα χωρις τη συνηθισμενη επιθετικη αντιδραση του ειδους της (της φυσης της γατας εννοω). Για αλλά μια φορά ανακάλυψα τη μοναδικότητα αυτών των αξιολατρευτων πλασμάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.249 25-04-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμεΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα Click για ανάπτυξη... Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 08:23 Η Raisa έγραψε: #5.250 25-04-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 22:26 Η moukelis έγραψε: #5.246 24-04-08 22:26 Δανάηηηηηηηη συγνώμη που σου άλλαξα το όνομα του γλυκού σου άντρα... Αλλά τι σημασία έχει το όνομα,αφού έχει τη χάρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.247 25-04-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουαααααου!!!!!!!!!!!!!!! καλα ε?μια χαρα θα τα περασω το πασχα μου φαινεται!!!θα πρηζω την Γιουλη!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι το λες αυτό πυρροθριξακι μου? Σου'χω δωσει ποτε την εντυπωση ότι με πρήζεις? Χαρα μου να μιλάμε παρείτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.248 25-04-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω να πω μετα την επισκεψή μου απο τη Φωτεινη ειναι οτι είναι μια πολύ τρυφερη, γλυκια αλλα και υπεθυνη μαμά... Η δε Ρενατούλα είναι ένα πανέμορφο και πανεξυπνο πλάσμα που σε τρελαίνει με τις αντιδρασεις της. Στην αρχή με μυρισε έντονα (μαλλον κατι σε καλυψω και μορφεας της ηρθε) και στη συνεχεια μου εκανε... κολπα. Δηλ. τη μια κρυβοταν και την αλλη εμφανιζόταν παρατηρώντας με... Αυτο δε που με συγκινησε και είναι και το παραδοξο αλλά και εκείνο που κάνει αυτά τα γατιά αξιαγαπητα είναι ότι οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, παρόλο που φοβοταν, καθισε αδιαμαρτυρητα χωρις τη συνηθισμενη επιθετικη αντιδραση του ειδους της (της φυσης της γατας εννοω). Για αλλά μια φορά ανακάλυψα τη μοναδικότητα αυτών των αξιολατρευτων πλασμάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.249 25-04-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμεΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα Click για ανάπτυξη... Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 08:23 Η Raisa έγραψε: #5.250 25-04-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δανάηηηηηηηη συγνώμη που σου άλλαξα το όνομα του γλυκού σου άντρα... Αλλά τι σημασία έχει το όνομα,αφού έχει τη χάρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.247 25-04-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουαααααου!!!!!!!!!!!!!!! καλα ε?μια χαρα θα τα περασω το πασχα μου φαινεται!!!θα πρηζω την Γιουλη!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι το λες αυτό πυρροθριξακι μου? Σου'χω δωσει ποτε την εντυπωση ότι με πρήζεις? Χαρα μου να μιλάμε παρείτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.248 25-04-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω να πω μετα την επισκεψή μου απο τη Φωτεινη ειναι οτι είναι μια πολύ τρυφερη, γλυκια αλλα και υπεθυνη μαμά... Η δε Ρενατούλα είναι ένα πανέμορφο και πανεξυπνο πλάσμα που σε τρελαίνει με τις αντιδρασεις της. Στην αρχή με μυρισε έντονα (μαλλον κατι σε καλυψω και μορφεας της ηρθε) και στη συνεχεια μου εκανε... κολπα. Δηλ. τη μια κρυβοταν και την αλλη εμφανιζόταν παρατηρώντας με... Αυτο δε που με συγκινησε και είναι και το παραδοξο αλλά και εκείνο που κάνει αυτά τα γατιά αξιαγαπητα είναι ότι οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, παρόλο που φοβοταν, καθισε αδιαμαρτυρητα χωρις τη συνηθισμενη επιθετικη αντιδραση του ειδους της (της φυσης της γατας εννοω). Για αλλά μια φορά ανακάλυψα τη μοναδικότητα αυτών των αξιολατρευτων πλασμάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.249 25-04-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμεΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα Click για ανάπτυξη... Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 08:23 Η Raisa έγραψε: #5.250 25-04-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ουαααααου!!!!!!!!!!!!!!! καλα ε?μια χαρα θα τα περασω το πασχα μου φαινεται!!!θα πρηζω την Γιουλη!!!! Click για ανάπτυξη... Γιατι το λες αυτό πυρροθριξακι μου? Σου'χω δωσει ποτε την εντυπωση ότι με πρήζεις? Χαρα μου να μιλάμε παρείτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.248 25-04-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω να πω μετα την επισκεψή μου απο τη Φωτεινη ειναι οτι είναι μια πολύ τρυφερη, γλυκια αλλα και υπεθυνη μαμά... Η δε Ρενατούλα είναι ένα πανέμορφο και πανεξυπνο πλάσμα που σε τρελαίνει με τις αντιδρασεις της. Στην αρχή με μυρισε έντονα (μαλλον κατι σε καλυψω και μορφεας της ηρθε) και στη συνεχεια μου εκανε... κολπα. Δηλ. τη μια κρυβοταν και την αλλη εμφανιζόταν παρατηρώντας με... Αυτο δε που με συγκινησε και είναι και το παραδοξο αλλά και εκείνο που κάνει αυτά τα γατιά αξιαγαπητα είναι ότι οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, παρόλο που φοβοταν, καθισε αδιαμαρτυρητα χωρις τη συνηθισμενη επιθετικη αντιδραση του ειδους της (της φυσης της γατας εννοω). Για αλλά μια φορά ανακάλυψα τη μοναδικότητα αυτών των αξιολατρευτων πλασμάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.249 25-04-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμεΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα Click για ανάπτυξη... Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 08:23 Η Raisa έγραψε: #5.250 25-04-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους. Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος... Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι; Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι... Click για ανάπτυξη... Αυτό που έχω να πω μετα την επισκεψή μου απο τη Φωτεινη ειναι οτι είναι μια πολύ τρυφερη, γλυκια αλλα και υπεθυνη μαμά... Η δε Ρενατούλα είναι ένα πανέμορφο και πανεξυπνο πλάσμα που σε τρελαίνει με τις αντιδρασεις της. Στην αρχή με μυρισε έντονα (μαλλον κατι σε καλυψω και μορφεας της ηρθε) και στη συνεχεια μου εκανε... κολπα. Δηλ. τη μια κρυβοταν και την αλλη εμφανιζόταν παρατηρώντας με... Αυτο δε που με συγκινησε και είναι και το παραδοξο αλλά και εκείνο που κάνει αυτά τα γατιά αξιαγαπητα είναι ότι οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, παρόλο που φοβοταν, καθισε αδιαμαρτυρητα χωρις τη συνηθισμενη επιθετικη αντιδραση του ειδους της (της φυσης της γατας εννοω). Για αλλά μια φορά ανακάλυψα τη μοναδικότητα αυτών των αξιολατρευτων πλασμάτων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 00:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.249 25-04-08 00:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμεΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα Click για ανάπτυξη... Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 08:23 Η Raisa έγραψε: #5.250 25-04-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμεΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα Click για ανάπτυξη... Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 08:23 Η Raisa έγραψε: #5.250 25-04-08 08:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:04 Ο πυρροθριξ: #5.251 25-04-08 11:04 γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.252 25-04-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα βιρμανάκια μου!!! Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;; Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ραίσα! Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British! Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε... Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει... Εσείς πώς πάτε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.253 25-04-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιουχουουουου!!!!!!!! τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:07 Ο πυρροθριξ: #5.254 25-04-08 11:07 καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.255 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Ο πυρροθριξ: #5.256 25-04-08 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Δανάη! Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω! Έχω σύνδεση στο σπίτι!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.257 25-04-08 11:09 Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι καιρό έχετε εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:10 Ο πυρροθριξ: #5.258 25-04-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καιρό έχετε εκεί? Click για ανάπτυξη... εχει ψυχρανει λιγο και βγαινει ηλιος που και που...εσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:12 Ο πυρροθριξ: #5.259 25-04-08 11:12 ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 261 262 263 264 265 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 263 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ο γιοκας σου ειναι καλυτερα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Απριλίου 2008 στις 11:14 Ο πυρροθριξ: #5.260 25-04-08 11:14 αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα να πανικοβληθω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.