Birman-maniacs

ένα χρόνο έκανα να βρω γατάκι αλλά νομίζω μου έτυχε καλό κορίτσι και από χαρακτήρα ΤΕΛΕΙΑ, είναι το πιο καλό και αγαθό γατί, με το νερό τι να κάνω ρε παιδιά?πάλι μου το πάει βόλτα το πιατάκι της και βουτάει τα πόδια της, έχω αλλάξει 2 πιάτα μήπως φταίνε αυτά, αλλά μπα έχει μανία με το νερό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχαχα και μένα τα ίδια μου κάνει η άσπρη μου. Τα βουτάει και μετά δημιουργεί σε όλο το σπίτι (κατά διαβολική σύμπτωση συνήθως μόλις έχω σφουγγαρίσει!!;)) πατουσάκια!
Πολλά γατιά από ό,τι έχω καταλάβει θέλουν να πλένονται καλύτερα έτσι! Με φρέσκο νεράκι. Πάρε πιατάκι γυάλινο για να μην μπορεί να το κουβαλάει. Πλαστικό έχεις τώρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτή, είναι η μαμά του Μορφέα...
Παιδιά... εγώ τρελαίνομαι με αυτή τη φάτσα!

joujou_010308_2akt_thumb.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=EP7h2KBtVd8 Δεν νομίζω να προτιμάει να πίνει έτσι νερό?? χι χι:lol:

https://www.youtube.com/watch?v=gFcSiVY7UYE
Κοιτα και αυτο το μωρό βιρμανάκι πως πίνει...αχχχ ειναι πολυ γλυκουλι:)

είχα μεταλλικό με πλαστικό γύρω γύρω και νόμιζα ότι της άρεσε η γυαλάδα, τώρα έχω ένα πήλινο αλλά και αυτό το κουβαλάει παντού

κούκλα!τέλεια!

αυτή εννοώ κούκλα !και τέλεια! είναι και μαλλιαρούλα με τρελά μουστάκια, τι μουστάκια έχουν αυτά τα γατιά τεράστια!
Αυτή, είναι η μαμά του Μορφέα...
Παιδιά... εγώ τρελαίνομαι με αυτή τη φάτσα!

joujou_010308_2akt_thumb.jpg

ναι αμέ το κάνει κι αυτό , αυτή είναι βέβαια Maine Coon που έχουν μεγαλύτερη μανία για νερό, παραλίγο να πάρω τέτοια, αλλα τελευταία στιγμή βρήκα την Αθηνά

https://www.youtube.com/watch?v=EP7h2KBtVd8 Δεν νομίζω να προτιμάει να πίνει έτσι νερό?? χι χι:lol:

Όσο για το νερό, δεν μπορώ να πω ότι τα δικά μου τρελένονται...
Μόνο η συνήθεια του Μορφέα να βάζει τα παιχνίδια του στο νερό του... Μπαλάκια, ποντίκια, όλα!!!

καλα το είδε και η Αθήνα!κόλλησε τη μούρη της στον υπολογιστή!εσάς βλέπει ζωάκια?εμένα παρακολουθεί animal planet

https://www.youtube.com/watch?v=gFcSiVY7UYE
Κοιτα και αυτο το μωρό βιρμανάκι πως πίνει...αχχχ ειναι πολυ γλυκουλι:)

ένα χρόνο έκανα να βρω γατάκι αλλά νομίζω μου έτυχε καλό κορίτσι και από χαρακτήρα ΤΕΛΕΙΑ, είναι το πιο καλό και αγαθό γατί, με το νερό τι να κάνω ρε παιδιά?πάλι μου το πάει βόλτα το πιατάκι της και βουτάει τα πόδια της, έχω αλλάξει 2 πιάτα μήπως φταίνε αυτά, αλλά μπα έχει μανία με το νερό

Συμφωνώ για το χαρακτήρα τους. Στη ζωή μου είχα πολλές γάτες. Κεραμιδόγατες, Σιαμ, Περσικές. Σαν τη Καλυψώ μου, ΚΑΜΙΑ!!
Η Καλυψώ, είναι μια ήρεμη γάτα που ποτέ δεν μου δημιούργησε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα από μικρή. Την φωνή της σπάνια την ακούω... Μόνο στον οίστρο της του έδωσε και κατάλαβε! Το αγαπημένο της άθλημα είναι να ανεβαίνει στο σβέρκο μου και να μου γλύφει τα μαλλιά και να μπαίνει σε σακούλες!!

Ο Μορφέας είναι άλλο παιδί. Πιο ανεξάρτητος, πιο ζαβολιάρης, πιο ομιλητικός, δεν του αρέσουν οι αγγαλιές, μόνο τα χάδια...!

Να'ναι καλά όλα τα παιδάκια μας...

Καλά εγώ ήξερα ότι τα θηλυκά δεν θέλουν αγγαλιές και τα αρσενικά θέλουν.Πάντως η Αθηνά ακούγεται συνεχώς, είναι γκρινιάρα αρκετά, όλο νιαουρίζει..
Συμφωνώ για το χαρακτήρα τους. Στη ζωή μου είχα πολλές γάτες. Κεραμιδόγατες, Σιαμ, Περσικές. Σαν τη Καλυψώ μου, ΚΑΜΙΑ!!
Η Καλυψώ, είναι μια ήρεμη γάτα που ποτέ δεν μου δημιούργησε ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα από μικρή. Την φωνή της σπάνια την ακούω... Μόνο στον οίστρο της του έδωσε και κατάλαβε! Το αγαπημένο της άθλημα είναι να ανεβαίνει στο σβέρκο μου και να μου γλύφει τα μαλλιά και να μπαίνει σε σακούλες!!

Ο Μορφέας είναι άλλο παιδί. Πιο ανεξάρτητος, πιο ζαβολιάρης, πιο ομιλητικός, δεν του αρέσουν οι αγγαλιές, μόνο τα χάδια...!

Να'ναι καλά όλα τα παιδάκια μας...

Μωρέ δεν υπάρχουν κανόνες... είναι θέμα χαρακτήρα...

καλά έτσι ξέρουμε και από το επάγγελμα και είναι λογικό από τη φύση οι θηλυκές να είναι πιο αυτόνομες, πάντως και η Αθηνά είναι πολύ καλή, απλά γκρινιάρα, σαν εμένα, πάντως την πήρα και μεγάλη 5 μηνών, αλλά είχε αγάπη και στο σπίτι εκεί και έγινε καλό κορίτσι, απλά είναι και κακομαθημένο, να φανταστείς το μεσημέρι της δίνω κοτόπουλο βραστό αλλιώς χαλάει τον τοπο, με το ζόρι την έμαθα κροκέτα

Καλό τριήμερο σε όλους!

Φωτεινούλα, μας έλειψες σήμερα...
Φιλιά στη Ρενάτα σου!

Tenderness_thumb.jpg

καλό τριήμερο σε όλους και από μένα

εχω ηδη εναν γατο αρσενικο στειρωμενο και ενδιαφερομαι να παρω εναν ακομα για να εχει και παρεα.Σκεφτομουν το τσιντσιλλα ή την βιρμανιας(μπορει να μου το φερει ενας συγγενης μου απο εξω,αν τον πρηξω αρκετα..)Εμφανισιακα η τσιντσιλλα μου αρεσει πιο πολυ αλλα διαβαζω εδω οτι οσοι ειχατε ή εχετε βιρμανιας λετε πως ειναι ξεχωριστα πλασματα.Μπορειτε να μου πειτε καποιες διαφορες στον χαρακτηρα τους σε σχεση με αλλες γατες?ας πουμε τι διαφορες μπορει να εχει με μια κεραμυδογατα ή με μια περσικη(το τσιντσιλλα ειναι ποικιλια της περσικης)ευχαριστω εκ των προτερων...

Γεια σου. Μπορεις να ριξεις μια ματια σ'αυτο το side εκει πανω που λεει breeds. Οσον αφορα την προσωπικη μου γνωμη καθε γατα εχει τα καλα και τα ασχημα της. Παρε οτι γατα σου αρεσει και απλα βοηθησε στην διαμορφωση του χαρακτηρα της με πολυ αγαπη και υπομονη!!!!

Ελπιζω να σε βοηθησα. Καλη συνεχεια και καλη καθαρη Δευτερα σε ολους!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back