Birman-maniacs

Ναι, Άντα! Νιώθει μόνος του! Και η Ρενάτα όταν την πρωτόφερα σπίτι και την άφηνα μόνη, άρχιζε τα νιάου. Σπαραχτικά, μακρά νιάου και όταν πήγαινα και τη χάιδευα σταμάταγε... Φέρε το σπιτάκι του πιο κοντά στο δωμάτιό σου και ασχολήσου πολύ μαζί του για να σε μάθει;)
Axxx σκέφτομαι και την άλλη που θα ζηλευει αν με βλέπει συνέχεια απο πάνω του...χτες ήρθε ο Alfi και κοιμήθηκε στο καναπέ ανάμεσα σε μένα και τον Γιώργο. Κατέβηκε απο το ντουλάπι, του εκανε ενα κιχχχχ κιχχ και κοιμήθηκε στο χαλάκι της πόρτας...Αυτή ήταν η θέση της και τώρα ήρθε αυτός, πως θα νιωθει άραγε? :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ζηλέψει... στην αρχή, όμως πιστεύω ότι θα βρουν μεταξύ τους την άκρη.
Δώσε χρόνο... χρόνο χρειάζονται... και υπομονή από εσένα... Είναι δύσκολο το μοντέλο προσαρμογής με τα 2 ενήλικα γατιά...
Φαντάζεσαι να ήταν και οι 2 θηλυκές π.χ.?? Τούφες θα μάζευες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάω σπίτι..τι θα δω Θεε μου ???:( σκισμένεσ κουρτίνες και σπασμένα αντικείμενα ή και τις δυο γάτες λαβωμένες? πάντως αν μας καλέσουν σε συνέλευση της πολυκατοικίας θα ξέρω το λόγο!! αχχχ ευχηθείτε μου καλη τύχη!!

Καλή τύχη βρε Αντα!!!!...:) Για να δούμε τι θα δούμε:hmm:...έχε λίγη υπομονή και όλα θα στρώσουν!!!;)

:cool::cool:Υπομονή θέλει χρόνο και αγάπη,θα τα βρουν.

Καλημέρα!! εβαλα δυο φωτογραφίες απο τις γάτες μου..:P Είχαμε μια μικρή βελτίωση χτες, δηλαδή η δικιά μου κατέβηκε πιο χαμηλά - στο πάγκο της κουζίνας - και αρκετές φορές πήγε κοντά του για τον μυρίσει. Εγώ ξύπνησα στις 5 και 15 απο το νιαουρισμά του..τον πήρα λίγο αγκαλιά και ηρέμησε!! Πάντως σήμερα που τον παρατηρούσα, νομίζω οτι νιαουρίζει σαν την καλεί για παιχνίδια..δηλαδή παίζει λίγο με το ποντικακι και μετά αρχίζει νιαουυυυυυυυυυυυ νιαουυυυυυυυυυυυυ:confused:

Καλέεεεε, τι κούκλος είναι αυτός;;;;:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Ζηλεύωωωω:(:redface:

ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Καλημέρα, ξενύχτησα!!!! Να ρωτήσω πόσο είναι τα γατάκια σου;

Και η Pisu πανω στη ντουλαπα ...αχχ γενικά της αρεσει να ειναι ψηλά, για να κόβει κίνηση...;) τι κάνουμε, ποιος έρχεται, ποιος φεύγει...

Και η Pisu πανω στη ντουλαπα ...αχχ γενικά της αρεσει να ειναι ψηλά, για να κόβει κίνηση...;) τι κάνουμε, ποιος έρχεται, ποιος φεύγει...

κοτσομπολαααααααα!!!! :lol::lol: Υφακι... "αααααα ποιος εισαι εσυ? που πας?? μακρι απαο κει ρεεεεεεε"

Επίσης της αρέσει να κάθεται με τις ώρες στις ντουλάπες μου...νιαουρίζει μπροστά τους , για την ανεβάσω :cool:

Βρήτε τη γάτα!!!!!:lol:

Δεν ταιριάζει τέλεια με τα χρώματα του χαλιού??

χαρουλα

Μιλάμε για αληθινή βασίλισσα!! Αχ! Μου λείπει!!!:redface:

Βρήτε τη γάτα!!!!!:lol:

:lol::lol:Δε μου λες, πηδάει στο ψυγείο και από εκεί στο ντουλάπι; Φοβερή τη βρίσκω... Όσο για τον Άλφι, είμαι αισιόδοξη και νομίζω ότι θα τον συνηθίσει και θα σταματήσει να σας κοιτά αφ' υψηλού:P Ο νέος σας γάτος είναι ένας κούκλος!

Πρώτα στο τραπέζι ή στο πάγκο, στο ψυγείο και μετά πάνω στο ντουλάπι;). Δεν την ενοχλούν τα αντικείμενα που είναι πάνω στο ψυγείο ούτε στο τραπέζι, είναι παρα πολυ επιδέξια στο να τα αποφύγει - ελίσσεται με μαεστρια αναμεσα τους!! Δεν μου έχει ρίξει ποτέ κατι κάτω επίτηδες...μόνο οταν παίζει, αλλά δεν την μαλώνω γιατι ξέρω οτι δεν το κάνει επιτηδες!:rolleyes:

Επειδή είδα οτι σας άρεσε η προηγούμενη φωτογραφία...σας βάζω ακόμη πιο δύσκολα, που ειναι ο Αλφρεντο???:hmm:

Αααααα!!!!!!!!! Καλέ, έχει φρακάρει!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Είναι πολυ χονδρούλης ο καημένος...:redface: Παίζει κρυφτό μαζί μου, τον φωνάζω , με βλέπει και βρουμμ πάει στη κρεβατοκάμαρα και κρύβεται (????!!!) κάτω απο το κρεβάτι :lol:. Μισός απέξω, και απλωμένος σαν κρέπα κάτω απο το κρεβάτι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back