Birman-maniacs

Ηρθα κι εγώ παιδιά, μέσα για το εκτροφείο, εγώ παρέχω τις υπηρεσίες μου με μόνο μισθό να ζουλάω τα μικρά και τα μεγάλα ζουζούνια, αυτά ζητάω πολλά?

Εσύ θα στρώσεις το ποπό σου και θα γίνεις η Κτηνίατρος του εκτροφείου, άντε, γιατί Μορφέα δεν έχει :mad:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α... sorry εννοείς ότι ως Κτηνίατρος θα έλθεις? Καλά! Θα πληρώνεσαι παιδί μου κανοκά! 20ευρώ το μήνα!

:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσχετο: για ποιο φαγητό (εκτός κροκέτας:P) τρελαίνεται η γάτα σας;:hmm:

Εμένα ο Μορφέας για το γάλα (cat milk)... Η Καλυψώ για το γρασίδι.
Και τα δύο για κάθε είδους κονσέρβας, αλλά δεν τους κάνω τη χάρη... Μόνο όταν είναι να πάρουν το χάπι τους τους το δίνω.

εμένα ο ζήτουλας αν δεν φάει λίγο κοτόπουλο χαλάει τον κόσμο, τι να κάνω είμαι δούλα της...ε της δίνω και μία καλή κονσέρβα της Hill's γιατί τα άλλα έχουν εθιστικές ουσίες, αλλά από λίγο την ημέρα και δεν θα τρώει τίποτα άλλο, ευτυχώς το γάλα το έκοψε, ε, κοτσάμ γαιδούρα πια!όπως καταλαβείνεται αυτό που λέμε οι κτηνίατροι μην δίνετε χαζομάρες στα ΄ζωα σας εκτός από καλή κροκέτα, εγώ τα λέω μόνο στους άλλους.Δεν φταίω ρε παιδιά όμως, έτσι μου ήρθε, 5 μηνών ζήτουλας τι να κάνω.

Βάσια θα πάω σήμερα για το glavaderm και το dvd σου...
Το γάλα να του το κόψω εντελώς του μικρού? Του αρέσει πολύ μωρέ...

Άσχετο: για ποιο φαγητό (εκτός κροκέτας:P) τρελαίνεται η γάτα σας;:hmm:
Φωτεινή φοβερό το avatar που έβαλες, φοβερή φωτογραφία φατσούλα, άντε Γιούλη βάλε κι εσύ λιγο τον άντρα, αυτή με τη γλώσσα την πονηρή:cool::lol:

Βάσια θα πάω σήμερα για το glavaderm και το dvd σου...
Το γάλα να του το κόψω εντελώς του μικρού? Του αρέσει πολύ μωρέ...
αχ χίλια ευχαριστώ, να σαι καλά.Αστο καλέ αν το θέλει ο μπεμπης, κακό δεν κάνει, απλώς θα κατουράει πιο πολύ..:rolleyes::rolleyes:

H Pisu τρελαίνεται για ξηρή τροφή ''ειδική'' και για φακελάκι με θαλασσινα!! Ο Μπουχεσας - σορρυ ο Αλφι ήθελα να πω...τρωει τα πάντα, μεχρι και τα φυτα μουυυυυυυυυυ σνιφ σνιφ

Στο dvd Άντα το πρώτο Βιρμανάκι που εμφανίζεται, είναι έτοιμο να καταβροχθήσει ένα φυτό!! Σε θυμήθηκα!!

Πάρτε γυναίκες έναν άντρα τώρα... μόνο μη μου τον κομπλαρετε γιατί είναι και ντροπαλός. :redface:

Συνημμένα

• CIMG0462_thumb[1].jpg
    CIMG0462_thumb[1].jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 46
Το αλλο που κάνει ο Αλφι ειναι να παιζει με τις αθλητικές κάλτσες!! κάθεται πάνω απο το συρτάρι, πιάνει λίγο την ακρη, την βγάζει έξω και μετα το γνωστο παιχνίδι με τη ''ζωντανή'' κάλτσα....την πετάει ψηλα και την πιάνει στον αέρα!!:lol::lol:

καλα τι ουρά φουντωτή είναι αυτ, τι sexy cat είναι αυτό.Εμένα η Αθηνά παιζει με όλα, όλα τσουπ τα πετάει κατω, αλλά βασικά ότι είναι σε κροδόνι

Σλουρπ!! :P:P:P

σας αφήνω για λίγο κορίτσια,πάω να ξαπλώσω αγκαλια με τη χνουδόμπαλα, αν δεν τα ξαταπούμε σήμερα καλή συνεχεια, φιλιά στα παιδιά...

Καλέ γιατί δε μπαίνει???

:P:P:P

Τώρα μπήκε... νομίζω!

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..ειναι φυσιολογικό που δαγκώνει το καναπέ και του κάνει τρύπες? με μανία το δαγκώνει...:mad: α! το χαλί ( 120 χ 60 cm) που ειχα ρολο, μου το ανοιξε τραβώντας το με τα δόντια και μου το άπλωσε στο δωμάτιο ..σκεφτομαι ''τι το ταίζω Θεε μου, που εχει τόση δύναμη???'':confused:

γιατί τα άλλα έχουν εθιστικές ουσίες,

Εγώ της δίνω μια κουταλίτσα κονσέρβα Petreet σχεδόν καθημερινά - όποτε έρχεται στην κουζίνα και νιαουρίζει δηλαδή:redface: Δεν είναι για χόρταση, απλά για να αλλάζει λίγο γεύση. Προτιμά αυτές με τον τόνο με σολωμό ή τόνο με γαρίδες. Και είναι πολύ καλές αυτές οι κονσέρβες σε σύγκριση με τις Sheba, για παράδειγμα. Οι τελευταίες έχουν στα ψαρικά περιεκτικότητα θαλασσινών 50% ενώ οι Petreet από 60% και πάνω. Ειδικά αυτή με το αρνί είναι 100%! Τις έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλες, αλλά για το ψάρι κάνει σαν τρελή! Αν την άφηνα θα έτρωγε ολόκληρη την κονσέρβα (80 γρ.)

Ωχ...τι με περιμένει κι εμένα... :(:(

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..ειναι φυσιολογικό που δαγκώνει το καναπέ και του κάνει τρύπες? με μανία το δαγκώνει...:mad: α! το χαλί ( 120 χ 60 cm) που ειχα ρολο, μου το ανοιξε τραβώντας το με τα δόντια και μου το άπλωσε στο δωμάτιο ..σκεφτομαι ''τι το ταίζω Θεε μου, που εχει τόση δύναμη???'':confused:

Καλά, είναι φοβερός ο Άλφι! Ζιζάνιο με τα όλα του! Έχεις δοκιμάσει να βάλεις ένα χοντρό κάλυμμα στον καναπέ;:hmm:Θα το δαγκώνει, αλλά τουλάχιστον ο καναπές θα μένει άθιχτος. Ξέρεις, μου φαίνεται ότι από την πολλή κλεισούρα στο άλλο σπίτι, έχει τάσεις να ξεδώσει για τα καλά...

Εχει καμία απο εσας ξύλινο δάπεδο στο σπίτι? αν ναι, θα με καταλάβετε οταν λεω οτι οταν τρεχει στο παρκέ ακουγεται '''τροπ τροπ τροπ '' και ''μπουμ'' οταν πηδάει απο το κρεβάτι στο πάτωμα!!! ειναι λιγο βαρύς ο μικρουλης μου...:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back