Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Η κυρία που το έδινε, δεν ηταν η επιλογή της να τον αποκτήσει. Της τον εφερε ο γιος της απο την Αγγλια ( αντι να της φέρει μια κρεμα προσωπου, ενα αρωμα της εφερε γάτο!!) Τον είχε κλεισμένο σενα δωμάτιο - γιατι δεν αντεχε που αφηνε παντού τρίχα! το περιεργο ειναι που ουτε ο γιος της ουτε η νυφη της δεν τον ηθελαν!!κι εγώ εύχομαι το καλύτερο!Μπα λες να είναι τόσο τυχερό?α μαλιστα και στον χαρίσαν?πως βρήκες την άκρη?πάντως εγώ δεν θα την έδινα μετά πό 3 χρόνια γίνεται κομμάτι σου
Ελπίζω να μην μετανοιωσει αργοτερα, και μου τον ζητήσει πίσω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αμα γίνει κάτι τέτοιο να μου το πεις εμένα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Παντως Γιουλη, στη νεα ερυθραια μενει η μαμα μου, κοντα στο βενετη.

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!!Καλά ειναι οι χνουδωτές μπαλίτσες μου!! Ολη μέρα ειναι φιλάκια και τρελο κυνηγητό στο σπίτι.
Είδες που αγαπήθηκαν; Πολύ χαίρομαι που τα πάνε καλά!!!

zorica
Διάσημο μέλος
Ετσι μπραβο,τι ειναι,μ`αγαπα-δεν μ`αγαπα παιχνιδι!!!Θα πρέπει να περάσει πάνω από το πτώμα μας αν θελήσει να στον πάρει!!! Ο Αλφρέντο δεν θα φύγει από το σπίτι σου, εκτός αν εσύ το θελήσεις!!!
Αμα γίνει κάτι τέτοιο να μου το πεις εμένα!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Βορείου Ηπείρου... Η μαμά σου σε ποια οδό μένει??
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σολωμου !! Εμενα και εγω εκει, πριν να μετακομισω με το φιλο μουΕγώ μένω πίσω ακριβώς απ'το Βενέτη!!
Βορείου Ηπείρου... Η μαμά σου σε ποια οδό μένει??
. Την ξερω την οδο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Ναι, πίσω από το Βενέτη στη Τατοίου... Εσύ ήρθες από την άλλη μεριά...
Η Σολωμού είναι δίπλα μου!!!!!!!!! Τι νούμερο Άντα? Εκεί μεγάλωσες?
Ο κόσμος είναι πολύ μικρός!
Άλλη μια ζάζου...
Συνημμένα
Fotini
Διάσημο μέλος
και tabby, ε Γιούλη;
Η "μαμά" της γιατί δε μας μιλάει;
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Α! δεν σας ειπα ...το σαββατο ειχαμε επισκέψεις, τον Τασο - ειναι ο πορτοκαλής γάτος που ειχαν οι γειτονες διππλα μας στο παγκρατι. Να δεις παιχνιδι που εκαναν! Πρωτα ομως τους εφαγε το φαγητό, τους κατουρησε την αμμο
- σαν το σπιτι του δηλαδη - και μετα αρχισαν το παιχνιδι. Καλα δνε μπορειτε να φανταστειτε τι υφος ειχαν παρει τα δικα μου, οταν μπηκε στη λεκανη τους και πσσσσσσσσσσ
Fotini
Διάσημο μέλος
Καλα δνε μπορειτε να φανταστειτε τι υφος ειχαν παρει τα δικα μου, οταν μπηκε στη λεκανη τους και πσσσσσσσσσσ![]()
Μπορώ να φανταστώ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σολωμου 15!! Πράγματι ολη μια γειτονια ειμαστε!!
Α! δεν σας ειπα ...το σαββατο ειχαμε επισκέψεις, τον Τασο - ειναι ο πορτοκαλής γάτος που ειχαν οι γειτονες διππλα μας στο παγκρατι. Να δεις παιχνιδι που εκαναν! Πρωτα ομως τους εφαγε το φαγητό, τους κατουρησε την αμμο- σαν το σπιτι του δηλαδη - και μετα αρχισαν το παιχνιδι. Καλα δνε μπορειτε να φανταστειτε τι υφος ειχαν παρει τα δικα μου, οταν μπηκε στη λεκανη τους και πσσσσσσσσσσ
![]()
Ήταν κι αυτός προκλητικός, αμέσως πσσσ και μαμ από τα φαί τους!τα παίξαν τα παιδάκια

Fotini
Διάσημο μέλος
Α, Γιούλη! Πάλι καλά που είσαι κι εσύ και αναλαμβάνεις να μας αριθμείς. Έχω χάσει το μέτρημα, που να είμασταν και πολλοί δηλαδή

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αμαν πειτε μου πως τις μικραινεται αυτες τισ φωτο θα σκάσω, χτες μπήκα στο Photobucket αλλά σήμερα δεν με βάζει,και τις βγάζει μεγάλες, καλά που είναι και η Γιούλη και μας βάζει τις φωτο
Θα προσπαθήσω.
Όταν απαντάς κάτω - κάτω υπάρχει ένα κουτάκι που λέγεται Διαχείριση Συννημένων Αρχείων. Το πατάς. Μετά κάνεις browse και πας στο σημείο που είναι αποθηκευμένη η φωτό σου και μετά κάνεις υποβολή. Μετά γράφεις το κείμενο της απάντησής σου και το στέλνεις...
Ελπίζω να τα'πα καλά...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Και θα γίνουμε περισσότεροι... Ο Μιχάλης μου έκανε έκπληξη και μου είπε χθες ότι γεννάει όπου να'ναι η Βιρμανή του η Φένια (seal point) που πήγε με το Σείριο (blue point)... Τα παιδιά δεν έχουν Pedigree γιατί δεν έχουν καλτσάκια άσπρα... Τι λές να κάνω όταν με το καλό?? Δεν θέλω να βάλω αγγελία... και να μαζευτεί πολύς κόσμος... Να το διαδώσουμε μεταξύ μας... Κάποιοι θέλουν Βιρμανάκια και μας έγραψαν... και κάποια Ιωάννα από το gatospito... Τι λές /λέτε?Α, Γιούλη! Πάλι καλά που είσαι κι εσύ και αναλαμβάνεις να μας αριθμείς. Έχω χάσει το μέτρημα, που να είμασταν και πολλοί δηλαδή![]()
Fotini
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Καλά ειναι οι χνουδωτές μπαλίτσες μου!! Ολη μέρα ειναι φιλάκια και τρελο κυνηγητό στο σπίτι.