πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
κι ο δικος μου το κανει αυτο!!!εχουν πολυ πλακα!!!Κοιμόμαστε και σκεπάζουμε και τα ματάκια μας να μη μας ενοχλεί το φως...
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
συγγνώμη για το μέγεθος της φωτό, και τη μυξούλα στη μύτη χιχι
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
εμενα αυτο μου αρεσεικαι αυτό 150 ευρώ![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Yπάρχει μια εταιρεια που λέγεται Trixie..την ξεχνάω βρε Άντα μου trix τελειώνει, δεν θυμάμαι τα αρχικα, μπορει Xtrix,Ktrix
.

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
κι αυτο μου αρεσει!!!!που τα βρησκετε αυτα ρε παιδια?αυτό έχει γύρω στα 120![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
μπράβο αυτή είναιYπάρχει μια εταιρεια που λέγεται Trixie..![]()
κοντά έπεσα
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καλα αφου πεισαμε και την ραισα να παρει βιρμανιας...δεν παιζομαστε!!!ΟΚ. ΟΚ. ΟΚ.!!!!
Με πείσατε....η επόμενη γάτα που θα πάρω θα είναι Βιρμανίας....
Τι γλυκά φατσουλίνια είναι αυτά που βλέπω![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
κι εγώ για το μεγάλο ήμουν, αχ η Γιούλη με τη Φωτεινή με έκαναν να αλλάξω γνώμη, δηλαδή η Renata που δεν ανεβαίνει.Δεν πειράζει σε 2 μήνες που θα πάμε στο καινούριο σπίτι και θα έχει δικό της δωμάτιο θα παρουμε κι άλλο
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πάω να γυμναστώ, ελπίζω να τα πούμε μετά
(πολύ μου αρέσει το δακρύβρεχτο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
https://www.trixie.de/trE/SBIwVav6ALPeV64ZNJFsZLbuZGnwK8Pvq91/nLE/index.html
τελεια
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
λες να επαθες μητσοτακιαση?το Βασιλικη σε χαλαγε!!!οριστε τωρα!!! λες να μας βρει κι αλλο κακο?..πυρροθριξ μου αρέσει που γελάς καθυστερημένα, μετά από ωρες που τα έχουμε βάλει,κι εγώ αν μπω μετά από πολλές ώρες διαβάζω όλες τις σελίδες.καλά τώρα δεν φαίνονται οι φωτογραφίες!τι γίνεται το site καταρρέει?και όλα άρχισαν μετά την αλλαγή του ονόματος, λέτε να έχει σχέση![]()
ρε συ γελαω καθυστερημενα!! ενω τωρα ανοιξα τον υπολογιστη!!!δεν βλεπεις που τα εχω παρει απο την αρχη και σχολιαζω?Τουλαχιστον σας γραφω ενταξει?
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ευτυχώς που εχω τον Αλφι που μόλις ανοιγεις τη πόρτα, τσουπ βγαίνει εξω και αρχιζει ενα τρελο τρεξιμο μεχρι το ισογειο....μένω στον τέταρτο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
α ναι?το xtrix που ελεγες εσυ με το trixie ?πολυ κοντα...το αλτσχαιμερ ξαναχτυπα!!!!!μπράβο αυτή είναι
κοντά έπεσα![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ελα ρε συ δεν το ειπα να σε στεναχωρησω...ωραιο εναι και το δικο σου,τσωπα,τσωπα!!!!!ρε πυρροθριξ μόνο αυτό που πήρα δεν σου άρεσεκι εγώ για το μεγάλο ήμουν, αχ η Γιούλη με τη Φωτεινή με έκαναν να αλλάξω γνώμη, δηλαδή η Renata που δεν ανεβαίνει.Δεν πειράζει σε 2 μήνες που θα πάμε στο καινούριο σπίτι και θα έχει δικό της δωμάτιο θα παρουμε κι άλλο
![]()
καλε εγω 3 αλλαξα μεχρι να βολευτει ο κυριος!!!Παντως ,παντα καποιο θα ταιριαζει και στην δικη σας γατα!!!Ωραιο σλογκαν ε?μηπως να αναλαβω την διαφημηση της τριξι?ποτε δεν ξερεις που θα κανεις καριερα...
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αυτο οτι κλείνει το σιτε ειναι αστείο η΄σοβαρό?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

, μπορει Xtrix,Ktrix