Birman-maniacs

Θα στείλεις το pedigree σου σε ένα e-mail που αν θέλεις σου το στέλνω (πρόκειται για τη γραμματέα του ΕΟΓ). Και εκείνη στο φτιάχνει στα πρότυπα του ΕΟΓ και στο στέλνει (στείλε και το όνομά σου)... Ζητά 20ευρώ γι'αυτό + 20 για την εγγραφή της χρονιάς.

Αυτό το έχω κάνει και γω πριν 2 χρόνια....όσο για την εγγραφή, την έκανα τότε αλλά δεν ξαναάκουσα πότε κάτι απο αυτούς:down:οπότε δεν την ξαναέκανα. Μιλούσατε δηλαδή για μετάφραση pedigree όχι για νεο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήρα αυτό το μήνυμα για τα Greennies...

Τα είχα βρει στη κτηνίατρο μας (Νέο Ψυχικό - ανεβαινεις απο 25η ΜΑρτίου το δρομάκι μεταξύ Σκλαβενίτη και Alpha Bank και είναι στο δεξί σου χέρι ύστερα απο 50μ). Και στο Pet Champion στα Σίδερα Χαλανδρίου.

Πάμε για το pet champion- αν τα έχει ακόμα - ! Παραγγελία κανείς??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το έχω κάνει και γω πριν 2 χρόνια....όσο για την εγγραφή, την έκανα τότε αλλά δεν ξαναάκουσα πότε κάτι απο αυτούς:down:οπότε δεν την ξαναέκανα. Μιλούσατε δηλαδή για μετάφραση pedigree όχι για νεο:)

Το e-mail της κυρίας γραμματέος του ΕΟΓ και το κινητό της:
Σβετλάνα: 697 201 2495
'svetikarytch@hotmail.com'

Τα καταστήματα pet champion τα εχει αγοράσει η αλυσίδα pet city !!! πόσο να εχουν άραγε? αν ειναι μια λογικη τιμή, θέλω και εγω..:happy:

Κι εγώ σου λέω τ'αφηνα με πολύ φαί να τρώνε όσο θέλουνε κι ήρθε ο Μορφέας και μου'γινε τετράπαχος! Από το εκτροφείο ήδη ήταν χοντρούλης!! Τώρα μαζεύεται σιγά σιγά.

Τα καταστήματα pet champion τα εχει αγοράσει η αλυσίδα pet city !!! πόσο να εχουν άραγε? αν ειναι μια λογικη τιμή, θέλω και εγω..:happy:

Καλά λές... :hmm:και εμένα παλιά pet champion λεγόταν... Θα τους ρωτήσω σήμερα...

Παιδιά, είδατε που οι ...Maniacs γίνανε πολλοί?? :D
Γουστάρω!!! :up:

Γειαααααααα :lol::lol::lol:

Οι ζουλιάρηδες!!!:bleh:
Όχι μωρέ...καλά κάνουν... η Ραίσα μου θυμίζει τη παλαβομάρα τη δική μου...και τη πάω πολύ... :up:

Όχι μωρέ...καλά κάνουν... η Ραίσα μου θυμίζει τη παλαβομάρα τη δική μου...και τη πάω πολύ... :up:

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

οχι τα greenies ειναι επανάσταση για τα δόντια, είναι ότι καλύτερο, αλλά κι εμένα μια κτηνίατρος που τα έχει έχει μονο τα σκυλίσια, μάλιστα αυτή είπε στον αντιπρόσωπο να τα φέρει γιατι παει συνέχεια Αμερική για συνέδρια και τα έμαθε όταν πρωτοκυκλοφόρησαν.Εγώ Γιούλη θέλω να μου πεις αν μαθεις να τα έχουν, θα πάω να τα αγοράσω εγώ, μάλλον υποψιαζομαι ποιος τα εχει και ειναι κοντά μου
Θα ρωτήσω...και θα σου πω...! :up:

Να τρώνε χώρια η Ρενάτα κι ο μικρός?? :blink:
Πες μου πως θα το καταφέρεις να το κάνω κι εγώ!!

Να τρώνε χώρια η Ρενάτα κι ο μικρός?? :blink:
Πες μου πως θα το καταφέρεις να το κάνω κι εγώ!!

Αν δεν τρώνε ξεχωριστά, η μεν Ρενάτα θα τρώει τις "λιπαρές" kitten και θα πάρει βάρος, ο δε μικρός θα τρώει από της Ρενάτας και δε θα παίρνει τις ουσίες των kitten που είναι για την ηλικία του. Το ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, από τώρα το σκέφτομαι, αλλά τι να κάνω; 2ο γατί δε θέλω; Ε, καλά θα πάθω!

Είναι μωρέ που η Ρενάτα είναι στειρωμένη... Εγώ τους δίνω kitten. Βλέπεις δεν έχει πρόβλημα η Καλυψώ...
Μήπως να ανοίξουμε θέμα καινούργιο, μπας και μας που κι άλλοι τη γνώμη τους?

Μα η Ρενάτα έτσι έτρωγε από τότε που την πήρα! Από το εκτροφείο, δηλ. Δεν της άλλαξα κάτι εγώ. Άλλωστε, με τη δουλειά κάθε μέρα, είναι αδύνατο να της βάζω πολλαπλές μερίδες. Πάντως, ως τώρα, δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα στο ουροποιητικό και πίνει και μπόλικο νερό καθημερινά (μαζεύω σβώλους από ούρα σχεδόν τρεις - τέσσερις φορές την ημέρα). Μη μου λες τέτοια τώρα και με τρομάζεις! Έχει λογική αυτό που αναφέρεις, με το να τσιμπολογάει, αλλά αφού έτσι της αρέσει, δε μπορώ πια να της το κόψω. Ίσως να αλλάξω τακτική όταν έρθει ο μικρός το καλοκαίρι, καθότι θα πρέπει να τρώνε ξεχωριστά και διαφορετικές κροκέτες (μέχρι να στειρωθεί και το δεύτερο γατί)
καλα με το αρσενικό θα έχεις όντως πρόβλημα οπότε σιγα σιγα μαθαινε κι αυτή για να έχεις τα ίδια, κι εγω αν κρατήσω αρσενικό παιδάκι θα έχω προβλημα γι αυτό μαθαίνω απο τώρα κι αυτή...τι να κάνουμε με τα ζουζουνια μας, βασικα έτσι είμαστε οι μαμάδες, νομίζουμε ότι θα τα ικανοποιήσουμε με το φαγητό και τα φουσκώνουμε και μετά κυλάνε δεν περπατάνε χιχι:lol:

καλα τόσο που τρώει η Καλυψούλα σιγα μην παχύνει, αυτή είναι διαστάυρωση με σπυργίτι:)

νομίζουμε ότι θα τα ικανοποιήσουμε με το φαγητό και τα φουσκώνουμε και μετά κυλάνε δεν περπατάνε χιχι:lol:

Δηλαδή, τώρα, για να καταλάβω, λες τη Ρενάτα μου ΧΟΝΤΡΗ; Εεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:eek::mad: Δεν είναι!

οχι καλέ, λέω μπορεί να γίνουν, πάντως η δικιά μου ευχαρίστως θα γινόταν αν της έδινα συνέχεια κοτόπουλο και κονσέρβα,είχε για λίγο καιρό κρεμάσει απο κάτω, ξέρετε αυτό το γυναικείο λίπος της κοιλίτσας, σαν τιγράκι ήταν, κι ακόμα έχει λιπάκι από κάτω.Να φανταστείτε ο παλιος μου γάτος, ένας Σιαμέζος είχε 3 δάκτυλα λίπος από κατω, και δεν το καταλάβαινα, αλλά όταν βγάλαμε μία ακτινογραφία για άσχετο λόγο μου είπαν γελώντας "πρώτα απ' όλα ο γατούλης σου είναι θεόχοντρος" κι εγώ εξεπλάγην, δεν το ειχα καταλάβει:)

σας αφήνω κορίτσια, καλό μεσημέρι και Σαββατοκυριακο με τα παιδιά σας, δίποδα και τετράποδα, φιλιά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back