Birman-maniacs

μην το γελάς, πλάκα πλάκα Γιούλη να σε αγκαρέψω να μου φέρεις μία γιατί εδώ πουλάνε ένα άλλο προιόν και δεν το εμπιστεύομαι όσο το Defurum.Σε έχω ζαλίσει αν περνάς από εκεί!αλλιώς θα πάρω όταν κατέβω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το εχω πάντως πάρει απόφαση ...αν έχεις γάτα ή σκύλο θα έχεις και τρίχες, αν δεν το αντέχεις μην πάρεις! Η μητέρα μου δεν μπορεί, παθαίνει κάτι σαν δυσπνοια οταν βλέπει τρίχες απο ζώο, ψυχολογικό ειναι...Δεν με άφηνε να εχω γάτα οταν ήμουν μικρή, γιαυτο τώρα που εφυγα απο το σπίτι της, έχω δυο!!! Βέβαια ειμαι τυχερή που δεν ενοχλείται και ο συντροφός μου...;)

ναι ούτε εμένα τις θέλει και μου έχει μείνει άχτι.Αλλά για τους ξένους το σκέφτομαι, έχω καλύμματα παντού για να τα βγάζω όταν έρθει κάποιος αλλιως θα γίνει άσπρος, όσον αφορά στο σύντροφο τις τρώει και χαίρεται:up:λυπάται μόνο γιατί φοβάται μήπως καραφλιάσει το γατί:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το εχω πάντως πάρει απόφαση ...αν έχεις γάτα ή σκύλο θα έχεις και τρίχες, αν δεν το αντέχεις μην πάρεις! Η μητέρα μου δεν μπορεί, παθαίνει κάτι σαν δυσπνοια οταν βλέπει τρίχες απο ζώο, ψυχολογικό ειναι...Δεν με άφηνε να εχω γάτα οταν ήμουν μικρή, γιαυτο τώρα που εφυγα απο το σπίτι της, έχω δυο!!! Βέβαια ειμαι τυχερή που δεν ενοχλείται και ο συντροφός μου...;)
Εμένα ενοχλείται με τη τρίχα ο δικός μου... γιατί είναι Cleanmaniac...:lol:
Βρίσκουμε όμως λύσεις γι'αυτό... τα παιδιά κάθονται να τα χαιδέψει πριν κοιμηθούν και...μετά... στα κρεβατάκια τους...:lol:

Πόσες μέρες θα λείψεις Γιούλη? καμια φωτο με τις ''μαμάδες'' να βάλετε...ολο μιλάμε , αλλά πως μοιαζουμε δεν ξέρουμε. Στο τέλος θα συναντηθούμε και θα ρωτάμε ''πως θα σε αναγνωρίσω?'' και θα μου λέτε θα κρατάω ενα πλακάρτ με τη φωτο του ''παιδιου'' μου!!:lol:

Η Raisa που είναι καιρό έχω να τη δω:hmm:

α να φτιάξω μαλλί και μετά να παρω φωτό, κατ΄αρχήν ποιος θα μας παρει φωτό, αφού μόνο εμείς τραβάμε τα παιδιά μας χιχι, θα πρέπει να βάλουμε καμιά άσχετη από διακοπές, αν θέλετε μέσα

μην το γελάς, πλάκα πλάκα Γιούλη να σε αγκαρέψω να μου φέρεις μία γιατί εδώ πουλάνε ένα άλλο προιόν και δεν το εμπιστεύομαι όσο το Defurum.Σε έχω ζαλίσει αν περνάς από εκεί!αλλιώς θα πάρω όταν κατέβω
Ναι... θα σου φέρω το defurum το glavaderm και το dvd ΟΚ?

Οι φίλοι μας - ευτυχώς - δεν ενοχλούνται με τις γάτες, απλά εχουν μαθει σε ποιο συρτάρι εχω τη βούρτσα! Δεν παρεξηγούμαι, και εγω σκουπίζομαι πριν βγω απο το σπίτι, διαφορετικά θα κυκλοφορούσα μες τη λευκή τρίχα!! και αν ηταν δυο -τρεις , αντε να κάνω τα στραβά μάτια, αλλά τωρα ειναι ΤΟΥΦΕΣ ΤΟΥΦΕΣ !!!!!!!!!!:confused:

Πόσες μέρες θα λείψεις Γιούλη? καμια φωτο με τις ''μαμάδες'' να βάλετε...ολο μιλάμε , αλλά πως μοιαζουμε δεν ξέρουμε. Στο τέλος θα συναντηθούμε και θα ρωτάμε ''πως θα σε αναγνωρίσω?'' και θα μου λέτε θα κρατάω ενα πλακάρτ με τη φωτο του ''παιδιου'' μου!!:lol:
Αυτή τη φορά θα πάω αυθημερόν...την επόμενη φορά θα κάτσω καμιά βδομάδα...Ε... Βάσια?? :lol:

Οι φίλοι μας - ευτυχώς - δεν ενοχλούνται με τις γάτες, απλά εχουν μαθει σε ποιο συρτάρι εχω τη βούρτσα! Δεν παρεξηγούμαι, και εγω σκουπίζομαι πριν βγω απο το σπίτι, διαφορετικά θα κυκλοφορούσα μες τη λευκή τρίχα!! και αν ηταν δυο -τρεις , αντε να κάνω τα στραβά μάτια, αλλά τωρα ειναι ΤΟΥΦΕΣ ΤΟΥΦΕΣ !!!!!!!!!!:confused:
ναι καλά για φίλους,αλλά μεγάλους ανθρώπους,τι να τους κάνω?

Αυτή τη φορά θα πάω αυθημερόν...την επόμενη φορά θα κάτσω καμιά βδομάδα...Ε... Βάσια?? :lol:

σε 2 μήνες θα είμαι στο καινούριο σπίτι , και θα έχω κρεβατοκάμαρα Αθηνα-Μορφέα και μια για σας Γ:lol:ιούλη

Συνημμένα

• CIMG0514.JPG
    CIMG0514.JPG
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 33
Βάσια... τη πρόσκλησή μου μη ξεχάσεις... ;)
Παιδιά σας χαιρετώ... ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΑ σήμερα...!!!

Φιλιά... πολλά... ! :bye:

Πάντως τα χνουδωτά μου έκλεισαν ενα μήνα μαζί. :D Τρομερή αλλαγή..τώρα κοιμούνται και τα δυο τους πάνω μου, υπάρχει μια σχετική γκρίνια ποιος θα πάρει τη καλύτερη θέση - δηλαδή πιο κοντα σε μένα - και αρκετές φορές κοιμούνται αγκαλίτσα.

Βάσια... τη πρόσκλησή μου μη ξεχάσεις... ;)
Παιδιά σας χαιρετώ... ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΙΟΥΧΑ σήμερα...!!!

Φιλιά... πολλά... ! :bye:
Βρε Άντα... σόρυ... εσένα εννούσα με τη... πρόσκληση... :redface:

:bye:Γιούλη

Πάντως τα χνουδωτά μου έκλεισαν ενα μήνα μαζί. :D Τρομερή αλλαγή..τώρα κοιμούνται και τα δυο τους πάνω, υπάρχει μαι σχετική γκρίνια ποιος θα πάρει τη καλύτερη θέση - δηλαδή πιο κοντα σε μένα - και αρκετές φορές κοιμούνται αγκαλίτσα.
:up::up::up:
Μπράβο... ζευγαράκι... είναι πάντα καλύτερα...!!

Πάντως τα χνουδωτά μου έκλεισαν ενα μήνα μαζί. :D Τρομερή αλλαγή..τώρα κοιμούνται και τα δυο τους πάνω, υπάρχει μαι σχετική γκρίνια ποιος θα πάρει τη καλύτερη θέση - δηλαδή πιο κοντα σε μένα - και αρκετές φορές κοιμούνται αγκαλίτσα.

τα καλά μου!εμάς δεν κοιμάται μαζί μας το τέρας, κοιμάται μόνο του και έρχεται το πρωι

Βρε Άντα... σόρυ... εσένα εννούσα με τη... πρόσκληση... :redface:
Δεν σε ξεχνάω, να γυρίσεις με το καλό και θα το κανονίσουμε, προς το τέλος της εβδομάδας...Πάντως αυτό που θα ήθελα να πω, οτι λένε οτι οταν χαιδευεις μια γάτα ηρεμείς...οταν μιλάω γιαυτές μου φτιαχνουν τη διαθεση....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back