Birman-maniacs

Καλημέρα !!Τι να σας πω για τη ζαζού....είναι φοβερή κυνηγός,την άνοιξη φέρνει διάφορα δωράκια στο πατάκι της εξώπορτας......τα τελευταία χρόνια που μετακόμισα ζει και σε σπίτι με κήπο.πίνει νερό απο τη βρύση και είναι λάτρης της μουσικής.....Αυτο τον καιρό ψάχνω απεγνωσμένα γατάκι για τον φίλο μου....δυστυχώς δεν έχω μπορέσει να βρώ βιρμανίας..εχετε καμμιά ιδέα??

Όσον αφορά το που μπορείς να βρεις Βιρμανούλα...
Γίνεται μια προσπάθεια να ζευγαρώσουμε τα δικά μας... αλλά δεν υποσχόμαστε ακόμα τίποτα... γιατί τα αστείρωτα Βιρμανάκια είναι ελάχιστα και η ζήτηση πολύ πολύ μεγάλη!
Οι περισσότεροι πήγαμε στο εξωτερικό και τα πήραμε από εκτροφείς εκεί.
Γνωρίζουμε το θέμα πολύ καλά. Αν θέλεις πληροφορίες, μπορούμε να σε βοηθήσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πες τα ρε συμπεθέρα, που περιμένουμε πως και πως να κάνουμε κι άλλα χνουδομπαλάκια.πάντως συμφωνώ άσε τους άλλους να ξεκομπιάζουνε, εμεις ομως έχουμε μια ουρα τόσο μαλλιαρή και κουνιστή όσο κανένας και τέτοια ποδαράκια άσπρα κανεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι... Αλλά κι αυτοί για να ξεκομπιάζουνε... θα'χουνε το φετίχ τους... σεβαστό... σεβαστό...!

cid:image003.jpg@01C8882A.D82C8760

εννοείται ο καθένας με τα φετιχ και τη γάτα του.Και το ξεκομπιασμα θέλει κόπο, μπράβο σε κάποιες που έχουν κάτι περσικά κουκλιά

Πάντως εμείς με το δικό μας Birmano fetih το'χουμε γλιτώσει! :lol:

IMG_0017.jpg

προσπάθησα να βάλω μία φωτό για να σας πει γεια και η Αθηνά αλλά είναι τεράστια, έχω ακόμα για να μάθω να τις βαζω, εν τω μεταξύ από την φωτογραφική δεν μπορώ να μικρύνω σε μέγεθος τις φωτο, τι παιδεμα!

βλεπετε τρίχα όμως η κοιλιτσα, μέχρι μπούκλα κάνει στο πίσω μέρος γύρω από τα μεμε της (αυτά είναι τα βυζάκια της)

Βάσια!!
Κοίτα το Post για τη νέα ράτσα γάτας και πες μου τη γνώμη σου!!!!!!!

τι είναι το post?που να κοιτάξω?

καλα τέλεια,ο Γιώργος θα τρελαθεί, θα ψάχνουμε τετοια τώρα, ξέρεις είναι μια άλλη ράτσα που μοιάζει με λεοπάρδαλη, καλά εχω κολλήσει τώρα και δεν θυμάμαι τη ράτσα, αλλα θα τη θυμηθώ και έχει πουα ξανθά σαν λεοπάρδαλη, είχα δει σε ένα εκτροφείο είχε 1500 ευρώ, αλλά αυτή είναι πολύ πιο ωραία.

που τα ξετρυπώνεις όλα αυτά καλέ?

βλεπετε τρίχα όμως η κοιλιτσα, μέχρι μπούκλα κάνει στο πίσω μέρος γύρω από τα μεμε της (αυτά είναι τα βυζάκια της)

Αυτή η μπούκλα είναι που με τρελαίνει!!!! Τελείως, όμως...:happy:

Η λεπαρδαλέ, λέγεται Βεγγάλης.
Δες τώρα και εκτροφεία!! ;)
https://www.toygers.org/breeders.html

(Πήγαινε στο θέμα "Νεα Ράτσα γάτας" στο mycat. Εκεί το βρήκα!) Γράψε κάτι εκεί γιατί μας έβγαλα έξω από το θέμα

τι θυμήθηκα γάτα Βεγγάλης λέγεται, 1500 σου λεω, μου το είπε μια συνάδεφος που δουλέυει στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου, αλλά είναι κοντότριχες.Πάντως αυτή είναι κούκλα, αλλά δεν θέλω να φανταστώ την τιμή της αν στανταρουν τη φυλή γιατί απ' ότι κατάλαβα ακόμα το δουλεύουν

ελα με προλαβες!καλα έχει και κοντά μας εκτροφεία, μη μου λες τίποτα, δεν θα χωράμε στο σπίτι σε λίγο από την τρίχα και τη γατοπατούσα!κοιτάω τα εκτροφεία ήδη

Πάντως εκτός από το χρώμα που είναι άπαιχτο... σαν τα Βιρμανάκια μας... δεν είναι... Καλό ταξείδι...
Πήγαινε μια βόλτα στις Αμερικάνικες.. νομίζω ότι είναι πιο όμορφες... Θα δεις και Βεγγάλης!

μπα δεν τις αλλάχω τις Βιρμανίας!καλέ αυτές είναι αδύνατες πολύ, εγώ θέλω να ζουλάω πράγμα, και δεν έχουν και τρίχωμα μακρύ!απο το national geographic ήταν πιο εντυπωσιακή

Αυτή η μπούκλα είναι που με τρελαίνει!!!! Τελείως, όμως...:happy:
τελικά η μπούκλα μετραει!!:):):redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back