moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #15.461 05-07-08 15:07 Γιούλη καλή ξεκούραση,χαίρομαι που σου άρεσε η μικρή μας!Βασίλη ήσουν πολύ τυχερός,μονίμως γεμάτη είναι!Καλό απόγευμα και στους δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Ο πυρροθριξ: #15.462 05-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό το γατί το είχα ερωτευτεί από μωρό.... ευτυχώς έπεσα σε φανταστικούς εκτροφείς που μου έγραφαν κάθε μέρα και μου έστελναν φωτό πολλές... ήταν βρε παιδί μου σαν να ήμουν εκεί... και φυσικά μιλάμε ακόμα και σήμερα... είναι καταπληκτικές κοπέλες Click για ανάπτυξη... ναι....κατσε να ειχες καμια αντιρρηση για τον Barishu και θα σου ελεγα εγω ποσο καταπληκτικες θα ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.463 05-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι....κατσε να ειχες καμια αντιρρηση για τον Barishu και θα σου ελεγα εγω ποσο καταπληκτικες θα ηταν... Click για ανάπτυξη... Αν δεν μου άρεσε ο Μορφέας, απλά δεν θα τον έπαιρνα και θα πήγαινα σε άλλο εκτροφείο. Ετυχε να μου αρέσει όμως και να μου γεμίσει τη ζωή... Απλά μου άρεσε που δεν μου ζήτησαν προκαταβολή και με εμπιστεύτηκαν. Μου έστελναν διαρκώς γράμματα και φωτογραφίες και με φόρτωσαν ένα κάρο πράγματα όταν πήγα. Επίσης που δεν μου τον έδωσαν στειρωμένο. Εδώ εγώ έδωσα κάποτε κάποια χρήματα για τη Καλυψώ που τη λατρεύω και δεν έχει άσπρα γαντάκια. Απλά τη λάτρεψα μόλις την είδα... Σύντομα Δανάκο εύχομαι να έχεις κι εσύ στην αγκαλιά σου ένα γατούλη που να τον θες πολύ και να τον λατρέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #15.464 05-07-08 18:27 τσα!!!τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.465 05-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τσα!!!τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Kαλά είμαι. Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Ο πυρροθριξ: #15.466 05-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλά είμαι. Εσύ? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.467 05-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Click για ανάπτυξη... Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #15.468 05-07-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Click για ανάπτυξη... ενταξει ,ελπιζω να μην μου το κοψουν!!! καλη βολτιτσα λοιπον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.469 06-07-08 20:05 Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:06 Η Βάσια13859: #15.470 06-07-08 20:06 ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη καλή ξεκούραση,χαίρομαι που σου άρεσε η μικρή μας!Βασίλη ήσουν πολύ τυχερός,μονίμως γεμάτη είναι!Καλό απόγευμα και στους δύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 17:34 Ο πυρροθριξ: #15.462 05-07-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό το γατί το είχα ερωτευτεί από μωρό.... ευτυχώς έπεσα σε φανταστικούς εκτροφείς που μου έγραφαν κάθε μέρα και μου έστελναν φωτό πολλές... ήταν βρε παιδί μου σαν να ήμουν εκεί... και φυσικά μιλάμε ακόμα και σήμερα... είναι καταπληκτικές κοπέλες Click για ανάπτυξη... ναι....κατσε να ειχες καμια αντιρρηση για τον Barishu και θα σου ελεγα εγω ποσο καταπληκτικες θα ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.463 05-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι....κατσε να ειχες καμια αντιρρηση για τον Barishu και θα σου ελεγα εγω ποσο καταπληκτικες θα ηταν... Click για ανάπτυξη... Αν δεν μου άρεσε ο Μορφέας, απλά δεν θα τον έπαιρνα και θα πήγαινα σε άλλο εκτροφείο. Ετυχε να μου αρέσει όμως και να μου γεμίσει τη ζωή... Απλά μου άρεσε που δεν μου ζήτησαν προκαταβολή και με εμπιστεύτηκαν. Μου έστελναν διαρκώς γράμματα και φωτογραφίες και με φόρτωσαν ένα κάρο πράγματα όταν πήγα. Επίσης που δεν μου τον έδωσαν στειρωμένο. Εδώ εγώ έδωσα κάποτε κάποια χρήματα για τη Καλυψώ που τη λατρεύω και δεν έχει άσπρα γαντάκια. Απλά τη λάτρεψα μόλις την είδα... Σύντομα Δανάκο εύχομαι να έχεις κι εσύ στην αγκαλιά σου ένα γατούλη που να τον θες πολύ και να τον λατρέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #15.464 05-07-08 18:27 τσα!!!τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.465 05-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τσα!!!τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Kαλά είμαι. Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Ο πυρροθριξ: #15.466 05-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλά είμαι. Εσύ? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.467 05-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Click για ανάπτυξη... Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #15.468 05-07-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Click για ανάπτυξη... ενταξει ,ελπιζω να μην μου το κοψουν!!! καλη βολτιτσα λοιπον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.469 06-07-08 20:05 Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:06 Η Βάσια13859: #15.470 06-07-08 20:06 ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό το γατί το είχα ερωτευτεί από μωρό.... ευτυχώς έπεσα σε φανταστικούς εκτροφείς που μου έγραφαν κάθε μέρα και μου έστελναν φωτό πολλές... ήταν βρε παιδί μου σαν να ήμουν εκεί... και φυσικά μιλάμε ακόμα και σήμερα... είναι καταπληκτικές κοπέλες Click για ανάπτυξη... ναι....κατσε να ειχες καμια αντιρρηση για τον Barishu και θα σου ελεγα εγω ποσο καταπληκτικες θα ηταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.463 05-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι....κατσε να ειχες καμια αντιρρηση για τον Barishu και θα σου ελεγα εγω ποσο καταπληκτικες θα ηταν... Click για ανάπτυξη... Αν δεν μου άρεσε ο Μορφέας, απλά δεν θα τον έπαιρνα και θα πήγαινα σε άλλο εκτροφείο. Ετυχε να μου αρέσει όμως και να μου γεμίσει τη ζωή... Απλά μου άρεσε που δεν μου ζήτησαν προκαταβολή και με εμπιστεύτηκαν. Μου έστελναν διαρκώς γράμματα και φωτογραφίες και με φόρτωσαν ένα κάρο πράγματα όταν πήγα. Επίσης που δεν μου τον έδωσαν στειρωμένο. Εδώ εγώ έδωσα κάποτε κάποια χρήματα για τη Καλυψώ που τη λατρεύω και δεν έχει άσπρα γαντάκια. Απλά τη λάτρεψα μόλις την είδα... Σύντομα Δανάκο εύχομαι να έχεις κι εσύ στην αγκαλιά σου ένα γατούλη που να τον θες πολύ και να τον λατρέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #15.464 05-07-08 18:27 τσα!!!τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.465 05-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τσα!!!τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Kαλά είμαι. Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Ο πυρροθριξ: #15.466 05-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλά είμαι. Εσύ? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.467 05-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Click για ανάπτυξη... Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #15.468 05-07-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Click για ανάπτυξη... ενταξει ,ελπιζω να μην μου το κοψουν!!! καλη βολτιτσα λοιπον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.469 06-07-08 20:05 Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:06 Η Βάσια13859: #15.470 06-07-08 20:06 ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι....κατσε να ειχες καμια αντιρρηση για τον Barishu και θα σου ελεγα εγω ποσο καταπληκτικες θα ηταν... Click για ανάπτυξη... Αν δεν μου άρεσε ο Μορφέας, απλά δεν θα τον έπαιρνα και θα πήγαινα σε άλλο εκτροφείο. Ετυχε να μου αρέσει όμως και να μου γεμίσει τη ζωή... Απλά μου άρεσε που δεν μου ζήτησαν προκαταβολή και με εμπιστεύτηκαν. Μου έστελναν διαρκώς γράμματα και φωτογραφίες και με φόρτωσαν ένα κάρο πράγματα όταν πήγα. Επίσης που δεν μου τον έδωσαν στειρωμένο. Εδώ εγώ έδωσα κάποτε κάποια χρήματα για τη Καλυψώ που τη λατρεύω και δεν έχει άσπρα γαντάκια. Απλά τη λάτρεψα μόλις την είδα... Σύντομα Δανάκο εύχομαι να έχεις κι εσύ στην αγκαλιά σου ένα γατούλη που να τον θες πολύ και να τον λατρέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:27 Ο πυρροθριξ: #15.464 05-07-08 18:27 τσα!!!τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.465 05-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τσα!!!τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Kαλά είμαι. Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Ο πυρροθριξ: #15.466 05-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλά είμαι. Εσύ? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.467 05-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Click για ανάπτυξη... Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #15.468 05-07-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Click για ανάπτυξη... ενταξει ,ελπιζω να μην μου το κοψουν!!! καλη βολτιτσα λοιπον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.469 06-07-08 20:05 Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:06 Η Βάσια13859: #15.470 06-07-08 20:06 ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τσα!!!τι κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.465 05-07-08 18:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τσα!!!τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Kαλά είμαι. Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Ο πυρροθριξ: #15.466 05-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλά είμαι. Εσύ? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.467 05-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Click για ανάπτυξη... Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #15.468 05-07-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Click για ανάπτυξη... ενταξει ,ελπιζω να μην μου το κοψουν!!! καλη βολτιτσα λοιπον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.469 06-07-08 20:05 Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:06 Η Βάσια13859: #15.470 06-07-08 20:06 ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τσα!!!τι κανεις? Click για ανάπτυξη... Kαλά είμαι. Εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:40 Ο πυρροθριξ: #15.466 05-07-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλά είμαι. Εσύ? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.467 05-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Click για ανάπτυξη... Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #15.468 05-07-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Click για ανάπτυξη... ενταξει ,ελπιζω να μην μου το κοψουν!!! καλη βολτιτσα λοιπον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.469 06-07-08 20:05 Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:06 Η Βάσια13859: #15.470 06-07-08 20:06 ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλά είμαι. Εσύ? Click για ανάπτυξη... εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.467 05-07-08 18:49 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Click για ανάπτυξη... Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #15.468 05-07-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Click για ανάπτυξη... ενταξει ,ελπιζω να μην μου το κοψουν!!! καλη βολτιτσα λοιπον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.469 06-07-08 20:05 Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:06 Η Βάσια13859: #15.470 06-07-08 20:06 ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα. Click για ανάπτυξη... Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 18:51 Ο πυρροθριξ: #15.468 05-07-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Click για ανάπτυξη... ενταξει ,ελπιζω να μην μου το κοψουν!!! καλη βολτιτσα λοιπον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.469 06-07-08 20:05 Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:06 Η Βάσια13859: #15.470 06-07-08 20:06 ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον... Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι... Click για ανάπτυξη... ενταξει ,ελπιζω να μην μου το κοψουν!!! καλη βολτιτσα λοιπον.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.469 06-07-08 20:05 Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:06 Η Βάσια13859: #15.470 06-07-08 20:06 ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:06 Η Βάσια13859: #15.470 06-07-08 20:06 ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι κι εγω δεν σου κάνω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.471 06-07-08 20:11 Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλησπερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Η Βάσια13859: #15.472 06-07-08 20:11 διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:11 Ο erefer έγραψε: #15.473 06-07-08 20:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σας παιδάκια! Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι... Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!! Click για ανάπτυξη... Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Η Βάσια13859: #15.474 06-07-08 20:12 απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.475 06-07-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η Βάσια13859: #15.476 06-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show... Click για ανάπτυξη... μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #15.477 06-07-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες... Click για ανάπτυξη... Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing" που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.478 06-07-08 20:48 'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω?? Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.479 06-07-08 20:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 772 773 774 775 776 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 774 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μέσα ειμαι Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση Click για ανάπτυξη... αντε πείτε τίποτα... Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά?? Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Ο erefer έγραψε: #15.480 06-07-08 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε.... Click για ανάπτυξη... Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους Το έφερε απλώς η κουβέντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.