Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καλε τι μας περασες?για χαζους?τα τρια κλεινουμε τον απριλιο!!!!ασε που λυσσαει για εξω..(αλλα περα απο την πλακα τον εχω τσεκαρει ειναι πολυ προσεκτικος)α βγαίνει έξω το σουσουράδι σου?εν φοβάσαι την ταράτσα όταν λείπεις?μήπως πέσει?πως σας φαινεται αυτό το γατόδεντρο?εχει 70 ευρώ και είναι 1 μέτρο.Μίλαγα με την Γιούλη και λέγαμε μήπως φοβάται να ανεβαίνει τόσο ψηλά η Αθηνά, οπότε να πάρω ένα μικρότερο και βλέπω μετά, τι λέτε?![]()
λοιπον ,εγω λεω να παρεις αυτο κι ας ανεβαινει μονο στα πιο χαμηλα τωρα και αργοτερα ανεβαινει και παραπανω..ε?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
erefer
Διάσημο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
θα δούμε όμως, μέχρι την Παρασκευή θα έχω παραγγείλει οποτε θα σας πω, ευχαριστώ για τη γνώμη σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καλα, αυτο με την κουτσομπολιαση το εχει και ο δικος μου.Οποιος περναει πρεπει να ξερει ποιος ειναι!!!αλλα στα καγκελα και μενα δεν μου ανεβαινει ευτυχως.Γι'αυτο ειμαι και ησυχη αλλωστε..αλλιως θα τον εκλεινα μεσα,ουτε λογος!!!ναι παει στην ακρη ανεβάζει τα μπροστά πόδια για να βλέπει κάτω (είναι και κουτσομπόλα βλέπεται), δεν έχει τάσεις για κάγκελα και τέτοια, ευτυχώς!ναι η διαφορά τιμής είναι μεγάλη, αλλά και το ψηλό είναι ωραίο,αλλά δεν ξέρω αν το χαρεί όμως το χαζο, άσε που το άλλο δεν είναι για 2 γατιά που ευελπιστώ να έχωθα δούμε όμως, μέχρι την Παρασκευή θα έχω παραγγείλει οποτε θα σας πω, ευχαριστώ για τη γνώμη σας
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
τι λες παιδι μου ?τι τα θες τα μπερδεματα?και μια φιλη μου το εψαχνε και τελικα δεν βρηκε ακρη...ηταν πολυ μπερδεμα το ολο θεμα...και εμενα δεν μου κρατανε μουτρα...γιατι ειμαι καλος ανθρωπος!!!!Αν και θα έπρεπε....αλλά όχι δεν σου κρατάω μούτρα
απλώς το έψαχνα λίγο με τα blogs...θέλω να κάνω και γω ένα αλλά δεν βγάζω άκρη:cry::cry::cry:....πολύ μπέρδεμα μου φαίνεται![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
παιδια...ο καθενας εχει το τελεντο του..εγω ειμαι μαρθα βουρτση!!!!κλαιω πολυ ωραια...αληθεια...καλά αυτά τα δακρύβραχτα :cry::cry: με τρελαίνουν, πυρροθριξ με αυτά με έριξες και σε λυπηθηκα!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
τι λες παιδι μου ?τι τα θες τα μπερδεματα?και μια φιλη μου το εψαχνε και τελικα δεν βρηκε ακρη...ηταν πολυ μπερδεμα το ολο θεμα...και εμενα δεν μου κρατανε μουτρα...γιατι ειμαι καλος ανθρωπος!!!!![]()
για ποιο πράγμα λέτε ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
δεν πειραζει καλο μου,ολοι κανουμε εξ αιτιας της ταχυτητας,να το στειλουμε γρηγορα...εχω κανει κι εγω..ουκ ολιγα!!!καλα οι ανορθογραφίες μου είναι εγληματικές μετά τα βλεπω![]()
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
για τα blogs καλε! τς τς δεν παρακολουθεις την κουβεντα!!!!για ποιο πράγμα λέτε ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω![]()
Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool