Birman-maniacs

αντε καλο κουραγιο και Καλο Πασχα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε λουκουμι θα την βγαλεις αν αφησουμε ολες το κοκορετσι και ερθουμε να σου κανουμε παρεα!!!
ενταξει κοκορετσι θα φαω!!!την κυριακη καθομαι!!!
αλλα δεν λεω και οχι στην παρεα!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε καλο κουραγιο και Καλο Πασχα!!!
επισης!!!!καλα να περασεις μαζι με οοοολα σου τα παιδια!!!:D

Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;:hmm:Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους.

Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:
Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος...

Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι;

Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας:) Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι...;)

Δανάηηηηηηηη συγνώμη που σου άλλαξα το όνομα του γλυκού σου άντρα...:(
Αλλά τι σημασία έχει το όνομα,αφού έχει τη χάρη...:D

ουαααααου!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ε?μια χαρα θα τα περασω το πασχα μου φαινεται!!!θα πρηζω την Γιουλη!!!!:lol::lol::lol:

Γιατι το λες αυτό πυρροθριξακι μου? :(
Σου'χω δωσει ποτε την εντυπωση ότι με πρήζεις?:lol:
Χαρα μου να μιλάμε παρείτσα!

Παίδες, τι γίνεται; Εμείς κι ο κούκος είμαστε πάλι ή μιλάω μόνη μου;:hmm:Μμμμ, μάλλον το δεύτερο... Η Γιούλη έχει μερικές ώρες που πήγε στα παιδιά της, η αδερφή μου έφυγε πριν κάνα μισάωρο για διακοπές και έμεινα μόνη με τη Ρενατούλα. Η οποία, παραδόξως, όταν αντίκρυσε τη Γιούλη δεν έτρεξε να κρυφτεί, όπως περίμενα, αλλά κάθησε σαν άγαλμα και την έβλεπε και μετά την άφησε να τη χαϊδέψει και να την πάρει αγκαλιά... Έχασε τους ρυθμούς της σήμερα από την επίσκεψη, αλλά έχει κάνει πρόοδο στην "επικοινωνία" της με τους άγνωστους, σε αυτήν, ανθρώπους.

Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι το απόγευμα του Μ. Σαββάτου οπότε και θα φύγω για μερικές ώρες στις Κεχρειές. Θα φάω το αρνί μου και θα επιστρέψω όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί έχω τύψεις που αφήνω το μωράκι μου ολομόναχο στο άδειο σπίτι...:cry: Και στην Ανάσταση θα ρίχνουν βεγγαλικά και θα τα κάνει πάνω της από το φόβο της και θα είναι και μόνο του...:cry:Πρώτη φορά που θα περάσει μια νύχτα καταμονάχη... Με έχει πιάσει άγχος...

Πού είστε, καλέ; Φύγατε όλοι;

Έφη καλώς όρισες στην παρέα μας:) Θα μας πεις περισσότερα πράγματα για τον Λέων ώστε να τον γνωρίσουμε; Από που τον πήρες, πότε, πόσο χρονών είναι, τι του αρέσει και τι όχι...;)

Αυτό που έχω να πω μετα την επισκεψή μου απο τη Φωτεινη ειναι οτι είναι μια πολύ τρυφερη, γλυκια αλλα και υπεθυνη μαμά...
Η δε Ρενατούλα είναι ένα πανέμορφο και πανεξυπνο πλάσμα που σε τρελαίνει με τις αντιδρασεις της.
Στην αρχή με μυρισε έντονα (μαλλον κατι σε καλυψω και μορφεας της ηρθε) και στη συνεχεια μου εκανε... κολπα. Δηλ. τη μια κρυβοταν και την αλλη εμφανιζόταν παρατηρώντας με...
Αυτο δε που με συγκινησε και είναι και το παραδοξο αλλά και εκείνο που κάνει αυτά τα γατιά αξιαγαπητα είναι ότι οταν την πήρα στην αγκαλιά μου, παρόλο που φοβοταν, καθισε αδιαμαρτυρητα χωρις τη συνηθισμενη επιθετικη αντιδραση του ειδους της (της φυσης της γατας εννοω).
Για αλλά μια φορά ανακάλυψα τη μοναδικότητα αυτών των αξιολατρευτων πλασμάτων...

www.birman.gr Γιούλη,αν μας πετάξουν έξω,τωρα θα έχουμε που να πάμε:DΕλπίζω το αποτέλεσμα να είναι καλό,10 λεπτά ασχολήθηκα:)

Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό...:(

Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό...:(

Καλημέρα βιρμανάκια μου!!!:hello:
Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη:P:lol::lol::lol:
Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;;:rolleyes:

Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη:confused:

γιουχουουουου!!!!!!!!
τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε?

Καλημέρα βιρμανάκια μου!!!:hello:
Σήμερα σας πρόλαβα....και γράφω πρώτη:P:lol::lol::lol:
Τι κάνετε, πώς είστε;;;; Πώς πάνε τα ζευγαρώματα;;;:rolleyes:

Υ.Γ. Ούτε και γω βλέπω το σαιτ του Βασίλη:confused:

Καλημέρα Ραίσα!
Κι εγώ σας έστειλα τις ευχές μου στους British!
Θα βάλω την Καλυψώ γύρω στον Ιούνη να επιχειρήσει ζευγάρωμα με το Μορφέα. Εκείνος τότε θα είναι περίπου 9 μηνών... και βλέπουμε...
Η Αθηνούλα δεν έχει ακόμα ζητήσει...
Εσείς πώς πάτε?

γιουχουουουου!!!!!!!!
τι κανουν οι αγαπουλες μου????????????ακομα εκει ειστε?

Καλημέρα Δανάη!:hello:
Σου υποσχέθηκα παρέα και θα το κάνω!
Έχω σύνδεση στο σπίτι!!!:up::up:

καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!!:lol::lol::lol:

καλε αποφασιστε που θα τα πουμε!!!!!!!!!!εδω ή εκει?με φαγανε τα ποδια μου να πηγαινοερχομαι!!!!:lol::lol::lol:

Εγώ μόνο για ευχές πήγα εκεί...:redface:

Τι καιρό έχετε εκεί?

ο γιοκας σου ειναι καλυτερα?:)

αυτο που σκεφτομαι και αγχωνομαι ειναι οτι αυριο περιμενουμε κοσμο και εγω το σπιτι δεν εχω προλαβει να το κανω ακομα:redface:
να πανικοβληθω?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back