Birman-maniacs

καλα τα ορθογραφικά πάνε σύννεφο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ, τι πρόβλημα; Όχι μόνο 4, και 114 αν θες για να έχεις απόθεμα! Και δε θέλω να μου τα πληρώσεις προκαταβολικά, όποτε μπορέσεις;) Μετά επισκέψεως, φυσικά:lol: Θα φροντίσω να έχω τη Ρενάτα στο φούρνο για να φάμε κατευθείαν:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Να'σαι καλά ρε συ Φωτεινή να μας φτιάχνεις τη διάθεση... άκου εκεί στο φούρνο :lol::lol:
Λοιπόν άντε πάρε 5 (τελικό νούμερο) μία από κάθε γεύση! Ευχαριστώ! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικά οντως δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να τις αλλάζω χώρο ή να την αφήνω μόνη.Πάντως αν της άφηνα θα ήμουν εγώ χαλια
Την Αθηνούλα όμως... τη ρώτησες? Άντε γιατί το αγάπησα το μωρό μου και δεν μπόρεσα να το ζουπήξω και μου'μεινε απωθημένο... :(

Έχει προταθεί για Nobel το frontline;:blink::blink: Όταν της έβαλα την αμπούλα (τη μπλε), είχε μια κάποια ενόχληση και ψιλο-ξυνόταν, αλλά τίποτα το φοβερό. Σκέφτηκα ότι τη γλυτώσαμε, αλλά το απόγευμα που σηκώθηκε από τον ύπνο, άρχισε να ξύνεται και να βγάζει τούφες με το πόδι της. Ο κτηνίατρος είπε ότι ήταν αλλεργική αντίδραση και να δοκιμάσω την επόμενη φορά το σπρέι - να περάσω τη γούνα της σα χάδι ώστε να μην πάει στο δέρμα:/: Δεν ξέρω αν θα πάθει κάτι όταν το γλείψει... Βάσια, μπορεί να δηλητηριαστεί; Φοβάμαι πολύ, από τώρα σκέφτομαι τη μέρα που θα την πασαλείψω με το σπρέι:(

Και ξέρεις τι; Πρέπει να έκανε αλλεργική αντίδραση στην αμπούλα γιατί, ενώ της έβαζα μια οδοντόκρεμα κάθε εβδομάδα στα ούλα και ο λόξυγγας από τον καλυκοϊό είχε σχεδόν εξαφανιστεί, μετά την αμπούλα ξανάρχισε και φτέρνισμα και λόξυγγα. Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το γατί...
Θα το φάμε στο φούρνο με πατάτες!! :lol:

Lilly καλημερα
DSCN0375.jpg
εγώ είμαι η Βάσια και έχω την Αθηνά, freeze Αθηνά!ψηλα τα χέρια μη σε πυροβολήσω με τις κροκέτες!:P

Lilly καλημερα
DSCN0375.jpg
εγώ είμαι η Βάσια και έχω την Αθηνά, freeze Αθηνά!ψηλα τα χέρια μη σε πυροβολήσω με τις κροκέτες!:P
Κι αυτή με πατάτες θα τη φάω!! :P

DSCN0374.jpg
η πιο κοντινή απόσταση Μορφέα-Αθηνά, μετά έκανε χου βέβαια, λίγο το καλαμάκι μας χαλάρωσε αλλά για πολύ λίγο!

κακιά Αθηνά, δεν θες το γαμπρούλη!μπερδεύτηκα παιδιά λαθος αν είναι για Γλασκοβη, νόμιζα ότι μιλάμε Λονδίνο και HEATHROW, ακυρη η Aegean!

η πιο κοντινή απόσταση Μορφέα-Αθηνά, μετά έκανε χου βέβαια, λίγο το καλαμάκι μας χαλάρωσε αλλά για πολύ λίγο!

Όταν ξαναέρθουμε θα σας φέρουμε δώρο ένα κουτί καλαμάκια - αντιστρες! :lol::lol:

κακιά Αθηνά, δεν θες το γαμπρούλη!μπερδεύτηκα παιδιά λαθος αν είναι για Γλασκοβη, νόμιζα ότι μιλάμε Λονδίνο και HEATHROW, ακυρη η Aegean!
Σ΄έφαγε ο έρωτας για τη ναζιάρα κόρη σου! :lol:

καλα το Avatar τέλειο Γιούλη, αλλά βάλε και καμία του γαμπρού.!Γέλιο χτες, έλεγα στους φίλους μου για τη συνάντηση και μου έλεγαν μπορεί να μην θέλει το Μορφέα, και να τη βάλω με κανέναν αλλο γάτο κι ας μην είναι βιρμανίας.Κι εγώ απάντησα "αυτόν θα παρει, θέλει δεν θέλει, το είπε η μαμά, είναι ωραίος, καλός και από καλό σπίτι", κλασσική μαμα ελληνίδα χιχι, σου λέει κάτι Γιούλη για μενα? (πλάκα έκανα φυσικά)

καλα το Avatar τέλειο Γιούλη, αλλά βάλε και καμία του γαμπρού.!Γέλιο χτες, έλεγα στους φίλους μου για τη συνάντηση και μου έλεγαν μπορεί να μην θέλει το Μορφέα, και να τη βάλω με κανέναν αλλο γάτο κι ας μην είναι βιρμανίας.Κι εγώ απάντησα "αυτόν θα παρει, θέλει δεν θέλει, το είπε η μαμά, είναι ωραίος, καλός και από καλό σπίτι", κλασσική μαμα ελληνίδα χιχι, σου λέει κάτι Γιούλη για μενα? (πλάκα έκανα φυσικά)
Και βέβαια μου λέει.... :(:mad::mad:
Φωτό Ντοκουμέντο... Ο Μορφέας του στη γατοφόρο του στο αεροδρόμιο του Μονάχου και στα τελωνείο την ώρα που περνάμε τον έλεγχο...

Συνημμένα

• Julie zu Besuch Jan 08.JPG
    Julie zu Besuch Jan 08.JPG
    35,6 KB · Εμφανίσεις: 46
  • Julie zu Besuch Jan 08 (10).JPG
    Julie zu Besuch Jan 08 (10).JPG
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Julie zu Besuch Jan 08 (11).JPG
    Julie zu Besuch Jan 08 (11).JPG
    38,9 KB · Εμφανίσεις: 36
καλά είσαι απίστευτη, φωτό και στο αεροδρόμιο!εμένα την βγάλανε για έλεγχο στο Heathrow ,αλλά στο Μοναχο την άφησαν μέσα γιατί είχε κανει κακα από το φόβο και ήταν μια βρωμιαρούλα.Το καλό μου τι πέρασε για να έρθει σε μια μαμά που την καταπιέζει, ακόμα και άντρα δεν την αφήνει να διαλέξει!όχι δεν ακούω τίποτα ΜΟΡΦΕΑ ΜΟΡΦΕΑ σε θέλουμε εμείς, οι γονείς!

φοβερά τα γατόδεντρα που έβαλε η Φωτεινή, αλλά και αυτά τσιμημένα!τελικά Άντα κατέληξες σε κάτι?εσύ πάντως όσο πιο ψηλό τόσο καλυτερο,θα το τιμήσουν τα παιδιά σου, όλο στο σκαρφάλωμα είναι!τέλεια αιλουροειδή!

καλά είσαι απίστευτη, φωτό και στο αεροδρόμιο!εμένα την βγάλανε για έλεγχο στο Heathrow ,αλλά στο Μοναχο την άφησαν μέσα γιατί είχε κανει κακα από το φόβο και ήταν μια βρωμιαρούλα.Το καλό μου τι πέρασε για να έρθει σε μια μαμά που την καταπιέζει, ακόμα και άντρα δεν την αφήνει να διαλέξει!όχι δεν ακούω τίποτα ΜΟΡΦΕΑ ΜΟΡΦΕΑ σε θέλουμε εμείς, οι γονείς!
Τη καημενούλα... σοκ που θα έπαθε... :(
Κι εγώ τη θέλω... και με τη τρέλα που κουβαλάω θα θέλω ένα κοριτσάκι σαν κι αυτήν!!
Καλά μας φαντάζεσαι Βάσια πως θα κάνουμε μετά αν ζευγαρώσουν??? Θα μετακομίσουμε με το Μάριο Λαμία!!! :lol::lol::lol: ... τη Καλυψώ μόνο θα αφήσουμε πίσω... τι δηλαδή να μην είμαστε κοντά στη νυφούλα μας? :lol::lol:

έτσι πρέπει, συμπαράσταση στη λεχώνα, ελπίζω μετά να σε θέλει κι εσένα συμπεθερα, να τη ζουλίξεις και λίγο όπως θες, κι αυτη και τα παιδιά της!
DSCN0374.jpg

μαμά είμαι καλή, δεν θέλω το Μορφέα!κοιτα πως παίζω χωρίς αυτόν!

Δεν κατέληξα γιατί ακομη περιμενω τιμές απο κάποια πετ σοπ. Ολα εχουν το ιδιο ύψος πάνω κάτω...στο τελος θα προτιμήσω αυτο που θα εχει την καλύτερη τιμή. :) Λεσ να παω μαζι με τα γατια στο πετ σοπ, να τα κανω ενα cat tree drive ( οπως test drive):hmm:

καλά λάθος φωτο
DSCN0380.jpg
αυτή ήθελα να βάλω

Δεν κατέληξα γιατί ακομη περιμενω τιμές απο κάποια πετ σοπ. Ολα εχουν το ιδιο ύψος πάνω κάτω...στο τελος θα προτιμήσω αυτο που θα εχει την καλύτερη τιμή. :) Λεσ να παω μαζι με τα γατια στο πετ σοπ, να τα κανω ενα cat tree drive ( οπως test drive):hmm:

standard θα τους αλλάξουν τα φώτα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back