Birman-maniacs

Ο οποίος εφρηξε μόλις εμαθε οτι θέλω να δώσω χρήματα (γενικά) σε κατι τετοιο και αρχισε να μου λεε οτι θα το φτιάξει μόνος του!! μην πείτε τι γλυκό κ ευγενικό κ.τ.λ γιατι μεχρι να το φτιάξει θα γεράσουν τα γατιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηγα το σαββατο οπως ειπα πριν στο πετ στοπ...πηρα τιμές αλλα ημουν με τον Γιώργο μαζι!!

Α... νόμιζα ότι ήταν για το δεύτερο γατόδεντρο αυτό... αλλά δεν παρείγγειλες ε? Πρέπει να τους πεις και ποιο σε ενδιαφέρει για να δουν αν το έχει διαθέσιμο η trixie... πέραν της παραγγελίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηγα το σαββατο οπως ειπα πριν στο πετ στοπ...πηρα τιμές αλλα ημουν με τον Γιώργο μαζι!!
Εγώ μόνη μου τις κάνω πάντα αυτές τις δουλειές... που να τολμήσω...:(
Του τα εμφανίζω πάντα ξαφνικά... Βέβαια εμείς έχουμε ξεχωριστό πορτοφόλι (ακόμα)...αλλά... παρόλα αυτά... μου τα χώνει... ... ε, ρε καταπίεση...:(

Είμαι περίεργη που θέλω ενα τέλειο, κουκλίστικο γατόδενδρο? ξερω ομως οτι θα το ξεχασει σε λιγάκι κ θα παρω να το παρω χωρίς να του πω τίποτα!!

Είμαι περίεργη που θέλω ενα τέλειο, κουκλίστικο γατόδενδρο? ξερω ομως οτι θα το ξεχασει σε λιγάκι κ θα παρω να το παρω χωρίς να του πω τίποτα!!

Έτσι μπράβο:up:.. μετά λένε γιατί οι γυναίκες γινόμαστε πονηρές... ας όψεται η καταπίεση... :down:

Να σας φτιάξω τη μέρα;:lol:

https://www.youtube.com/watch?v=H4re7JexF80

Και εμείς ξεχωριστό πορτοφόλι εχουμε, και μάλιστα εγω είμαι αυτή που κάνει καλύτερο ελεγχο στα οικονομικά της αλλα τον πιάνει που κ που να γρινιάζει για κατι τετοια θέματα!!

Μου είπαν οτι θα μου κάνουν και μια καλυτερη τιμή..:)

Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!!
Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... :redface::redface:
Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες...

https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4

Και εμείς ξεχωριστό πορτοφόλι εχουμε, και μάλιστα εγω είμαι αυτή που κάνει καλύτερο ελεγχο στα οικονομικά της αλλα τον πιάνει που κ που να γρινιάζει για κατι τετοια θέματα!!
... ενώ εγώ με τα οικονομικά... τα πάω... χάλια... :redface:

Θα ψωνίσει κανείς από το amazon? Βάσια, Άντα, Φωτεινήηηηηηηηη!! Θέλω αυτό το κουκλί Βιρμανάκι!!! Φωτεινή με ξεσήκωσες!!!
Αχ... κάντε μου τη χάρη να μου το πάρετε... :redface::redface:
Θα σας δώσω αμέσως τα χρήματα...εγώ δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες...

https://www.amazon.com/BIRMAN-stands...4?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1208164341&sr=8-4

Γιούλη! Είσαι άπληστη! Συγκρατήσου!!!:lol:

Βασικά, δε βλέπω πια τη φωτογραφία του Ντάικιρι που έβαλες σήμερα το πρωί, Γιούλη. Γιατί χάθηκε;:confused: Όπως και να 'χει, σας βάζω εδώ τη φατσούλα του για να δείτε τι μουτράκι με περιμένει τον Ιούλιο στη Γερμανία:P

jrthtc.jpg

28wlcvk.jpg

Και αυτή εδώ η τσαχπίνα είναι η αδερφούλα του, η Desideria:)

sosops.jpg

2ue614w.jpg

Αυτάκια για φάγωμα, μιαμ μιαμ...:lol:

Βασικά, δε βλέπω πια τη φωτογραφία του Ντάικιρι που έβαλες σήμερα το πρωί, Γιούλη. Γιατί χάθηκε;:confused: Όπως και να 'χει, σας βάζω εδώ τη φατσούλα του για να δείτε τι μουτράκι με περιμένει τον Ιούλιο στη Γερμανία:P
Όπως κι εσύ... την έκανα copy paste από το e-mail που μου έστειλαν τα κορίτσια... μάλλον ξέχασαν να τον βάλουν στο site... :(τους το είπα το πρωί...

Και αυτή εδώ η τσαχπίνα είναι η αδερφούλα του, η Desideria:)

Δε μπορώ... λιώνω....!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Όπως κι εσύ... την έκανα copy paste από το e-mail που μου έστειλαν τα κορίτσια... μάλλον ξέχασαν να τον βάλουν στο site... :(τους το είπα το πρωί...

A, εγώ δεν την κάνω αντιγραφή - επικόλληση! Την "ανεβάζω" στο tinypic και από εκεί την αντιγράφω εδώ;)

Δε μπορώ... λιώνω....!! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Δεν είναι μια κούκλα;:up: Τελικά τα θηλυκά Βιρμανάκια έχουν πιο γλυκιά φατσούλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back