ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 17:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.141 12-07-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: συγνωνη ραγντολακι πηρα η βιρμανακι μπλε mitted??? παω στοιχημα οτι σαν μωρα και οι 2φυλες δεν εχουν μεγαλη διαφορα.... σα παιδι του μοερφεα ειναι... θα πειρμενω να δω την εξελιξη της γουνας της... νιαου.. Click για ανάπτυξη... πήρες ράγντολ blue mitted. Ποιος σε δουλεύει παιδί μου να καθαρίσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Havana έγραψε: #17.142 12-07-08 17:37 ναι αυτο πηρα αυτο γραφει ακι το παλιπεντιγκρι αλλα ηρθε ενας φιλος μας την ειδε και ειπε πως αυτο ειναι βιρμανακι....ουαααααααααα μοιαζουν παντος μπορω να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.143 12-07-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ναι αυτο πηρα αυτο γραφει ακι το παλιπεντιγκρι αλλα ηρθε ενας φιλος μας την ειδε και ειπε πως αυτο ειναι βιρμανακι....ουαααααααααα μοιαζουν παντος μπορω να πω.... Click για ανάπτυξη... τωρα κανεις πλάκα ή σοβαρολογείς? από εκτροφείο ράγκντολ δεν το πήρες? τα colorpoint mitted ραγκντολάκια είναι ίδια στο χρώμα με τα δικά μας... σαν φυλή όμως η ράγντολ είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.144 12-07-08 18:17 ζογκλέρ...τώρα βάλαμε και το κεφάλι μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.145 12-07-08 18:21 ουφ έσκασα από δω κάτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.146 12-07-08 18:59 Nα'μαι και εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.147 12-07-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν σου πω ότι τι σκέφτηκα θα με πιστέψεις? θοδωρή μου δε πιστεύω να σε πειράζει που σε πειράζουμε ε?ε... σοκολατούλη πλατινέ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,πειραξτε με οσο θελετε δεν παρεξηγουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.148 12-07-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της... Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η Indigo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.149 12-07-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.150 12-07-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: συγνωνη ραγντολακι πηρα η βιρμανακι μπλε mitted??? παω στοιχημα οτι σαν μωρα και οι 2φυλες δεν εχουν μεγαλη διαφορα.... σα παιδι του μοερφεα ειναι... θα πειρμενω να δω την εξελιξη της γουνας της... νιαου.. Click για ανάπτυξη... πήρες ράγντολ blue mitted. Ποιος σε δουλεύει παιδί μου να καθαρίσω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 17:37 Η Havana έγραψε: #17.142 12-07-08 17:37 ναι αυτο πηρα αυτο γραφει ακι το παλιπεντιγκρι αλλα ηρθε ενας φιλος μας την ειδε και ειπε πως αυτο ειναι βιρμανακι....ουαααααααααα μοιαζουν παντος μπορω να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.143 12-07-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ναι αυτο πηρα αυτο γραφει ακι το παλιπεντιγκρι αλλα ηρθε ενας φιλος μας την ειδε και ειπε πως αυτο ειναι βιρμανακι....ουαααααααααα μοιαζουν παντος μπορω να πω.... Click για ανάπτυξη... τωρα κανεις πλάκα ή σοβαρολογείς? από εκτροφείο ράγκντολ δεν το πήρες? τα colorpoint mitted ραγκντολάκια είναι ίδια στο χρώμα με τα δικά μας... σαν φυλή όμως η ράγντολ είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.144 12-07-08 18:17 ζογκλέρ...τώρα βάλαμε και το κεφάλι μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.145 12-07-08 18:21 ουφ έσκασα από δω κάτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.146 12-07-08 18:59 Nα'μαι και εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.147 12-07-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν σου πω ότι τι σκέφτηκα θα με πιστέψεις? θοδωρή μου δε πιστεύω να σε πειράζει που σε πειράζουμε ε?ε... σοκολατούλη πλατινέ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,πειραξτε με οσο θελετε δεν παρεξηγουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.148 12-07-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της... Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η Indigo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.149 12-07-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.150 12-07-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι αυτο πηρα αυτο γραφει ακι το παλιπεντιγκρι αλλα ηρθε ενας φιλος μας την ειδε και ειπε πως αυτο ειναι βιρμανακι....ουαααααααααα μοιαζουν παντος μπορω να πω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.143 12-07-08 18:15 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ναι αυτο πηρα αυτο γραφει ακι το παλιπεντιγκρι αλλα ηρθε ενας φιλος μας την ειδε και ειπε πως αυτο ειναι βιρμανακι....ουαααααααααα μοιαζουν παντος μπορω να πω.... Click για ανάπτυξη... τωρα κανεις πλάκα ή σοβαρολογείς? από εκτροφείο ράγκντολ δεν το πήρες? τα colorpoint mitted ραγκντολάκια είναι ίδια στο χρώμα με τα δικά μας... σαν φυλή όμως η ράγντολ είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.144 12-07-08 18:17 ζογκλέρ...τώρα βάλαμε και το κεφάλι μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.145 12-07-08 18:21 ουφ έσκασα από δω κάτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.146 12-07-08 18:59 Nα'μαι και εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.147 12-07-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν σου πω ότι τι σκέφτηκα θα με πιστέψεις? θοδωρή μου δε πιστεύω να σε πειράζει που σε πειράζουμε ε?ε... σοκολατούλη πλατινέ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,πειραξτε με οσο θελετε δεν παρεξηγουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.148 12-07-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της... Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η Indigo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.149 12-07-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.150 12-07-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: ναι αυτο πηρα αυτο γραφει ακι το παλιπεντιγκρι αλλα ηρθε ενας φιλος μας την ειδε και ειπε πως αυτο ειναι βιρμανακι....ουαααααααααα μοιαζουν παντος μπορω να πω.... Click για ανάπτυξη... τωρα κανεις πλάκα ή σοβαρολογείς? από εκτροφείο ράγκντολ δεν το πήρες? τα colorpoint mitted ραγκντολάκια είναι ίδια στο χρώμα με τα δικά μας... σαν φυλή όμως η ράγντολ είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.144 12-07-08 18:17 ζογκλέρ...τώρα βάλαμε και το κεφάλι μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.145 12-07-08 18:21 ουφ έσκασα από δω κάτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.146 12-07-08 18:59 Nα'μαι και εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.147 12-07-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν σου πω ότι τι σκέφτηκα θα με πιστέψεις? θοδωρή μου δε πιστεύω να σε πειράζει που σε πειράζουμε ε?ε... σοκολατούλη πλατινέ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,πειραξτε με οσο θελετε δεν παρεξηγουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.148 12-07-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της... Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η Indigo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.149 12-07-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.150 12-07-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ζογκλέρ...τώρα βάλαμε και το κεφάλι μέσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.145 12-07-08 18:21 ουφ έσκασα από δω κάτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.146 12-07-08 18:59 Nα'μαι και εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.147 12-07-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν σου πω ότι τι σκέφτηκα θα με πιστέψεις? θοδωρή μου δε πιστεύω να σε πειράζει που σε πειράζουμε ε?ε... σοκολατούλη πλατινέ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,πειραξτε με οσο θελετε δεν παρεξηγουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.148 12-07-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της... Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η Indigo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.149 12-07-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.150 12-07-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ουφ έσκασα από δω κάτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 18:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.146 12-07-08 18:59 Nα'μαι και εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.147 12-07-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν σου πω ότι τι σκέφτηκα θα με πιστέψεις? θοδωρή μου δε πιστεύω να σε πειράζει που σε πειράζουμε ε?ε... σοκολατούλη πλατινέ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,πειραξτε με οσο θελετε δεν παρεξηγουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.148 12-07-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της... Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η Indigo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.149 12-07-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.150 12-07-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nα'μαι και εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.147 12-07-08 19:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν σου πω ότι τι σκέφτηκα θα με πιστέψεις? θοδωρή μου δε πιστεύω να σε πειράζει που σε πειράζουμε ε?ε... σοκολατούλη πλατινέ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,πειραξτε με οσο θελετε δεν παρεξηγουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.148 12-07-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της... Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η Indigo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.149 12-07-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.150 12-07-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν σου πω ότι τι σκέφτηκα θα με πιστέψεις? θοδωρή μου δε πιστεύω να σε πειράζει που σε πειράζουμε ε?ε... σοκολατούλη πλατινέ? Click για ανάπτυξη... Οχι καλε,πειραξτε με οσο θελετε δεν παρεξηγουμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.148 12-07-08 19:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της... Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η Indigo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.149 12-07-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.150 12-07-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ααααααααααααααχχχχ,χθες ονειρευτηκα την Indigo να με κοιταει..μαλλον ηθελε να μου πει να προσεχω τον κανακαρη της... Click για ανάπτυξη... Ποια ειναι η Indigo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.149 12-07-08 19:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.150 12-07-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Mιλαω γαλλικα και ξερω να γραφω και να διαβαζω αλλα εχω ξεχασει αρκετα γιατι τα εχω σταματησει εδω και δυο χρονια,αν και θα τα ξαναρχισω...Eχω παρει το Α1 και το A2 με 15,9 και τα δυο,πραγμα που ειναι πολυ δυσκολο...Κοιταξα και Γαλλια γιατι απο αλλες χωρες δεν εβρισκα βιρμανακι.Επισης δεν της γραφω γαλλικα γιατι μετα μπορει εκεινη να μην ειναι σιγουρη για αυτα που της λεω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.150 12-07-08 19:13 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:29 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.151 12-07-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γεια σας παιδια!πολυ με στεναχωρησε αυτο με τον Θοδωρη, κρίμα τοσα λεφτά και τόσο καλό γατι και να μην μπορει να κανει γατάκια!αυτα ειναι τα τρικ που πρέπει να ρωτας πριν το κλεισιμοεμένα μου το είχε πει μια εκτροφέα απο τα Main coon να δω το Pedigree πριν.. Click για ανάπτυξη... Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.152 12-07-08 19:36 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ποια ειναι η Indigo? Click για ανάπτυξη... η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.153 12-07-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:40 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.154 12-07-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η μητέρα του paul... καλησπέρα θοδωρή... χτες δεν σε καληνύχτησα γιατί με πήρε ο ύπνος με το λαπ τοπ αγκαλιά... Click για ανάπτυξη... Καλησπερα!Δεν πειραζει και εγω νυσταζα πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.155 12-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μιλάω για την έντυπη έκδοση... που είπαμε να γράφεις για τις ανταύγειες στα βιρμανάκια... και μας είπες ότι δεν παρεξηγήθηκες... Click για ανάπτυξη... Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.156 12-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Το καταλαβα αυτο,αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως ξεκινησε αυτη η ιδεα και πιο θα ειναι το σκεπτικο της,μηπως εχω χασει επεισοδια? Click για ανάπτυξη... δεν εκίνησε από εμάς ξεκίνησε από την havana... δες το Post έντυπη έκδοση του mycat... μας φάνηκε πολύ καλή ιδέα... κι εγώ για πλάκα φυσικά έδωσα σε καθέναν από μας ένα θέμα για αρθρογράφηση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.157 12-07-08 19:55 ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 19:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.158 12-07-08 19:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ρε συ Θοδωρή... η Καλυψώ έχει κλείσει 2 ώρες που κοιμάται κουλουριασμένη μέσα σ'αυτό το μπωλ... θα μου μείνει μετά έτσι το γατί πιασμένο.. να τη ξυπνήσω? Click για ανάπτυξη... Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.159 12-07-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 856 857 858 859 860 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 858 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι αστην μην την ενοχλεις την Καλυψουλα,αμα αποκοιμηθηκε εκει σημαινει οτι της αρεσει και την βολευει οποτε δεν νομιζω να πιαστει... Click για ανάπτυξη... αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.160 12-07-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μολις της εστειλα μαιλ σχετικα με αυτο οποτε περιμενω μια ευγενικη απαντηση ή να με σκυλοβρισει Click για ανάπτυξη... πιστεύω ότι θα σε σκυλοβρίσει ευγενικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.