Birman-maniacs

α βγαίνει έξω το σουσουράδι σου?εν φοβάσαι την ταράτσα όταν λείπεις?μήπως πέσει?
4378-1.jpg
πως σας φαινεται αυτό το γατόδεντρο?εχει 70 ευρώ και είναι 1 μέτρο.Μίλαγα με την Γιούλη και λέγαμε μήπως φοβάται να ανεβαίνει τόσο ψηλά η Αθηνά, οπότε να πάρω ένα μικρότερο και βλέπω μετά, τι λέτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπήκα το πρωί ρε παιδιά μέχρι της 12 και δεν ήταν κανείς, μετά έφυγα για φαγητό καφέ, τσουπ όμως με το που μπήκα σπίτι σας ήρθα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η Αθηνα είναι τώρα αγκαλιά και βλέπει τον κερσορα του υπολογιστή και θέλει να τον πιάσει σαν τρελή, τι πρόβλημα κι αυτό!!

α βγαίνει έξω το σουσουράδι σου?εν φοβάσαι την ταράτσα όταν λείπεις?μήπως πέσει?
4378-1.jpg
πως σας φαινεται αυτό το γατόδεντρο?εχει 70 ευρώ και είναι 1 μέτρο.Μίλαγα με την Γιούλη και λέγαμε μήπως φοβάται να ανεβαίνει τόσο ψηλά η Αθηνά, οπότε να πάρω ένα μικρότερο και βλέπω μετά, τι λέτε?
καλε τι μας περασες?για χαζους?τα τρια κλεινουμε τον απριλιο!!!!ασε που λυσσαει για εξω..(αλλα περα απο την πλακα τον εχω τσεκαρει ειναι πολυ προσεκτικος)
λοιπον ,εγω λεω να παρεις αυτο κι ας ανεβαινει μονο στα πιο χαμηλα τωρα και αργοτερα ανεβαινει και παραπανω..ε?

th_DSCN0336-1.jpg
θα το δούμε, μου αρέσει πολύ το ψηλό,αλλά εχει μια υψοφοβία το χαζό, καλά βλέπει το μπαλάκι αυτό που έχεις και το παρακολουθεί

Πάρα πολύ καλό για 70 ευρώ,απο μένα έχεις το ok:D

ναι ρε συ ειναι πολυ καλη η τιμη!!!τι να πω και εγω?40 ποντοι 50 ευρω?(που εισαι θεμο?)δεν πειραζει χαλαλι του,το εχει ευχαριστηθει τοοοοσο πολυ που τα αξιζε τα λεφτα του!!!

Είναι καλό να έχει υψοφοβία,λογικά δεν πλησιάζει και μπαλκόνι πολύ,έτσι δεν είναι?

ναι παει στην ακρη ανεβάζει τα μπροστά πόδια για να βλέπει κάτω (είναι και κουτσομπόλα βλέπεται), δεν έχει τάσεις για κάγκελα και τέτοια, ευτυχώς!ναι η διαφορά τιμής είναι μεγάλη, αλλά και το ψηλό είναι ωραίο,αλλά δεν ξέρω αν το χαρεί όμως το χαζο, άσε που το άλλο δεν είναι για 2 γατιά που ευελπιστώ να έχω :)θα δούμε όμως, μέχρι την Παρασκευή θα έχω παραγγείλει οποτε θα σας πω, ευχαριστώ για τη γνώμη σας

καλα οι ανορθογραφίες μου είναι εγληματικές μετά τα βλεπω:confused:

erefer είχες ποτέ γάτα?δεν μας έχεις πει, ετοιμάσου για το interview:P

Raisa εσυ για ενα γεια μπηκεςκαι μας παρατησες?φτου σου!!ή μηπως μου κρατας μουτρα που δεν σε ειδα και δεν σε χαιρετησα?ε?ε?

Αν και θα έπρεπε.:P:P...αλλά όχι δεν σου κρατάω μούτρα:)

απλώς το έψαχνα λίγο με τα blogs...θέλω να κάνω και γω ένα αλλά δεν βγάζω άκρη:cry::cry::cry:....πολύ μπέρδεμα μου φαίνεται:blink::blink::blink:

καλά αυτά τα δακρύβραχτα :cry::cry: με τρελαίνουν, πυρροθριξ με αυτά με έριξες και σε λυπηθηκα!

ναι παει στην ακρη ανεβάζει τα μπροστά πόδια για να βλέπει κάτω (είναι και κουτσομπόλα βλέπεται), δεν έχει τάσεις για κάγκελα και τέτοια, ευτυχώς!ναι η διαφορά τιμής είναι μεγάλη, αλλά και το ψηλό είναι ωραίο,αλλά δεν ξέρω αν το χαρεί όμως το χαζο, άσε που το άλλο δεν είναι για 2 γατιά που ευελπιστώ να έχω :)θα δούμε όμως, μέχρι την Παρασκευή θα έχω παραγγείλει οποτε θα σας πω, ευχαριστώ για τη γνώμη σας
καλα, αυτο με την κουτσομπολιαση το εχει και ο δικος μου.Οποιος περναει πρεπει να ξερει ποιος ειναι!!!αλλα στα καγκελα και μενα δεν μου ανεβαινει ευτυχως.Γι'αυτο ειμαι και ησυχη αλλωστε..αλλιως θα τον εκλεινα μεσα,ουτε λογος!!!

Αν και θα έπρεπε.:P:P...αλλά όχι δεν σου κρατάω μούτρα:)

απλώς το έψαχνα λίγο με τα blogs...θέλω να κάνω και γω ένα αλλά δεν βγάζω άκρη:cry::cry::cry:....πολύ μπέρδεμα μου φαίνεται:blink::blink::blink:
τι λες παιδι μου ?τι τα θες τα μπερδεματα?και μια φιλη μου το εψαχνε και τελικα δεν βρηκε ακρη...ηταν πολυ μπερδεμα το ολο θεμα...και εμενα δεν μου κρατανε μουτρα...γιατι ειμαι καλος ανθρωπος!!!!:):lol::lol:

καλά αυτά τα δακρύβραχτα :cry::cry: με τρελαίνουν, πυρροθριξ με αυτά με έριξες και σε λυπηθηκα!
παιδια...ο καθενας εχει το τελεντο του..εγω ειμαι μαρθα βουρτση!!!!κλαιω πολυ ωραια...αληθεια...

τι λες παιδι μου ?τι τα θες τα μπερδεματα?και μια φιλη μου το εψαχνε και τελικα δεν βρηκε ακρη...ηταν πολυ μπερδεμα το ολο θεμα...και εμενα δεν μου κρατανε μουτρα...γιατι ειμαι καλος ανθρωπος!!!!:):lol::lol:

για ποιο πράγμα λέτε ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω:blink::/:

καλα οι ανορθογραφίες μου είναι εγληματικές μετά τα βλεπω:confused:
δεν πειραζει καλο μου,ολοι κανουμε εξ αιτιας της ταχυτητας,να το στειλουμε γρηγορα...εχω κανει κι εγω..ουκ ολιγα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back