ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.161 12-07-08 20:08 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... πάντως είναι απαράδεκτο να μην είνας εργοδότης συνεπής στη ημ/νία μισθοδοσίας γιατί ο καθένας κάνει το κουμάντο του κι εκείνος το γράφει...είναι σα να τους πεις εσύ ξαφνικά δεν θα έρθω αυτή τη βδομάδα στη δουλειά γιατί έτσι μου γουστάρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.162 12-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Click για ανάπτυξη... Μετα θα σου μεινει με το σχημα ροδας και θα σου κανει νιαου νιαου και καλα οτι θελει να φαει και εσυ θα την κυλας μεσα στο σπιτι μεχρι το μπολακι της,το ιδιο και οταν θελει να παει τουαλετα,για παιχνιδι,αγκαλιτσες με τον Μορφεα κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.163 12-07-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως είναι απαράδεκτο να μην είνας εργοδότης συνεπής στη ημ/νία μισθοδοσίας γιατί ο καθένας κάνει το κουμάντο του κι εκείνος το γράφει...είναι σα να τους πεις εσύ ξαφνικά δεν θα έρθω αυτή τη βδομάδα στη δουλειά γιατί έτσι μου γουστάρει... Click για ανάπτυξη... Σου λεει μετα αμα δεν σου αρεσει φυγε ολο και καποιον θα βρουμε που θελει να δουλεψει στην θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.164 12-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μετα θα σου μεινει με το σχημα ροδας και θα σου κανει νιαου νιαου και καλα οτι θελει να φαει και εσυ θα την κυλας μεσα στο σπιτι μεχρι το μπολακι της,το ιδιο και οταν θελει να παει τουαλετα,για παιχνιδι,αγκαλιτσες με τον Μορφεα κτλ Click για ανάπτυξη... τώρα μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.165 12-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σου λεει μετα αμα δεν σου αρεσει φυγε ολο και καποιον θα βρουμε που θελει να δουλεψει στην θεση σου Click για ανάπτυξη... ναι.και δυστηχώς τις περισσότερες φορές τους έχεις εσύ ανάγκη κι όχι αυτοί κι αυτό είναι πολύ άσχημο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.166 12-07-08 20:22 Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.167 12-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Click για ανάπτυξη... εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.168 12-07-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:36 Ο erefer έγραψε: #17.169 12-07-08 20:36 TΙ κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.170 12-07-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Περιμενω αυριο να πληρωθω για να παω να κλεισω τη Δευτερα το εισητιριο για τις 21 και να ειναι και αυθημερον γιατι με βολευει και σαν μερα αλλα και θα τελειωνω σε μια μερα χωρις διανυκτερευσεις και ιστοριες.Αλλα ακουσα σημερα οτι μπορει να μην μας πληρωσουν αυριο αλλα την επομενη Κυριακη και τα πηρα.Τι ειδους αρθρο θα συντασω στο mycat? Click για ανάπτυξη... πάντως είναι απαράδεκτο να μην είνας εργοδότης συνεπής στη ημ/νία μισθοδοσίας γιατί ο καθένας κάνει το κουμάντο του κι εκείνος το γράφει...είναι σα να τους πεις εσύ ξαφνικά δεν θα έρθω αυτή τη βδομάδα στη δουλειά γιατί έτσι μου γουστάρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.162 12-07-08 20:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Click για ανάπτυξη... Μετα θα σου μεινει με το σχημα ροδας και θα σου κανει νιαου νιαου και καλα οτι θελει να φαει και εσυ θα την κυλας μεσα στο σπιτι μεχρι το μπολακι της,το ιδιο και οταν θελει να παει τουαλετα,για παιχνιδι,αγκαλιτσες με τον Μορφεα κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.163 12-07-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως είναι απαράδεκτο να μην είνας εργοδότης συνεπής στη ημ/νία μισθοδοσίας γιατί ο καθένας κάνει το κουμάντο του κι εκείνος το γράφει...είναι σα να τους πεις εσύ ξαφνικά δεν θα έρθω αυτή τη βδομάδα στη δουλειά γιατί έτσι μου γουστάρει... Click για ανάπτυξη... Σου λεει μετα αμα δεν σου αρεσει φυγε ολο και καποιον θα βρουμε που θελει να δουλεψει στην θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.164 12-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μετα θα σου μεινει με το σχημα ροδας και θα σου κανει νιαου νιαου και καλα οτι θελει να φαει και εσυ θα την κυλας μεσα στο σπιτι μεχρι το μπολακι της,το ιδιο και οταν θελει να παει τουαλετα,για παιχνιδι,αγκαλιτσες με τον Μορφεα κτλ Click για ανάπτυξη... τώρα μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.165 12-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σου λεει μετα αμα δεν σου αρεσει φυγε ολο και καποιον θα βρουμε που θελει να δουλεψει στην θεση σου Click για ανάπτυξη... ναι.και δυστηχώς τις περισσότερες φορές τους έχεις εσύ ανάγκη κι όχι αυτοί κι αυτό είναι πολύ άσχημο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.166 12-07-08 20:22 Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.167 12-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Click για ανάπτυξη... εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.168 12-07-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:36 Ο erefer έγραψε: #17.169 12-07-08 20:36 TΙ κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.170 12-07-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αχ... κι εγώ σε τσίγκλησα για να μου πεις κανένα από τα ωραία αστείκια σου.... του στυλ... ξύπνα την γιατί θα της μείνει μόνιμο το στραβολαίμιασμα μετά...ή μην τη ξυπνήσεις γιατί θα σ'αρχίσει στα βρισίδια... νιαααααα.... Click για ανάπτυξη... Μετα θα σου μεινει με το σχημα ροδας και θα σου κανει νιαου νιαου και καλα οτι θελει να φαει και εσυ θα την κυλας μεσα στο σπιτι μεχρι το μπολακι της,το ιδιο και οταν θελει να παει τουαλετα,για παιχνιδι,αγκαλιτσες με τον Μορφεα κτλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:13 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.163 12-07-08 20:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως είναι απαράδεκτο να μην είνας εργοδότης συνεπής στη ημ/νία μισθοδοσίας γιατί ο καθένας κάνει το κουμάντο του κι εκείνος το γράφει...είναι σα να τους πεις εσύ ξαφνικά δεν θα έρθω αυτή τη βδομάδα στη δουλειά γιατί έτσι μου γουστάρει... Click για ανάπτυξη... Σου λεει μετα αμα δεν σου αρεσει φυγε ολο και καποιον θα βρουμε που θελει να δουλεψει στην θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.164 12-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μετα θα σου μεινει με το σχημα ροδας και θα σου κανει νιαου νιαου και καλα οτι θελει να φαει και εσυ θα την κυλας μεσα στο σπιτι μεχρι το μπολακι της,το ιδιο και οταν θελει να παει τουαλετα,για παιχνιδι,αγκαλιτσες με τον Μορφεα κτλ Click για ανάπτυξη... τώρα μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.165 12-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σου λεει μετα αμα δεν σου αρεσει φυγε ολο και καποιον θα βρουμε που θελει να δουλεψει στην θεση σου Click για ανάπτυξη... ναι.και δυστηχώς τις περισσότερες φορές τους έχεις εσύ ανάγκη κι όχι αυτοί κι αυτό είναι πολύ άσχημο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.166 12-07-08 20:22 Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.167 12-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Click για ανάπτυξη... εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.168 12-07-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:36 Ο erefer έγραψε: #17.169 12-07-08 20:36 TΙ κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.170 12-07-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάντως είναι απαράδεκτο να μην είνας εργοδότης συνεπής στη ημ/νία μισθοδοσίας γιατί ο καθένας κάνει το κουμάντο του κι εκείνος το γράφει...είναι σα να τους πεις εσύ ξαφνικά δεν θα έρθω αυτή τη βδομάδα στη δουλειά γιατί έτσι μου γουστάρει... Click για ανάπτυξη... Σου λεει μετα αμα δεν σου αρεσει φυγε ολο και καποιον θα βρουμε που θελει να δουλεψει στην θεση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.164 12-07-08 20:15 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μετα θα σου μεινει με το σχημα ροδας και θα σου κανει νιαου νιαου και καλα οτι θελει να φαει και εσυ θα την κυλας μεσα στο σπιτι μεχρι το μπολακι της,το ιδιο και οταν θελει να παει τουαλετα,για παιχνιδι,αγκαλιτσες με τον Μορφεα κτλ Click για ανάπτυξη... τώρα μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.165 12-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σου λεει μετα αμα δεν σου αρεσει φυγε ολο και καποιον θα βρουμε που θελει να δουλεψει στην θεση σου Click για ανάπτυξη... ναι.και δυστηχώς τις περισσότερες φορές τους έχεις εσύ ανάγκη κι όχι αυτοί κι αυτό είναι πολύ άσχημο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.166 12-07-08 20:22 Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.167 12-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Click για ανάπτυξη... εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.168 12-07-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:36 Ο erefer έγραψε: #17.169 12-07-08 20:36 TΙ κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.170 12-07-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μετα θα σου μεινει με το σχημα ροδας και θα σου κανει νιαου νιαου και καλα οτι θελει να φαει και εσυ θα την κυλας μεσα στο σπιτι μεχρι το μπολακι της,το ιδιο και οταν θελει να παει τουαλετα,για παιχνιδι,αγκαλιτσες με τον Μορφεα κτλ Click για ανάπτυξη... τώρα μάλιστα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.165 12-07-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σου λεει μετα αμα δεν σου αρεσει φυγε ολο και καποιον θα βρουμε που θελει να δουλεψει στην θεση σου Click για ανάπτυξη... ναι.και δυστηχώς τις περισσότερες φορές τους έχεις εσύ ανάγκη κι όχι αυτοί κι αυτό είναι πολύ άσχημο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.166 12-07-08 20:22 Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.167 12-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Click για ανάπτυξη... εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.168 12-07-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:36 Ο erefer έγραψε: #17.169 12-07-08 20:36 TΙ κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.170 12-07-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σου λεει μετα αμα δεν σου αρεσει φυγε ολο και καποιον θα βρουμε που θελει να δουλεψει στην θεση σου Click για ανάπτυξη... ναι.και δυστηχώς τις περισσότερες φορές τους έχεις εσύ ανάγκη κι όχι αυτοί κι αυτό είναι πολύ άσχημο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.166 12-07-08 20:22 Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.167 12-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Click για ανάπτυξη... εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.168 12-07-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:36 Ο erefer έγραψε: #17.169 12-07-08 20:36 TΙ κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.170 12-07-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.167 12-07-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Click για ανάπτυξη... εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.168 12-07-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:36 Ο erefer έγραψε: #17.169 12-07-08 20:36 TΙ κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.170 12-07-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Παντως οι φωτογραφιες του Μορφεα και της Καλυψως αγκαλιτσα ειναι απιθανες...Αν και αναβεις φωτιες δεν πειραζει.Μας βλεπω τα χριστουγεννα να ψαχνουμε για δευτερο βιρμανακι Click για ανάπτυξη... εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:33 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.168 12-07-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:36 Ο erefer έγραψε: #17.169 12-07-08 20:36 TΙ κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.170 12-07-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εννοείται! τα βιρμανάκια πάνε δυο δυο... δε βλέπεις τι τραβά η βάσια που είναι η μόνη με ένα? σκέψου το σαν το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Πλάτωνα Click για ανάπτυξη... Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:36 Ο erefer έγραψε: #17.169 12-07-08 20:36 TΙ κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.170 12-07-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
TΙ κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.170 12-07-08 20:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: TΙ κανετε? Click για ανάπτυξη... Καλα Billy,εσυ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:41 Ο erefer έγραψε: #17.171 12-07-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα Billy,εσυ? Click για ανάπτυξη... Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.172 12-07-08 20:43 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:48 Ο erefer έγραψε: #17.173 12-07-08 20:48 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Kατσε να ερθει και θα σε φτιαξει,θα κανεις τρεις δουλειες για να πληρωνεις τις αναγκες του,θα του κανεις αερα με φυλο φοινικα,θα του σκουπιζεις τον ποπο και οτι αλλο φανταστεις Click για ανάπτυξη... Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.174 12-07-08 20:49 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι θα τον βαλω μπροστα απο την οθονη να διαλεξει "Ποια θες την chocolatina,την seal,την blue,ποια?" το θεμα ειναι να μην μου πει ολες εχοντας στο μυαλο του να κανει κανα χαρεμι και εχουμε προβληματα μετα Click για ανάπτυξη... εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.175 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού δεν εχω τον erefer εδώ, δεν είμαι καλά Click για ανάπτυξη... Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:52 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.176 12-07-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... Πρωτα θα κανουμε μια συζητηση μεταξυ μας αναλογα τις επιλογες που εχουμε,αν συμφωνει μαζι μου καλως αν οχι θα παρουμε αυτη που θελω εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.177 12-07-08 20:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Γεια!Αχ και εγω θελω κηπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο erefer έγραψε: #17.178 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εγώ λέω να το χειριστείς πιο δημοκρατικά.. να διαλέξεις εσύ ποια θα πάρεις... να του τη δείξεις και να του πεις... την βλέπεις αυτή? ΑΥΤΉ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ Click για ανάπτυξη... και συνεχίζεις μετά και του λές.. "τώρα την ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα, είναι πιο σημαντική για σένα κι απ'τις κροκέτες!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.179 12-07-08 20:54 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 857 858 859 860 861 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 859 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα γίνω υπηρέτης στο τέλος και μπορεί να με βαράει κιόλας! Δεν είδες το άλλο θέμα? Click για ανάπτυξη... Ναι το επιασα το υπονοουμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 20:55 Ο erefer έγραψε: #17.180 12-07-08 20:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γεια σου Βασίλη... έλα μπρε... ντεν τέλω υπερβολές... παιδιά βγαίνω.... πάω να αράξω λίγο στο κήπο γιατί με τσούζουν τα μάτια μου... χαζεύω και εκτροφεία παράλληλα... τι να κάνω... πρέπει να έχετε και μια εναλλακτική νύφη... Click για ανάπτυξη... Αμα είναι έτσι να πάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.