Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Με πείσατε
....η επόμενη γάτα που θα πάρω θα είναι Βιρμανίας....Τι γλυκά φατσουλίνια είναι αυτά που βλέπω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
βασικά θα πρέπει να βρείτε να το παραγγείλετε σε κάποιο pet shop, εμένα θα μου το φέρει μια φίλη κτηνίατρος που έχει αυτή την εταιρεία, αλλά υπάρχουν και άλλα, την ίδια εταιρεία φέρνει και αυτός που πήρε η Γιούλη τα δικά της.Εγώ τελικά διάλεξα να πάρω για αρχή το πρώτο που είναι 1,10 γιατί μετά τη Φωτεινή φοβήθηκα μην πάρω το ψηλό και το κάνω κρεμάστα, γιατί και η δικιά μου είναι υψοφοβική.Επίσης της παρήγγειλα ένα σωλήνα 1 μέτρο με τρύπες για να κάνει τον τυφλοπόντικα, και ένα σκληρό μεταφορέα γιατί τον υφασμάτινο τον καταδάγκωσε.άντε να μου ρθουν να δω τι θα γίνει
Καλά έκανες! Άσε να δεις αντίδραση στο γατόδεντρο και αν της αρέσει, παίρνεις πιο ακριβό! Της παράγγειλα κι εγώ γατο-τούνελ από το Ίντερνετ! Νομίζω ότι αυτό θα της αρέσει γιατί το να κρύβεται είναι από τα αγαπημένα της

Με γειά σας!!!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
τέλειο, η δικιά μου κυνηγάει μια μύγα τώρα, μαλλόν νομιζει ότι την κυνηγάει γιατί η μύγα έχει φύγει πλέον.Φωτεινή τελικά δνε ανεβαίνει η Renata στο γατόδεντρο?μου τα έλεγε η Γιούλη γι' αυτό κι εγώ δεν της πηρα το ψηλό

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Καλά έκανες! Άσε να δεις αντίδραση στο γατόδεντρο και αν της αρέσει, παίρνεις πιο ακριβό! Της παράγγειλα κι εγώ γατο-τούνελ από το Ίντερνετ! Νομίζω ότι αυτό θα της αρέσει γιατί το να κρύβεται είναι από τα αγαπημένα της
Με γειά σας!!!![]()
τέτοιο πηρα κι εγώ, τρελός τυφλοπόντιξ!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
τελικά δνε ανεβαίνει η Renata στο γατόδεντρο?μου τα έλεγε η Γιούλη γι' αυτό κι εγώ δεν της πηρα το ψηλό![]()
Όχι, δεν ανεβαίνει
Τη βάζω, την ξαναβάζω..τίποτα, αργεί να πάρει στροφές... ελπίζω με τον καιρό να το συνηθίσει και να το αξιοποιήσει κάπως.. Τα ίδια έκανε με ένα "καρεκλάκι" που της είχα πάρει παλιά, αλλά πλέον το χρησιμοποιεί με κάποιο τρόπο...Το "καρεκλάκι" (condo) είναι αυτό
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Δεν μας ειπες πως λεγεται η εταιρεία με τα γατόδενδρα..Καλες τιμές.βασικά θα πρέπει να βρείτε να το παραγγείλετε σε κάποιο pet shop...

Fotini
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
)https://www.youtube.com/watch?v=-Cr654Jn59Q
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
επιτρεπεται,επιτρεπεται!!!!ναι μωρέ καλά θα πανε όλα.Τελικά σε τι μαγαζί είσαι εσύ, αν επιτρέπεται![]()
ειδη λαικης τεχνης
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αυτο λες εσυ?εμενα μου εβαλε τις φωνες επειδη εχω 2 σφουγγαρια μεν 1 για μας και ενα για το καλο μου αλλα και τα 2 μεσα στο νεροχυτη.Και επαθε υστερια.....Άντε ν'αλλάξουμε συζήτηση... γιατί σε λίγο φεύγω...
Η μαμά μου μου έβαλε... χέρι... γιατί ανακάλυψε (μετά από 8 χρόνια)... ότι πλένω τα πιατάκια των γατιών με το σφουγγάρι που πλένω τα πιάτα μου... ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΗ
Βάσια... είναι τόσο κακό αυτό που κάνω??![]()
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Δεν μας ειπες πως λεγεται η εταιρεία με τα γατόδενδρα..Καλες τιμές.![]()
την ξεχνάω βρε Άντα μου trix τελειώνει, δεν θυμάμαι τα αρχικα
, μπορει Xtrix,Ktrix
.Πάντως η Γιούλη τα πήρα από έναν κοντά της, εγώ τα παρήγγειλα από Λαρισα, μάλλον θα σε βολεψει αυτός στην Νέα Ερυθραία, πάντως θα σου κάνει και καλύτερη τιμή αν πεις στη Γιούλη να στα πάρει.Αν δεις τον κατάλογο θα τρελαθείς!εγω δεν μπορούσα να διαλέξω
να δεις αυτά που φτάνουν στο ταβάνι, αν της αρέσει της Αθηνάς αυτό θα είναι το επόμενο,έχει και κάποια με σκάλες, τέλεια σου λεώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ωραιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και καλη τιμη!!!!!Το γατόδεντρο που της αγόρασα (και προς το παρόν το φτύνει)
![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool