Birman-maniacs

Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας!:D Δεν είδες το άλλο θέμα?;):lol::lol::lol:

Aφου αποκτησεις τον erefer θα σε λενε μετα Abdul?:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol: Που ξέρεις? Μπορεί να έχω "άγριες νύχτες":D

Να προσεχεις μην σε ξεθεωνει καθε βραδυ και μετα δεν μπορεις να πας στην δουλεια την αλλη μερα το πρωι:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο:(
για να μπορείς να κάνεις τα κακάκια σου στο χώμα ε σοκολατούλη?:lol:τη βαρέθηκες μωρέ την ever clean?:(:lol:

για να μπορείς να κάνεις τα κακάκια σου στο χώμα ε σοκολατούλη?:lol:τη βαρέθηκες μωρέ την ever clean?:(:lol:

Τα κακακια μου τα κανω στον κηπο των γειτονων:lol:

ο κήπος ήταν busy ενώ ήθελα ησυχία και μαζεύτηκα.. θα πάω σε λίγο να δω το mamma mia στο σινεμά... και η ζωντανή παράσταση ήταν καταπληκτική.. όλο Abba ακούω από τότε... αλήθεια εσείς τους Abba τους έχετε αξουστά?:hmm:

Να προσεχεις μην σε ξεθεωνει καθε βραδυ και μετα δεν μπορεις να πας στην δουλεια την αλλη μερα το πρωι:lol::lol:
Θα το εχω στο νού μου:D

Τα κακακια μου τα κανω στον κηπο των γειτονων:lol:
ώστε έτσι ε?:mad:τη θέλεις την ιπτάμενη παντόφλά σου:P... πρόσεξε μόνο αν δεις φαγάκι σε καμιά γωνιά του κήπου τους... μακρυά... φόλα θα είναι:P:lol:

Τι ωραία φωτό είναι αυτή ρε Γιούλη? Τρομερή!!!:up::up::up:

ο κήπος ήταν busy ενώ ήθελα ησυχία και μαζεύτηκα.. θα πάω σε λίγο να δω το mamma mia στο σινεμά... και η ζωντανή παράσταση ήταν καταπληκτική.. όλο Abba ακούω από τότε... αλήθεια εσείς τους Abba τους έχετε αξουστά?:hmm:
Γιούλη μονο τη παράσταση εχω ακουστά Mamma mia:redface: Abba δεν εχω ιδέα τι είναι:)

Εγω απο τους Abba εχω ακουσει μονο το "Dancing Queen":happy:

Πρόσεξε μην σου κάνουν μήνυση:lol::lol::lol:

Για την μποχα που αφηνω:lol::lol:?Γιατι τα κακακια μου μετα χρησιμευουν ως λιπασμα οποτε δεν πιστευω να εχουν προβλημα:lol::lol:

Γιούλη μονο τη παράσταση εχω ακουστά Mamma mia:redface: Abba δεν εχω ιδέα τι είναι:)
σουηδικό συγκρότημα με αγγλικό στίχο που τη δεκαετία του 80 κέρδισε τη eurovision κι από τότε έκανε διεθνή καριέρα με μεγάλη επιτυχία. το Musical είναι βασισμένο στα τραγούδια τους...
αχ... είστε μικρά παιδιά εσείς... τι ήθελα και ρώτησα..
Σ'έυχαριστώ για τη φωτό... μόλις τα χτένισα... η Καλυψώ μου μετά το σταμάτημα των οιστρογόνων που της έδινα μέχρι... να ετοιμαστεί ο Μορφέας έχει γίνει πολύ καλό κοριτσάκι κι έπαψε να είναι στριμένη... κάθεται και πολύ ήσυχα να τη χτενίσω... μόνο που κι αυτή μου πάχυνε κι έχει γίνει ασήκωτη και άπίστευτα χαδιάρα... σε σημείο κουραστικό...ευτυχώς που δεν γκρινιάζει κιόλας...

ώστε έτσι ε?:mad:τη θέλεις την ιπτάμενη παντόφλά σου:P... πρόσεξε μόνο αν δεις φαγάκι σε καμιά γωνιά του κήπου τους... μακρυά... φόλα θα είναι:P:lol:

Ναι προσεχω,τρωω μονος κροκετες:lol:

πάω να ετοιμαστώ:cool:
φιλιά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back