Birman-maniacs

Γιούλη καλή ξεκούραση,χαίρομαι που σου άρεσε η μικρή μας!Βασίλη ήσουν πολύ τυχερός,μονίμως γεμάτη είναι!Καλό απόγευμα και στους δύο.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το γατί το είχα ερωτευτεί από μωρό.... ευτυχώς έπεσα σε φανταστικούς εκτροφείς που μου έγραφαν κάθε μέρα και μου έστελναν φωτό πολλές... ήταν βρε παιδί μου σαν να ήμουν εκεί... και φυσικά μιλάμε ακόμα και σήμερα... είναι καταπληκτικές κοπέλες:up:
ναι....κατσε να ειχες καμια αντιρρηση για τον Barishu και θα σου ελεγα εγω ποσο καταπληκτικες θα ηταν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι....κατσε να ειχες καμια αντιρρηση για τον Barishu και θα σου ελεγα εγω ποσο καταπληκτικες θα ηταν...

Αν δεν μου άρεσε ο Μορφέας, απλά δεν θα τον έπαιρνα και θα πήγαινα σε άλλο εκτροφείο. Ετυχε να μου αρέσει όμως και να μου γεμίσει τη ζωή...
Απλά μου άρεσε που δεν μου ζήτησαν προκαταβολή και με εμπιστεύτηκαν. Μου έστελναν διαρκώς γράμματα και φωτογραφίες και με φόρτωσαν ένα κάρο πράγματα όταν πήγα. Επίσης που δεν μου τον έδωσαν στειρωμένο.

Εδώ εγώ έδωσα κάποτε κάποια χρήματα για τη Καλυψώ που τη λατρεύω και δεν έχει άσπρα γαντάκια. Απλά τη λάτρεψα μόλις την είδα...

Σύντομα Δανάκο εύχομαι να έχεις κι εσύ στην αγκαλιά σου ένα γατούλη που να τον θες πολύ και να τον λατρέψεις.

τσα!!!τι κανεις?:)

Kαλά είμαι. Εσύ?:)
εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις:P)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα.

εγω ειμαι πτωμα!κανω γενικη στο σπιτι(που εισαι Μαριε να με καμαρωσεις:P)και χθες οπως ανεβοκατεβαινα στο σκαμπω ακουω ενα κρακ-παει το γονατο-δεν ξερω τι εχει αλλα παναει αρκετα οταν το λυγιζω.Αυριο πιστευω θα τελειωσω επιτελους το σπιτι.Παμε για ταρατσα μετα.
Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον...
Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι...

Αχ... το τσαμένο... μωρέ αν ήταν σπάσιμο θα πόναγε πάααρα πολύ...καμία κάκωση μάλλον...
Φεύγω θα πάμε μια βολτίτσα... θα σε πάρω το βραδάκι να μου πεις για το ποδαράκι...
ενταξει ,ελπιζω να μην μου το κοψουν!!!:P:P:P
καλη βολτιτσα λοιπον..:):):)

Γεια σας παιδάκια!
Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι...:D
Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!!

ειμαι κι εγω δεν σου κάνω?:)

Kαλησπερα!

διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....:(ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε....:)

Γεια σας παιδάκια!
Μόλις μπήκα σπίτι... από χθες... καλά ήταν τα μωρά μου... σκασίλα τους μεγάλη που έλειψα... τα τάισα, τα πότισα τους πότισα τη σαλάτα τους και τώρα μένει το...χτενισματάκι...:D
Βασίλη και Δανάη είστε μέσα? Ου ου!!
Μέσα ειμαι:D Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση

απο τα 11 μελη που ειναι συνδεδεμενα τα 5 ειναι σε εμας!καλο ποσοστο ε?;)

διαβασα όλα τα προηγούμενα και να πω την αληθεια οι αντρες της παρεας με κούρασαν λίγο με το θέμα breed και show...συμφωνω με την Αντα το θέμα ειναι να βλέπεις το ζώο σαν ζώο και όχι τι τίτλο φέρει....:(ελπιζω να ειναι παροδικο....δεν το λεω για να θίξω κάποιον αλλα ας κουβεντιαζουμε λίγο για γατες μωρε....:)

Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show:P...

Ετυχε την εκαστοτε ημερα να κουβεντιασουμε για αυτο...δεν σημαινει οτι καθε μερα θα γραφουμε σχετικα με breed και show:P...

μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη:rolleyes:...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες...:P

μακαρι....κι εγω ελπιζω να ειναι επειδη ειστε στην αρχη:rolleyes:...γιατι σε λιγο θα σας παμε για κριτες...:P

Συγκεκριμενα αυτο το θεμα βγηκε στην επιφανεια σχετικα με το οικονομικο,πως οι τιμες διαμορφωνονται αναλογα με τι λογης quality ειναι το καθε γατακι και πως το εκμεταλλευονται αυτο ορισμενοι εκτροφεις πχ οπως το "marketing":lol: που προσπαθει να κανει ο εκτροφεας του Βασιλη.

'Εχω ένα pet quality κι ένα heart quality Βιρμανάκι σας κάνω??:P:lol:

Βασάκι όλα καλά κολίτσι μου? Χάρηκες που ήρθε ο καλός σου?

Μέσα ειμαι:D Εστειλα το mail της Δανάης γιατί δεν το είχε πάρει, το επιασε σαν spam.. Αναμένουμε απάντηση
αντε πείτε τίποτα...
Βασίλη ήρθε η εκτροφέας όλα καλά??
Αντε να απαντήσει και στη Δανάη να μη το'χει έννοια...

Εννοείται πως δεν ξεχωρίζουμε μια γάτα απο τίτλους:) Το έφερε απλώς η κουβέντα;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back