Birman-maniacs

κι εγώ εύχομαι το καλύτερο!Μπα λες να είναι τόσο τυχερό?α μαλιστα και στον χαρίσαν?πως βρήκες την άκρη?πάντως εγώ δεν θα την έδινα μετά πό 3 χρόνια γίνεται κομμάτι σου
Η κυρία που το έδινε, δεν ηταν η επιλογή της να τον αποκτήσει. Της τον εφερε ο γιος της απο την Αγγλια ( αντι να της φέρει μια κρεμα προσωπου, ενα αρωμα της εφερε γάτο!!) Τον είχε κλεισμένο σενα δωμάτιο - γιατι δεν αντεχε που αφηνε παντού τρίχα! το περιεργο ειναι που ουτε ο γιος της ουτε η νυφη της δεν τον ηθελαν!!
Ελπίζω να μην μετανοιωσει αργοτερα, και μου τον ζητήσει πίσω!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πρέπει να περάσει πάνω από το πτώμα μας αν θελήσει να στον πάρει!!! Ο Αλφρέντο δεν θα φύγει από το σπίτι σου, εκτός αν εσύ το θελήσεις!!!
Αμα γίνει κάτι τέτοιο να μου το πεις εμένα!! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΤΕΛΕΙΑ!! Ττου εδωσα χτεσ catnip...δεν αντεδρασε καθολου!! λες να εχει πέσει στο καζάνι οταν ηταν μικρός ??!! :P
Παντως Γιουλη, στη νεα ερυθραια μενει η μαμα μου, κοντα στο βενετη. :rolleyes:

εννοείται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο....συγγνώμη αλλά το γατί δεν είναι τσάντα μια από εδώ μια από εκεί

Καλημέρα!!:) Καλά ειναι οι χνουδωτές μπαλίτσες μου!! Ολη μέρα ειναι φιλάκια και τρελο κυνηγητό στο σπίτι.

Είδες που αγαπήθηκαν; Πολύ χαίρομαι που τα πάνε καλά!!!
:up:

Θα πρέπει να περάσει πάνω από το πτώμα μας αν θελήσει να στον πάρει!!! Ο Αλφρέντο δεν θα φύγει από το σπίτι σου, εκτός αν εσύ το θελήσεις!!!
Αμα γίνει κάτι τέτοιο να μου το πεις εμένα!! :mad:
Ετσι μπραβο,τι ειναι,μ`αγαπα-δεν μ`αγαπα παιχνιδι!!!;)

Εγώ μένω πίσω ακριβώς απ'το Βενέτη!! :blink:
Βορείου Ηπείρου... Η μαμά σου σε ποια οδό μένει??

Εγώ μένω πίσω ακριβώς απ'το Βενέτη!! :blink:
Βορείου Ηπείρου... Η μαμά σου σε ποια οδό μένει??
Σολωμου !! Εμενα και εγω εκει, πριν να μετακομισω με το φιλο μου;). Την ξερω την οδο...

καλα Γιούλη πίσω από το Βενέτη είσαι, ούτε το κατάλαβα μετά τις σβούρες που κάναμε,εννοείς αυτόν στην Τατοίου?τότε ξέρω να έρθω και μόνη μου!θα ρθω να κλέψω τον γαμπρό, θα κάνουμε και καντάδα:P

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι, πίσω από το Βενέτη στη Τατοίου... Εσύ ήρθες από την άλλη μεριά...

Η Σολωμού είναι δίπλα μου!!!!!!!!! Τι νούμερο Άντα? Εκεί μεγάλωσες?
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός!

Άλλη μια ζάζου...

Συνημμένα

• Εικόνα 002.jpg
    Εικόνα 002.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 38
Ωραία η Ζαζού! Είναι η πιο σοφή από τα Βιρμανάκια του φόρουμ:D και tabby, ε Γιούλη;;) Η "μαμά" της γιατί δε μας μιλάει;:confused:

Σολωμου 15!! Πράγματι ολη μια γειτονια ειμαστε!!
Α! δεν σας ειπα ...το σαββατο ειχαμε επισκέψεις, τον Τασο - ειναι ο πορτοκαλής γάτος που ειχαν οι γειτονες διππλα μας στο παγκρατι. Να δεις παιχνιδι που εκαναν! Πρωτα ομως τους εφαγε το φαγητό, τους κατουρησε την αμμο :lol:- σαν το σπιτι του δηλαδη - και μετα αρχισαν το παιχνιδι. Καλα δνε μπορειτε να φανταστειτε τι υφος ειχαν παρει τα δικα μου, οταν μπηκε στη λεκανη τους και πσσσσσσσσσσ:redface:

Καλα δνε μπορειτε να φανταστειτε τι υφος ειχαν παρει τα δικα μου, οταν μπηκε στη λεκανη τους και πσσσσσσσσσσ:redface:

Μπορώ να φανταστώ:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η μαμά της είναι η Henriete... είχε γράψει χθες αλλά δυσκολευόταν με τις φωτό... Εγω δεν είμαι καλή σ'αυτά. Να της πει κάποιος να βάλει τουλάχιστον τη Ζαζου στο avatar της...
Καμαρώστε τα 7 παιδιά μας!

αμαν πειτε μου πως τις μικραινεται αυτες τισ φωτο θα σκάσω, χτες μπήκα στο Photobucket αλλά σήμερα δεν με βάζει,και τις βγάζει μεγάλες, καλά που είναι και η Γιούλη και μας βάζει τις φωτο

Σολωμου 15!! Πράγματι ολη μια γειτονια ειμαστε!!
Α! δεν σας ειπα ...το σαββατο ειχαμε επισκέψεις, τον Τασο - ειναι ο πορτοκαλής γάτος που ειχαν οι γειτονες διππλα μας στο παγκρατι. Να δεις παιχνιδι που εκαναν! Πρωτα ομως τους εφαγε το φαγητό, τους κατουρησε την αμμο :lol:- σαν το σπιτι του δηλαδη - και μετα αρχισαν το παιχνιδι. Καλα δνε μπορειτε να φανταστειτε τι υφος ειχαν παρει τα δικα μου, οταν μπηκε στη λεκανη τους και πσσσσσσσσσσ:redface:

Ήταν κι αυτός προκλητικός, αμέσως πσσσ και μαμ από τα φαί τους!τα παίξαν τα παιδάκια:lol:

Η μαμά της είναι η Henriete... είχε γράψει χθες αλλά δυσκολευόταν με τις φωτό... Εγω δεν είμαι καλή σ'αυτά. Να της πει κάποιος να βάλει τουλάχιστον τη Ζαζου στο avatar της...
Καμαρώστε τα 7 παιδιά μας!

Α, Γιούλη! Πάλι καλά που είσαι κι εσύ και αναλαμβάνεις να μας αριθμείς. Έχω χάσει το μέτρημα, που να είμασταν και πολλοί δηλαδή:P

αμαν πειτε μου πως τις μικραινεται αυτες τισ φωτο θα σκάσω, χτες μπήκα στο Photobucket αλλά σήμερα δεν με βάζει,και τις βγάζει μεγάλες, καλά που είναι και η Γιούλη και μας βάζει τις φωτο

Θα προσπαθήσω.
Όταν απαντάς κάτω - κάτω υπάρχει ένα κουτάκι που λέγεται Διαχείριση Συννημένων Αρχείων. Το πατάς. Μετά κάνεις browse και πας στο σημείο που είναι αποθηκευμένη η φωτό σου και μετά κάνεις υποβολή. Μετά γράφεις το κείμενο της απάντησής σου και το στέλνεις...
Ελπίζω να τα'πα καλά...

Α, Γιούλη! Πάλι καλά που είσαι κι εσύ και αναλαμβάνεις να μας αριθμείς. Έχω χάσει το μέτρημα, που να είμασταν και πολλοί δηλαδή:P
Και θα γίνουμε περισσότεροι... Ο Μιχάλης μου έκανε έκπληξη και μου είπε χθες ότι γεννάει όπου να'ναι η Βιρμανή του η Φένια (seal point) που πήγε με το Σείριο (blue point)... Τα παιδιά δεν έχουν Pedigree γιατί δεν έχουν καλτσάκια άσπρα... Τι λές να κάνω όταν με το καλό?? Δεν θέλω να βάλω αγγελία... και να μαζευτεί πολύς κόσμος... Να το διαδώσουμε μεταξύ μας... Κάποιοι θέλουν Βιρμανάκια και μας έγραψαν... και κάποια Ιωάννα από το gatospito... Τι λές /λέτε?

Αν τα μωρά δεν έχουν καλτσάκια άσπρα, τότε δεν είναι καθαρόαιμα Βιρμανάκια και δεν θα πρέπει να τα ¨πουλήσει". Ίσως ένα συμβολικό ποσό για τα εμβόλια και τη φροντίδα τους μόνο. Όσο για τα παιδιά από εδώ και από 'κει, που ζητάνε Βιρμανάκια, αν θέλουν αυτά, γιατί όχι; Νομίζω ότι είναι καλή ιδέα, αφού πρώτα φροντίσεις και τους τσεκάρεις εσύ και ο Μιχάλης... Γιατί, που ξέρεις, αν ανάμεσά τους δεν είναι εκείνος που σου είχε στείλει το φοβερό μήνυμα για το οποίο μου μιλούσες προχθές;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back