Birman-maniacs

τι το θέλεις αυτό Raisa?ετοιμάζεις κάτι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα πόσο 'ασχετη είμαι:cry::cry::cry: πρέπει να βρώ κάποιον να το κάνουμε μαζί:hmm:

τι το θέλεις αυτό Raisa?ετοιμάζεις κάτι?

κάτι σκέφτηκα:whistle::whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

erefer είχες ποτέ γάτα?δεν μας έχεις πει, ετοιμάσου για το interview:P
Sorry για την καθυστέρηση αλλά είχα πρόβλημα με την σύνδεση...Βάσια πρώτη επαφή με γάτα είχα στο χωριό μου.Ένας τιγρέ γάτος ημιαδέσποτος εν ονόματι Μήτσος:lol:Τον πέτυχα 6-7 καλοκαίρια ώσπου εξαφανίστηκε...Έπειτα απο χρόνια ήρθα σε επαφή(πολύ καλή) με γάτες απ΄την κοπέλα μου,η οποία φρόντιζε τις αδέσποτες απ΄τον ακάλυπτο της..Αυτή όμως που πραγματικά συμπαθούσα και είχε κλέψει την παράσταση ήταν η τοντονέλ,μία τρίποδη τιγρέ γατούλα η οποία κάθε φορά που με έβλεπε,μόνο που δεν ανέβαινε απάνω μου!!!Καθόταν να την χαΪδεύεις με τις ώρες,μας έκανε συνέχεια μασάζ με τα πατουσάκια,δεν φοβόταν αν έκανες γρήγορες κινήσεις,δεν είχα ξαναδεί τέτοια γάτα!Μ'αυτήν κόλλησα,η οποία κοιμόταν φυσικά στο δωμάτιο της κοπέλας μου και είχα δεθεί πολύ.Δυστυχώς κάποιος/α φρόντισε να ξαποστείλει όλες τις γάτες του ακάλυπτου(Δεν φαντάζεσαι πως τσαντίστηκα).Ακούσαμε ενα θόρυβο στο μπαλκόνι.Ηταν αυτη,υπερβολικά ζαλισμένη(ακόμα απορώ πως πήδηξε την μάντρα)σε μαύρα χάλια...Αμέσως της κάναμε ένεση ατροπίνης αλλά μάλλον ήταν ήδη αργά.Την πήγαμε στην κτηνίατρο,δυστυχώς όμως δεν άντεξε:(Θα σου ανεβάσω φωτογραφίες να τη δείς(θα περιμένεις λίγο γιατί είναι κανονικές,να τις περάσω),ήταν απίστευτη γάτα πραγματικά και μου λείπει.Έκανα λίγο σεντόνι μου φαίνεται...δηλαδή τι σεντόνι,κουβέρτα τώρα που το βλέπω:D

Raisa αμα θες μπορω να σε βοηθησω εγω,να το e-mail μου theodoros90@msn.com

α δηλαδή στο σπίτι δεν είχες ποτέ γατούλα?ή κοπέλα σου πως και δεν μιλάει στο site αφού αυτή είναι η γατόφιλη?

οτι προικα και να εστρωσες εμας μας αρεσε αυτο που διαβασαμε!! Σωστα ?

line_line_anim1_beg_729_time_1152763200_text_d7e1f1eff5ebe1202c20e1e3e3e5ebe520eceff5202e20e8e120e6e5e9f220f0e1edf4e120f3f4e7ed20eae1f1e4e9e120eceff5212121.gif

Raisa επειδή είσαι και παλια, να ρωτήσω, έχω βάλει να μην με ειδοποιούν για τις απαντήσεις στο mail μου αλλά συνεχίζει να έρχονται, τι να κάνω?επίσης μπορώ να αλλάξω το ονομά μου γιατί δεν μου αρέσει που είναι ολόκληρο, δεν ήξερα οταν έκανα εγγραφή, νόμιζα ότι ειναι κάρτα εγγραφής κι όχι username

καλως την nadia

hello friends

nandia Κι εσύ μπρορείς να με βοηθήσεις με τα παραπάνω, είσαι κι εσύ παλιά, ο χάρακάς σου μας πληγώνει, νομίζω ότι αναφέρεσαι στη γατούλα που έχασες?

δεν το εκανα για να σας πληγωσω παιδια απλα σαν φορο τιμης...
Λοιπον γι'αυτα που θες πηγες για το ονομα σου στο προφιλ σου? για τα μυνηματα δεν ξερω.:hmm:

γεια σου Ναντια!!!

ολοι μεσα ...η Γιουλη κοιματε φαινετε!!!

α δηλαδή στο σπίτι δεν είχες ποτέ γατούλα?ή κοπέλα σου πως και δεν μιλάει στο site αφού αυτή είναι η γατόφιλη?
Συνήθως καθόμαστε μαζί,αλλά αυτή τη στιγμή έχει δουλειά και γράφει:DΗ κοπέλα μου διαβάζει περισσότερο άρθρα.Οσον αφορά για το γατόφιλη,έχουν 2 σκυλιά οι γονείς της τα οποία τα έζησε απο μικρή,οπότε θα την έλεγα ζωόφιλη καλύτερα:)Της αρέσουν πάρα πολύ οι Βιρμανίας όμως εγώ είμαι ο απόλυτος Birmaniac:lol:

δεν έχει internet στο σπίτι η Γιούλη πρέπει να την πιέσουμε να βάλει, στο ονομα δεν αλλάζει το έχω ψάξει αλλά τίποτα, το έχεις κάνει?

Βασια,ετσι οπως παρακολουθεις τη συζητηση πηγαινε πανω πανω στα δεξια και πατησε
Εργαλεια->Επεξεργασια Επιλογων->στη σελιδα που θα σου εμφανιστει πας στο τομεα Μηνυματα & Ειδοποισεις και στον υποτομεα Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα,εκει θα βρεις αυτο που θες

Το ονομα σου δεν γινεται να αλλαξει εκτος και αν ξαναγραφτεις στο forum.

Βασια,ετσι οπως παρακολουθεις τη συζητηση πηγαινε πανω πανω στα δεξια και πατησε
Εργαλεια->Επεξεργασια Επιλογων->στη σελιδα που θα σου εμφανιστει πας στο τομεα Μηνυματα & Ειδοποισεις και στον υποτομεα Προεπιλεγμένη μέθοδος εγγραφής σε θέματα,εκει θα βρεις αυτο που θες

το έκανα αυτό αλλά συνεχίζουν να έρχονται, ευχαριστώ πολύ

παιδια εγω πρεπει να φυγω-κλεινω το μαγαζι-και με κρατησατε και 20' παραπανω,σαν δεν ντρεπεστε!!!!πολλαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχσε ολους καλο βραδυ και καλα να περασετε!!!!!και φιλια στα παιδια σας!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back