Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Βάσια13859: #5.201 24-04-08 09:47 Καλημέρα σε όλους!Δώρα καντο το προβατάκι το ενα να εχει τρυπα για μπρελοκακι το αλλο που ειναι για αντρα που σου ειπα θα στηθει κάπου!πότε θα είναι έτοιμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Βάσια13859: #5.202 24-04-08 09:48 αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #5.203 24-04-08 09:48 Καλημερα!! βρηκατε ευκολα το δρομο της επιστροφής?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η moukelis έγραψε: #5.204 24-04-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα σε όλους!Δώρα καντο το προβατάκι το ενα να εχει τρυπα για μπρελοκακι το αλλο που ειναι για αντρα που σου ειπα θα στηθει κάπου!πότε θα είναι έτοιμα?? Click για ανάπτυξη... Πότε τα θέλεις;Επειδή θα λείψω κάποιες μέρες ρωτάω.Δεν στέκεται όρθιο,τα ποδαρακια του είναι πολύ λεπτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.205 24-04-08 14:19 Καλημέρα! Erefer τελειο το site! Μπορω να σε βοηθήσω με φωτό, υλικο και ιδεες να το εμπλουτίσεις και να γινει πολύ ομορφο... επίσης η ιδεα της Φωτεινης για τη φιλη της ειναι πολυ καλή. Παρα πολύ συντομα θα εχω συνδεση σπίτι και θα ασχοληθω ζεστα. Ειμαι σήμερα στο σπιτι της Φωτεινης και αισθανομαι τοσο τυχερη που γνωρισα τη Ρενατα και καταφερα να τη χαιδεψω και να τη ψιλοζουλήξω. Ειναι μια κουκλα και τοσο καλη γατουλα. Την καθαρισε με το μωρομαντηλο η μαμα της απο την αμμο και παρολο που δεν της αρεσε της κακομοιρας καθισε υπομονετικά... Επισης γνωρισα και τα κουκλια Αλφρεντο και pisu που είναι πανεμορφα και τοσο καλουλια.... Συμπερασμα: Τα Βιρμανάκια είναι γατια μοναδικα και υπεροχα! Φιλάκια πολλά και απο τη Φωτεινούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #5.206 24-04-08 14:21 Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 24-04-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... Καλο Πασχα και σε σενα Αντουλα. Με υγεια και χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.208 24-04-08 14:24 Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #5.209 24-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!! αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα... σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.210 24-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους!Δώρα καντο το προβατάκι το ενα να εχει τρυπα για μπρελοκακι το αλλο που ειναι για αντρα που σου ειπα θα στηθει κάπου!πότε θα είναι έτοιμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Βάσια13859: #5.202 24-04-08 09:48 αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #5.203 24-04-08 09:48 Καλημερα!! βρηκατε ευκολα το δρομο της επιστροφής?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η moukelis έγραψε: #5.204 24-04-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα σε όλους!Δώρα καντο το προβατάκι το ενα να εχει τρυπα για μπρελοκακι το αλλο που ειναι για αντρα που σου ειπα θα στηθει κάπου!πότε θα είναι έτοιμα?? Click για ανάπτυξη... Πότε τα θέλεις;Επειδή θα λείψω κάποιες μέρες ρωτάω.Δεν στέκεται όρθιο,τα ποδαρακια του είναι πολύ λεπτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.205 24-04-08 14:19 Καλημέρα! Erefer τελειο το site! Μπορω να σε βοηθήσω με φωτό, υλικο και ιδεες να το εμπλουτίσεις και να γινει πολύ ομορφο... επίσης η ιδεα της Φωτεινης για τη φιλη της ειναι πολυ καλή. Παρα πολύ συντομα θα εχω συνδεση σπίτι και θα ασχοληθω ζεστα. Ειμαι σήμερα στο σπιτι της Φωτεινης και αισθανομαι τοσο τυχερη που γνωρισα τη Ρενατα και καταφερα να τη χαιδεψω και να τη ψιλοζουλήξω. Ειναι μια κουκλα και τοσο καλη γατουλα. Την καθαρισε με το μωρομαντηλο η μαμα της απο την αμμο και παρολο που δεν της αρεσε της κακομοιρας καθισε υπομονετικά... Επισης γνωρισα και τα κουκλια Αλφρεντο και pisu που είναι πανεμορφα και τοσο καλουλια.... Συμπερασμα: Τα Βιρμανάκια είναι γατια μοναδικα και υπεροχα! Φιλάκια πολλά και απο τη Φωτεινούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #5.206 24-04-08 14:21 Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 24-04-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... Καλο Πασχα και σε σενα Αντουλα. Με υγεια και χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.208 24-04-08 14:24 Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #5.209 24-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!! αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα... σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.210 24-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Αντα έγραψε: #5.203 24-04-08 09:48 Καλημερα!! βρηκατε ευκολα το δρομο της επιστροφής?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η moukelis έγραψε: #5.204 24-04-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα σε όλους!Δώρα καντο το προβατάκι το ενα να εχει τρυπα για μπρελοκακι το αλλο που ειναι για αντρα που σου ειπα θα στηθει κάπου!πότε θα είναι έτοιμα?? Click για ανάπτυξη... Πότε τα θέλεις;Επειδή θα λείψω κάποιες μέρες ρωτάω.Δεν στέκεται όρθιο,τα ποδαρακια του είναι πολύ λεπτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.205 24-04-08 14:19 Καλημέρα! Erefer τελειο το site! Μπορω να σε βοηθήσω με φωτό, υλικο και ιδεες να το εμπλουτίσεις και να γινει πολύ ομορφο... επίσης η ιδεα της Φωτεινης για τη φιλη της ειναι πολυ καλή. Παρα πολύ συντομα θα εχω συνδεση σπίτι και θα ασχοληθω ζεστα. Ειμαι σήμερα στο σπιτι της Φωτεινης και αισθανομαι τοσο τυχερη που γνωρισα τη Ρενατα και καταφερα να τη χαιδεψω και να τη ψιλοζουλήξω. Ειναι μια κουκλα και τοσο καλη γατουλα. Την καθαρισε με το μωρομαντηλο η μαμα της απο την αμμο και παρολο που δεν της αρεσε της κακομοιρας καθισε υπομονετικά... Επισης γνωρισα και τα κουκλια Αλφρεντο και pisu που είναι πανεμορφα και τοσο καλουλια.... Συμπερασμα: Τα Βιρμανάκια είναι γατια μοναδικα και υπεροχα! Φιλάκια πολλά και απο τη Φωτεινούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #5.206 24-04-08 14:21 Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 24-04-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... Καλο Πασχα και σε σενα Αντουλα. Με υγεια και χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.208 24-04-08 14:24 Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #5.209 24-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!! αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα... σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.210 24-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!! βρηκατε ευκολα το δρομο της επιστροφής?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:49 Η moukelis έγραψε: #5.204 24-04-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα σε όλους!Δώρα καντο το προβατάκι το ενα να εχει τρυπα για μπρελοκακι το αλλο που ειναι για αντρα που σου ειπα θα στηθει κάπου!πότε θα είναι έτοιμα?? Click για ανάπτυξη... Πότε τα θέλεις;Επειδή θα λείψω κάποιες μέρες ρωτάω.Δεν στέκεται όρθιο,τα ποδαρακια του είναι πολύ λεπτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.205 24-04-08 14:19 Καλημέρα! Erefer τελειο το site! Μπορω να σε βοηθήσω με φωτό, υλικο και ιδεες να το εμπλουτίσεις και να γινει πολύ ομορφο... επίσης η ιδεα της Φωτεινης για τη φιλη της ειναι πολυ καλή. Παρα πολύ συντομα θα εχω συνδεση σπίτι και θα ασχοληθω ζεστα. Ειμαι σήμερα στο σπιτι της Φωτεινης και αισθανομαι τοσο τυχερη που γνωρισα τη Ρενατα και καταφερα να τη χαιδεψω και να τη ψιλοζουλήξω. Ειναι μια κουκλα και τοσο καλη γατουλα. Την καθαρισε με το μωρομαντηλο η μαμα της απο την αμμο και παρολο που δεν της αρεσε της κακομοιρας καθισε υπομονετικά... Επισης γνωρισα και τα κουκλια Αλφρεντο και pisu που είναι πανεμορφα και τοσο καλουλια.... Συμπερασμα: Τα Βιρμανάκια είναι γατια μοναδικα και υπεροχα! Φιλάκια πολλά και απο τη Φωτεινούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #5.206 24-04-08 14:21 Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 24-04-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... Καλο Πασχα και σε σενα Αντουλα. Με υγεια και χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.208 24-04-08 14:24 Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #5.209 24-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!! αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα... σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.210 24-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρα σε όλους!Δώρα καντο το προβατάκι το ενα να εχει τρυπα για μπρελοκακι το αλλο που ειναι για αντρα που σου ειπα θα στηθει κάπου!πότε θα είναι έτοιμα?? Click για ανάπτυξη... Πότε τα θέλεις;Επειδή θα λείψω κάποιες μέρες ρωτάω.Δεν στέκεται όρθιο,τα ποδαρακια του είναι πολύ λεπτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.205 24-04-08 14:19 Καλημέρα! Erefer τελειο το site! Μπορω να σε βοηθήσω με φωτό, υλικο και ιδεες να το εμπλουτίσεις και να γινει πολύ ομορφο... επίσης η ιδεα της Φωτεινης για τη φιλη της ειναι πολυ καλή. Παρα πολύ συντομα θα εχω συνδεση σπίτι και θα ασχοληθω ζεστα. Ειμαι σήμερα στο σπιτι της Φωτεινης και αισθανομαι τοσο τυχερη που γνωρισα τη Ρενατα και καταφερα να τη χαιδεψω και να τη ψιλοζουλήξω. Ειναι μια κουκλα και τοσο καλη γατουλα. Την καθαρισε με το μωρομαντηλο η μαμα της απο την αμμο και παρολο που δεν της αρεσε της κακομοιρας καθισε υπομονετικά... Επισης γνωρισα και τα κουκλια Αλφρεντο και pisu που είναι πανεμορφα και τοσο καλουλια.... Συμπερασμα: Τα Βιρμανάκια είναι γατια μοναδικα και υπεροχα! Φιλάκια πολλά και απο τη Φωτεινούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #5.206 24-04-08 14:21 Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 24-04-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... Καλο Πασχα και σε σενα Αντουλα. Με υγεια και χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.208 24-04-08 14:24 Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #5.209 24-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!! αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα... σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.210 24-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Erefer τελειο το site! Μπορω να σε βοηθήσω με φωτό, υλικο και ιδεες να το εμπλουτίσεις και να γινει πολύ ομορφο... επίσης η ιδεα της Φωτεινης για τη φιλη της ειναι πολυ καλή. Παρα πολύ συντομα θα εχω συνδεση σπίτι και θα ασχοληθω ζεστα. Ειμαι σήμερα στο σπιτι της Φωτεινης και αισθανομαι τοσο τυχερη που γνωρισα τη Ρενατα και καταφερα να τη χαιδεψω και να τη ψιλοζουλήξω. Ειναι μια κουκλα και τοσο καλη γατουλα. Την καθαρισε με το μωρομαντηλο η μαμα της απο την αμμο και παρολο που δεν της αρεσε της κακομοιρας καθισε υπομονετικά... Επισης γνωρισα και τα κουκλια Αλφρεντο και pisu που είναι πανεμορφα και τοσο καλουλια.... Συμπερασμα: Τα Βιρμανάκια είναι γατια μοναδικα και υπεροχα! Φιλάκια πολλά και απο τη Φωτεινούλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:21 Η Αντα έγραψε: #5.206 24-04-08 14:21 Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 24-04-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... Καλο Πασχα και σε σενα Αντουλα. Με υγεια και χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.208 24-04-08 14:24 Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #5.209 24-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!! αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα... σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.210 24-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.207 24-04-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... Καλο Πασχα και σε σενα Αντουλα. Με υγεια και χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.208 24-04-08 14:24 Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #5.209 24-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!! αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα... σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.210 24-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... Καλο Πασχα και σε σενα Αντουλα. Με υγεια και χαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.208 24-04-08 14:24 Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #5.209 24-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!! αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα... σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.210 24-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:57 Ο πυρροθριξ: #5.209 24-04-08 14:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!! αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα... σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.210 24-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Click για ανάπτυξη... οχι ρε συ σιγα μην κανεις αλλο!!! αυτο ειναι πολυ ωραιο,αστο ετσι δεν πειραζει,σιγα την διαφορα... σ'ευχαριστω και παλι και καλο Πασχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 14:59 Ο πυρροθριξ: #5.210 24-04-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δωρα ο γατος του Πυρροθριξ λεγεται Μελανωρ (= γλυκος αντρας) και τον έχεις κανει φανταστικό. Μπραβο! Click για ανάπτυξη... διορθωση:Μελανωρ =αντρας απο μελι.... αρα και γλυκος ναι Γιουλακο εχεις δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:03 Ο πυρροθριξ: #5.211 24-04-08 15:03 Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.212 24-04-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Αν καταλαβα καλα η Γιουλη εχειπαρει παραμαζωμα τα σπιτια Αντας ,Φωτεινης...τι γινεται?δεν μαγειρευουμε?πας και τρως στα κοριτσια? Ή μηπως κανεις συγκρητικο τεστ ποια βιρμανοχνουδομπαλα ειναι η πιο ωραια και πιο απαλη???????????? Αντε να το παρω κι εγω να ερθεις και στο δικο μου να ζουπηξεις!!! Click για ανάπτυξη... Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:21 Ο πυρροθριξ: #5.213 24-04-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αν κλεισω απότομα σας λέω Καλο Πασχα για να μην το εχω έννοια γιατι μετα φευγω στας εξοχας και δεν θα υπαρχει τροπος επικοινωνίας, μονο με περιστερια χιχιχι Click για ανάπτυξη... ακομη υπαρχουν και τα σηματα καπνου αν εισαι σε λοφο.....εδω καφε αρκουδος καλει λευκο περιστερι.... καλα να περασεις κι εσυ Βασακο μου και καλο Πασχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #5.214 24-04-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:23 Ο πυρροθριξ: #5.215 24-04-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Εκανα Βιρμανοπεριοδεία!! Και ομολογω οτι περναω υπεροχα! Εχω κολησει στη Φωτεινη τωρα και δε μου κανει καρδια να φυγω. Η Ρενατα, πριν ξεσκισε το χαρτι της τουαλετας κι έγινε Βιρμανακι Softex! Click για ανάπτυξη... πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #5.216 24-04-08 15:24 ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραιο δεν ειναι το παντατιφ που μου εφτιαξε η Δωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:25 Ο πυρροθριξ: #5.217 24-04-08 15:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eυχομαι σε όλους Καλό Πασχα με υγεία και πολλές χαρούμες στιγμές δίπλα στους αγαπημενους και στα χνουδωτά ζωάκια σας!! φιλιά σε ολους. Και καλή επιστροφή σε οσους θα ταξιδέψουν... Click για ανάπτυξη... καλο Πασχα και σε σενα Αντακο και προσεκτικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.218 24-04-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααα μεσα εισαι πουλακι μου? παιρνεις και τα δικα σου μαζι οπου πας? Click για ανάπτυξη... Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #5.219 24-04-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 259 260 261 262 263 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 261 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φανταζεσαι τι θα γινοτανε αν τα επαιρνα? Βιρμανοπλακωμός Επισης να καλωσορίσω ξεχασα και τον Leon τον καινουργιο ανδρα της παρεας απο τη Ξανθη! Click για ανάπτυξη... βεβαιιιιιιιιιιιια μεγαλωνει η βιρμανοπαρεα!!!! μονο δεν μας ειπε απο που πηρε τη γατα...ποσων χρονων ειναι..και τετοια.. αντε ερεφερ δεν θα εισαι μονος σου πια!ειχε καταντησει ο πασας και το χαρεμι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 15:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.220 24-04-08 15:30 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολλα φιλια στο Φωτεινακο........... Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστει και στα αναποδιδει! :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.