Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλημέρα Φωτεινή! αυτό ειπα και εγω...200 ευρώ ειναι πολλά. Κάτι γύρω στα εκατό ψάχνω...ας μην ξεχνάμε οτι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να το φτύσουν τελείως, και μετα τι το κάνεις? το πουλάς? η να τα βγάζεις στα φανάρια για να βγάλουν την αξία του?Άντα, ωραίο το γατόδεντρο το καφέ, αλλά τόσα χρήματα;Ξέρεις, υπάρχει αυτό το site που κάνει αποστολή Ελλάδα, για ρίξε μια ματιά...
https://www.lamp-post.co.uk/index.php

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Είσαι σίγουρη οτι στέλνουν Ελλάδα? εχω φάει πόρτα απο αρκετές εταιρείες....μια μάλιστα ήταν στην Ιταλία!!![]()
Από αυτό το site έχω παραγγείλει ένα γατο-τούνελ! Μου είπαν ότι το έχουν ήδη ταχυδρομήσει

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Φωτεινή ειναι εύκολο να μου πεις αρχική τιμή και τελική τιμή (με ΦΠΑ και μεταφορικά)? Τρόπος πληρωμής? με Paypal ή κάτι άλλο?
Λοιπόν, είναι εύκολο να στα πω γιατί έχω το αντίγραφο της παραγγελίας μπροστά μου. Το παιχνιδάκι στοίχησε περίπου 12 ευρώ. Τα μεταφορικά, με επιλογή το Standard, είχε 10 ευρώ, ΦΠΑ 4 ευρώ και όλα αυτά μαζί 21.26 λίρες Αγγλίας, δηλ. περίπου 27 ευρώ
Για τα γατόδεντρα, λόγω βάρους, θα χρεώνουν περισσότερα. Εγώ πλήρωσα με πιστωτική, δε θυμάμαι αν είχε Paypal (λογικά θα πρέπει, όλα τα αγγλικά sites έχουν επιλογή paypal).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Περίμενε!! ειμαι στη δουλεια, δεν προλαβαίνω να τα δω ολα καλα :cry: σέρνεται το καταραμένο το ιντερνετ!! Πως λέγεται το μοντελο ? λέω για το cordoba το σκουρο μπλε! εχει σημασία το χρωμα...δεν κατάλαβες έχει 60 ευρώ, θα το παραγγείλω κι εγώ.Άντα θες να κάνουμε διπλή παραγγελεία?θα μας έρθουν πιο φτηνά τα μεταφορικά!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αχχ ναι αυτο το γνωρίζω...ειναι λίγο ακριβά - αποψή μου..Ένα αλλο site με φανταστικά πράγματα είναι αυτό ----> https://www.catsplay.com/index.php3 - από αυτό πήρα το condo που σας δείχνω σε προηγούμενο post. Αν και αυτοί χρεώνουν λίγο παραπάνω τα μεταφορικά γιατί είναι Αμερική![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Σε βρίσκω υπερβολική...αυτή την αποσταση έχουν απο τη πρώτη μέρα??????????? ουτε στα πιο τρελά μου όνειρα! απο την 4 - 5 μέρα και μετά!φύγε γαμπρέ, έξω από το σπίτι μου!![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Πεστης τα βρε Αντούλα.. γιατί ειναι απαρηγόρητη η βασια...Σε βρίσκω υπερβολική...αυτή την αποσταση έχουν απο τη πρώτη μέρα??????????? ουτε στα πιο τρελά μου όνειρα! απο την 4 - 5 μέρα και μετά!![]()
Θέλουν χρόνο τα παιδιά...!
Τώρα μυριστήκαν κιόλας αλλά με χχχι...
Δηλαδή τι θέλει... να'ναι η κόρη της από τις... εύκολες?

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Πεστης τα βρε Αντούλα.. γιατί ειναι απαρηγόρητη η βασια...Σε βρίσκω υπερβολική...αυτή την αποσταση έχουν απο τη πρώτη μέρα??????????? ουτε στα πιο τρελά μου όνειρα! απο την 4 - 5 μέρα και μετά!![]()
Θέλουν χρόνο τα παιδιά...!
Τώρα μυριστήκαν κιόλας αλλά με χχχι...
Δηλαδή τι θέλει... να'ναι η κόρη της από τις... εύκολες?

Γιούλη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool