Birman-maniacs

συγνωνη ραγντολακι πηρα η βιρμανακι μπλε mitted???
παω στοιχημα οτι σαν μωρα και οι 2φυλες δεν εχουν μεγαλη διαφορα....
σα παιδι του μοερφεα ειναι...:hmm:
θα πειρμενω να δω την εξελιξη της γουνας της...
νιαου..:P
πήρες ράγντολ blue mitted.
Ποιος σε δουλεύει παιδί μου να καθαρίσω??:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αυτο πηρα αυτο γραφει ακι το παλιπεντιγκρι αλλα ηρθε ενας φιλος μας την ειδε και ειπε πως αυτο ειναι βιρμανακι....:redface:ουαααααααααα

μοιαζουν παντος μπορω να πω....:redface::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αυτο πηρα αυτο γραφει ακι το παλιπεντιγκρι αλλα ηρθε ενας φιλος μας την ειδε και ειπε πως αυτο ειναι βιρμανακι....:redface:ουαααααααααα

μοιαζουν παντος μπορω να πω....:redface::happy:
τωρα κανεις πλάκα ή σοβαρολογείς? από εκτροφείο ράγκντολ δεν το πήρες? τα colorpoint mitted ραγκντολάκια είναι ίδια στο χρώμα με τα δικά μας... σαν φυλή όμως η ράγντολ είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος...

ζογκλέρ...:lol:τώρα βάλαμε και το κεφάλι μέσα...

CIMG11052.JPG

ουφ έσκασα από δω κάτω...:(
CIMG11032.JPG

Nα'μαι και εγω...

αν σου πω ότι τι σκέφτηκα θα με πιστέψεις?:lol:
θοδωρή μου δε πιστεύω να σε πειράζει που σε πειράζουμε ε?:P:lol:ε... σοκολατούλη πλατινέ?

Οχι καλε,πειραξτε με οσο θελετε δεν παρεξηγουμαι:)

ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της...:lol:

Ποια ειναι η Indigo:confused:?

Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει?

φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει..:)

ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς:cool:

Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω:lol:

ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει.

εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση...:hmm:
αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες.
1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat:P και
2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς:cool:

Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα:mad:.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat?:hmm::D

γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμο;)εμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν..

Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει:lol:

Ποια ειναι η Indigo:confused:?
η μητέρα του paul...
καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά...:lol:

Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα:mad:.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat?:hmm::D
μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες...:P;)

η μητέρα του paul...
καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά...:lol:

Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ...

μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες...:P;)

Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια:lol:?

Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια:lol:?
δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση...

ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω?:hmm::lol:

ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω?:hmm::lol:

Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα:redface:,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει...

Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα:redface:,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει...

αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα....:mad::P:lol::lol:

Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει:lol:
πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back