erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:23 Ο erefer έγραψε: #15.441 05-07-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ για seal tabby μιλάωμου αρέσει τελικά περισσότερο από το choc! Δεν αλλαξοπιστώ εγώ... Πιστή στα ταμποκόριτσα! Αναμένω.. όσο χρειαστεί... Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ!! Επεσα θύμα του γραπτού λόγου Είναι ωραία και τα Seal tabby, αλλά το παραδέχομαι οτι μόνο για blue point θα ξαναέδινα τόσα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #15.442 05-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μυλοπόταμος είναι το επίνειο της Τσαγκαράδας και είναι στο πήλιο... είναι πράγματι από τις ομορφότερες.... Βασίλη τη φωτό του σπιτιού στη Σαντορίνη μη ξεχάσεις να μου στείλεις... μην είναι μόνο κακομοίρη μου από καμιά Λούτσα γιατί σ'έσφαξα! Click για ανάπτυξη... Λες να εχει Καρτεράδο και στη Λούτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:26 Ο erefer έγραψε: #15.443 05-07-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μυλοπόταμος είναι το επίνειο της Τσαγκαράδας και είναι στο πήλιο... είναι πράγματι από τις ομορφότερες.... Click για ανάπτυξη... Μόλις τώρα είδα οτι έγραψα Μηλοπόταμος αντί για Μυλοπόταμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.444 05-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λες να εχει Καρτεράδο και στη Λούτσα? Click για ανάπτυξη... Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.445 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα κι εγώ!! Επεσα θύμα του γραπτού λόγου Είναι ωραία και τα Seal tabby, αλλά το παραδέχομαι οτι μόνο για blue point θα ξαναέδινα τόσα λεφτά Click για ανάπτυξη... Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #15.446 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #15.447 05-07-08 14:31 Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Ο erefer έγραψε: #15.448 05-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.449 05-07-08 14:34 Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ! Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα! Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #15.450 05-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ για seal tabby μιλάωμου αρέσει τελικά περισσότερο από το choc! Δεν αλλαξοπιστώ εγώ... Πιστή στα ταμποκόριτσα! Αναμένω.. όσο χρειαστεί... Click για ανάπτυξη... Είπα κι εγώ!! Επεσα θύμα του γραπτού λόγου Είναι ωραία και τα Seal tabby, αλλά το παραδέχομαι οτι μόνο για blue point θα ξαναέδινα τόσα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:24 Ο erefer έγραψε: #15.442 05-07-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μυλοπόταμος είναι το επίνειο της Τσαγκαράδας και είναι στο πήλιο... είναι πράγματι από τις ομορφότερες.... Βασίλη τη φωτό του σπιτιού στη Σαντορίνη μη ξεχάσεις να μου στείλεις... μην είναι μόνο κακομοίρη μου από καμιά Λούτσα γιατί σ'έσφαξα! Click για ανάπτυξη... Λες να εχει Καρτεράδο και στη Λούτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:26 Ο erefer έγραψε: #15.443 05-07-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μυλοπόταμος είναι το επίνειο της Τσαγκαράδας και είναι στο πήλιο... είναι πράγματι από τις ομορφότερες.... Click για ανάπτυξη... Μόλις τώρα είδα οτι έγραψα Μηλοπόταμος αντί για Μυλοπόταμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.444 05-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λες να εχει Καρτεράδο και στη Λούτσα? Click για ανάπτυξη... Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.445 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα κι εγώ!! Επεσα θύμα του γραπτού λόγου Είναι ωραία και τα Seal tabby, αλλά το παραδέχομαι οτι μόνο για blue point θα ξαναέδινα τόσα λεφτά Click για ανάπτυξη... Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #15.446 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #15.447 05-07-08 14:31 Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Ο erefer έγραψε: #15.448 05-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.449 05-07-08 14:34 Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ! Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα! Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #15.450 05-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μυλοπόταμος είναι το επίνειο της Τσαγκαράδας και είναι στο πήλιο... είναι πράγματι από τις ομορφότερες.... Βασίλη τη φωτό του σπιτιού στη Σαντορίνη μη ξεχάσεις να μου στείλεις... μην είναι μόνο κακομοίρη μου από καμιά Λούτσα γιατί σ'έσφαξα! Click για ανάπτυξη... Λες να εχει Καρτεράδο και στη Λούτσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:26 Ο erefer έγραψε: #15.443 05-07-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μυλοπόταμος είναι το επίνειο της Τσαγκαράδας και είναι στο πήλιο... είναι πράγματι από τις ομορφότερες.... Click για ανάπτυξη... Μόλις τώρα είδα οτι έγραψα Μηλοπόταμος αντί για Μυλοπόταμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.444 05-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λες να εχει Καρτεράδο και στη Λούτσα? Click για ανάπτυξη... Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.445 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα κι εγώ!! Επεσα θύμα του γραπτού λόγου Είναι ωραία και τα Seal tabby, αλλά το παραδέχομαι οτι μόνο για blue point θα ξαναέδινα τόσα λεφτά Click για ανάπτυξη... Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #15.446 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #15.447 05-07-08 14:31 Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Ο erefer έγραψε: #15.448 05-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.449 05-07-08 14:34 Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ! Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα! Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #15.450 05-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μυλοπόταμος είναι το επίνειο της Τσαγκαράδας και είναι στο πήλιο... είναι πράγματι από τις ομορφότερες.... Click για ανάπτυξη... Μόλις τώρα είδα οτι έγραψα Μηλοπόταμος αντί για Μυλοπόταμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.444 05-07-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λες να εχει Καρτεράδο και στη Λούτσα? Click για ανάπτυξη... Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.445 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα κι εγώ!! Επεσα θύμα του γραπτού λόγου Είναι ωραία και τα Seal tabby, αλλά το παραδέχομαι οτι μόνο για blue point θα ξαναέδινα τόσα λεφτά Click για ανάπτυξη... Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #15.446 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #15.447 05-07-08 14:31 Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Ο erefer έγραψε: #15.448 05-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.449 05-07-08 14:34 Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ! Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα! Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #15.450 05-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Λες να εχει Καρτεράδο και στη Λούτσα? Click για ανάπτυξη... Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.445 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα κι εγώ!! Επεσα θύμα του γραπτού λόγου Είναι ωραία και τα Seal tabby, αλλά το παραδέχομαι οτι μόνο για blue point θα ξαναέδινα τόσα λεφτά Click για ανάπτυξη... Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #15.446 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #15.447 05-07-08 14:31 Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Ο erefer έγραψε: #15.448 05-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.449 05-07-08 14:34 Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ! Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα! Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #15.450 05-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είπα κι εγώ!! Επεσα θύμα του γραπτού λόγου Είναι ωραία και τα Seal tabby, αλλά το παραδέχομαι οτι μόνο για blue point θα ξαναέδινα τόσα λεφτά Click για ανάπτυξη... Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:30 Ο erefer έγραψε: #15.446 05-07-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #15.447 05-07-08 14:31 Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Ο erefer έγραψε: #15.448 05-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.449 05-07-08 14:34 Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ! Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα! Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #15.450 05-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Η moukelis έγραψε: #15.447 05-07-08 14:31 Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Ο erefer έγραψε: #15.448 05-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.449 05-07-08 14:34 Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ! Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα! Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #15.450 05-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:31 Ο erefer έγραψε: #15.448 05-07-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.449 05-07-08 14:34 Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ! Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα! Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #15.450 05-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ εννοείται ότι αν πας για κορίτσι θα πάρεις blue! Click για ανάπτυξη... Σιγουρα blue point Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.449 05-07-08 14:34 Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ! Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα! Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #15.450 05-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Καλυψώ μου μόλις ξύπνησε και μαντέψτε που της ήρθε η έμπνευση να χωθεί! Μέσα στο πλυντήριο ρούχων καλέ! Είναι από αυτά που ανοίγουν από πάνω.. αλλά δεν της άρεσε και προσπαθούσε να βγει...καλά πυροβολημένο γατί... τώρα στα δυομισή της χρόνια θυμήθηκε το πλυντήριο ρούχων! Ακουγα κι εγώ χρατς χρουτς και τρόμαξα! Μήπως ήθελε να μου πει μαμά θέλω πλύσιμο στύψιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:35 Ο erefer έγραψε: #15.450 05-07-08 14:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις... Click για ανάπτυξη... Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:38 Η moukelis έγραψε: #15.451 05-07-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.452 05-07-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Aναλόγως πότε θα πάς Εχω πάει 3 φορές(Ιούνιο πάντα). Η μοναδική φορά που είχε κόσμο, θα είχε γύρω στα 10 άτομα συνολικά Πρέπει να πιάνει πολυ κόσμο, γιατί θυμαμαι οταν είπα οτι πήγα σε ενα σουβλατζή στο Πήλιο εκεί, μου είπε "χαρά στο κουράγιο σου, τελευταία φορά που πήγα περπάταγα μισή ωρα να φτάσω στη παραλία" Τον κοίταξα φυσικά με απορία Click για ανάπτυξη... Μωρέ εμάς μας βολεύει γιατί είναι κάτω από το σπίτι...τον Αύγουστο γίνεται πράγματι Ο χαμός... Αγαπημένες μου παραλίες είναι η Παπά Νερό και η Λαμπινού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:45 Ο erefer έγραψε: #15.453 05-07-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάνε πλάκα να χάσω το στοίχημα και να σου΄ρθει το μπλε Βιρμανάκι σπίτι τσάμπα! Click για ανάπτυξη... Τώρα θυμήθηκα Γιούλη, η ζέστη βλέπεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.454 05-07-08 14:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ποιο στοίχημα καλέ να χάσεις?!!! Click για ανάπτυξη... Το ξέχασες? Αυτό με το Κυκλαδίτικο σπίτι στη Σαντορίνη? Που αν βρεις κάποιο άσχετο με την αρχιτεκτονική θα σου χαρίσω το Μορφέα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:48 Ο erefer έγραψε: #15.455 05-07-08 14:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμείς πάμε όποτε έχουμε όρεξη για μπάνιο και υπομονή για το ταξίδι.Αλλά πάντα έχει πάρα πολύ κόσμο,και τα αυτοκίνητα φτάνουν μέχρι πάνω.Οπότε προτιμούμε άλλες παραλίες,εξάλλου τόσες έχει! Click για ανάπτυξη... Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.456 05-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Για να φανταστείς πόσο αδεια ήταν, πάρκαρα ακριβώς δίπλα απ'την ταβέρνα Ηταν και λάδι η θάλασσα όσες φορές εχω πάει και μου εχει μεινει αξέχαστη αυτή η παραλία Click για ανάπτυξη... Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.457 05-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μυλοπόταμος είναι πολύ όμορφη παραλία,αλλά πήχτρα στον κόσμο,και αρκετά μακριά για να πας και να μη βρεις να κάτσεις...Γιούλη μου να διαλέξεις και για τα δικά σου χάρακα!Επίτηδες έβαλα κέρσορες να τους μοιάζουν...Σ'αρεσαν οι καινούριες φωτο της κόρης με την κορδέλα; Α εσυ εχεις βρε ήδη όνομα ε;Πως θα την πεις; Click για ανάπτυξη... Μια κουκλίτσα είναι η Μοιρούλα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:56 Ο erefer έγραψε: #15.458 05-07-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σπάνιο αυτό... τυχερός ήσουν! Συνήθως έχει πολύ κύμα...Συμπέρασμα. Ζήτω ο Ιούνης κάτω ο Αύγουστος... που είναι πολύκοσμος, ακριβός και μελτεμάτοςΣυν το ότι απολαμβάνεις μια άδεια Αθήνα!Κατά την άποψή μου βέβαια! Click για ανάπτυξη... Και τις 3 φορές τυχερός?Θα μου πείς ήταν Ιούνιος. Μια φορά πήγα Ιούλιο..Ομως δεν θυμάμαι αν ηταν καθημερινέςΠαίζει σιγουρα ρόλο. Για τον κόσμο, για το κύμα τι να σου πώ. Η Κατερίνα τρελλαίνεται για εκείνα τα μέρη της αρέσουν πολύ! Μου λέει να πάμε και φέτος, αλλά που να το πρωτοπάω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #15.459 05-07-08 14:57 Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 771 772 773 774 775 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 773 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σας φιλώ. Πάω για ξεκούραση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 5 Ιουλίου 2008 στις 14:57 Ο erefer έγραψε: #15.460 05-07-08 14:57 Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπόν φεύγω θα τα πουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.