Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Axxx σκέφτομαι και την άλλη που θα ζηλευει αν με βλέπει συνέχεια απο πάνω του...χτες ήρθε ο Alfi και κοιμήθηκε στο καναπέ ανάμεσα σε μένα και τον Γιώργο. Κατέβηκε απο το ντουλάπι, του εκανε ενα κιχχχχ κιχχ και κοιμήθηκε στο χαλάκι της πόρτας...Αυτή ήταν η θέση της και τώρα ήρθε αυτός, πως θα νιωθει άραγε?Ναι, Άντα! Νιώθει μόνος του! Και η Ρενάτα όταν την πρωτόφερα σπίτι και την άφηνα μόνη, άρχιζε τα νιάου. Σπαραχτικά, μακρά νιάου και όταν πήγαινα και τη χάιδευα σταμάταγε... Φέρε το σπιτάκι του πιο κοντά στο δωμάτιό σου και ασχολήσου πολύ μαζί του για να σε μάθει![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δώσε χρόνο... χρόνο χρειάζονται... και υπομονή από εσένα... Είναι δύσκολο το μοντέλο προσαρμογής με τα 2 ενήλικα γατιά...
Φαντάζεσαι να ήταν και οι 2 θηλυκές π.χ.?? Τούφες θα μάζευες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
σκισμένεσ κουρτίνες και σπασμένα αντικείμενα ή και τις δυο γάτες λαβωμένες? πάντως αν μας καλέσουν σε συνέλευση της πολυκατοικίας θα ξέρω το λόγο!! αχχχ ευχηθείτε μου καλη τύχη!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Για να δούμε τι θα δούμε
...έχε λίγη υπομονή και όλα θα στρώσουν!!!

Υπομονή θέλει χρόνο και αγάπη,θα τα βρουν.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα!! εβαλα δυο φωτογραφίες απο τις γάτες μου..
Είχαμε μια μικρή βελτίωση χτες, δηλαδή η δικιά μου κατέβηκε πιο χαμηλά - στο πάγκο της κουζίνας - και αρκετές φορές πήγε κοντά του για τον μυρίσει. Εγώ ξύπνησα στις 5 και 15 απο το νιαουρισμά του..τον πήρα λίγο αγκαλιά και ηρέμησε!! Πάντως σήμερα που τον παρατηρούσα, νομίζω οτι νιαουρίζει σαν την καλεί για παιχνίδια..δηλαδή παίζει λίγο με το ποντικακι και μετά αρχίζει νιαουυυυυυυυυυυυ νιαουυυυυυυυυυυυυ
Raisa
Περιβόητο μέλος

Ζηλεύωωωω

nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα, ξενύχτησα!!!! Να ρωτήσω πόσο είναι τα γατάκια σου;
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
nandia05
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Δε μου λες, πηδάει στο ψυγείο και από εκεί στο ντουλάπι; Φοβερή τη βρίσκω... Όσο για τον Άλφι, είμαι αισιόδοξη και νομίζω ότι θα τον συνηθίσει και θα σταματήσει να σας κοιτά αφ' υψηλού
Ο νέος σας γάτος είναι ένας κούκλος!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
. Δεν την ενοχλούν τα αντικείμενα που είναι πάνω στο ψυγείο ούτε στο τραπέζι, είναι παρα πολυ επιδέξια στο να τα αποφύγει - ελίσσεται με μαεστρια αναμεσα τους!! Δεν μου έχει ρίξει ποτέ κατι κάτω επίτηδες...μόνο οταν παίζει, αλλά δεν την μαλώνω γιατι ξέρω οτι δεν το κάνει επιτηδες!
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Παίζει κρυφτό μαζί μου, τον φωνάζω , με βλέπει και βρουμμ πάει στη κρεβατοκάμαρα και κρύβεται (????!!!) κάτω απο το κρεβάτι
. Μισός απέξω, και απλωμένος σαν κρέπα κάτω απο το κρεβάτι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool