Birman-maniacs

Καλη η ΤΡΙΧΙΕ αλλα εφαγα δυο ωρες να βρω αντιπροσωπο στην Ελλάδα. Πολυ σπαστικο αυτο. Βεβαια στο τέλος θα ειμαι ειδικη στους αντιπροσωπους!! Της Ferplast ηδη ειμαι ''κολλητή '' τους!!!
Αυτο οτι κλείνει το σιτε ειναι αστείο η΄σοβαρό?
και που τον βρηκες?πες μας και μας!!!
Ποιος ειπε οτι κλεινει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

birmaniac μπορεί να έχουμε ευχάριστα νέα αύριο, νομίζω η Αθηνά είναι σε πρόοιστρο, οπότε ο Μορφέας έρχεται την κατάλληλη στιγμή!άντε και να δούμε!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κάνετε σας έχασα,ξέρω σας έλειψα:DΈχει πέσει πολύ δουλειά αυτές τις μέρες,αλλά ευτυχως πιστεύω είναι η περίοδος:)Απ'οτι βλέπω αύριο θα είναι μεγάλη μέρα,Βάσια-Γιούλη περιμένω απο εσάς live camera για να δούμε τη συνάντηση:lol:

Καλημέρα, θα έχετε φωτό όλοι σας, αν και τελικά δεν έχει οιστρο μαλλον η Αθηνούλα

Καλημέρα!! Για όσους ενδιαφέρονται...ο αντιπρόσωπος της εταιρείας ΤRIXIE ειναι η Αccess Group και το τηλεφωνο επικοινωνιας (με το τμημα πωλήσεων) ειναι 210 6630800. Θα πειτε σε ποια περιοχή σας υπάρχει κάποιο πετ σοπ που να εχει τα προιοντα. Θα σας κατευθυνουν απο εκει..Το μονο ασχημο ειναι οτι καθε πετ σοπ, βάζει και το δικο του κέρδος στη προτινώμενη τιμή....αρα καλύτερα να πάρετε τιμές απο διαφορετικά πετ σοπ.:)

th_DSCN0360-1.jpg
καλημέρα Άντα

Καλημέρα!! Για όσους ενδιαφέρονται...ο αντιπρόσωπος της εταιρείας ΤRIXIE ειναι η Αccess Group και το τηλεφωνο επικοινωνιας (με το τμημα πωλήσεων) ειναι 210 6630800. Θα πειτε σε ποια περιοχή σας υπάρχει κάποιο πετ σοπ που να εχει τα προιοντα. Θα σας κατευθυνουν απο εκει..Το μονο ασχημο ειναι οτι καθε πετ σοπ, βάζει και το δικο του κέρδος στη προτινώμενη τιμή....αρα καλύτερα να πάρετε τιμές απο διαφορετικά πετ σοπ.:)

Αν σας βολεύει η Νέα Ερυθραία μιλήστε με τη Γιούλη που εχει έναν και της κάνει και καλύτερη τιμή!

DSCN0363-1.jpg
και η Αθηνά διαβάζει My cat

Καλημέρα Βάσια!! αχχ πηγα χτεσ σε ενα πετ σοπ που ειχε αυτα τα γατοδενδρα που βρηκες σημερα, ζητησα τιμες και θα μου πουν το μεσημέρι. Ειμαι πολυ περιεργη να δω αν θα υπάρχει διαφορα στη τιμή.... Εκείνο το μεσαίο με τον κύλινδρο κάτω, δεν το ειδα στο κατάλογο. σνιφ σνιφ

Αν σας βολεύει η Νέα Ερυθραία μιλήστε με τη Γιούλη που εχει έναν και της κάνει και καλύτερη τιμή!
Στη Νεα ερυθραια εχω πάρει τηλέφωνα απο δυο πετ σοπ που τα φερνουν και ξέρω και ενα ακόμα κοντα στο σταθμό της Κηφισιάς!:)

όταν έρθει η Γιούλη θα σας γράψει σε ποιο πήρε τα δικά της.Για ποιο είπες εσύ Άντα?εγώ μετάνιωσα λίγο που δεν της πήρα το ψηλό, :(είμαι κακή μαμά!

κοίταξε εμένα θα μου τα φέρει φίλη κτηνίατρος και θα μου κάνει αρκετά καλύτερη τιμή, αν θες κάποιο πες μου κωδικό μήπως μπορεί να στα δώσει καλύτερα, απλά θα μου πείς σήμερα γιατί χτες τα παρήγγειλε, ώστε αν είναι να προσθέσει κάτι, μπορώ να στο κατεβάσω εγώ το Πάσχα

αυτές οι τιμές που σας είπα είναι αυτές που πουλιούνται έξω, εγώ θα πάω αύριο για να την πληρώσω και θα δω πόσο θα μου τα αφήσει

DSCN0359.jpg
ας κάνω ένα μπανάκι που περιμένω και τον γαμπρό!

περίεργο γιατί ούτε η Γιούλη το είχε βρει αλλά εμένα μου είπαν τιμή για τον κωδικό!στο site το εχει?

κοίταξε εμένα θα μου τα φέρει φίλη κτηνίατρος και θα μου κάνει αρκετά καλύτερη τιμή, αν θες κάποιο πες μου κωδικό μήπως μπορεί να στα δώσει καλύτερα, απλά θα μου πείς σήμερα γιατί χτες τα παρήγγειλε, ώστε αν είναι να προσθέσει κάτι, μπορώ να στο κατεβάσω εγώ το Πάσχα
ΟΚ θα προσπαθήσω, αν και σήμερα ειναι κλειστο το πετ σοπ το απογευμα...θα δω αν εχει τους ιδιους κωδικους απο το σιτε της ΤΡΙΧΙΕ

4359.jpg
και αυτό 150 ευρώ
Ενα τέτοιο θα ηθελα..ειναι αρκετα ψηλο και τα δικα μου σκαρφαλωνουν...

Τι ειδαν σήμερα τα ματάκια μου?? οπως ξέρετε η Pisu σκαρφαλώνει στο ντουλάπι της κουζίνας....( εχω στειλει παλια φωτογραφια) , σήμερα λοιπον o Alfi - αφου ειδε τοσες φορες τη διαδρομη που ακολουθεί η Pisu : παγκο, ψυγειο, ντουλαπι κουζίνας - το εφαρμοσε και αυτος!! Να δεις καμάρι ο χονδρός :lol: ειχε φουσκώσει ολόκληρος :cool:

Καλημερα και σε σας βιρμανακια:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back