Birman-maniacs

Ρε παιδιά το Πυρροθρίξ είναι άφαντο, τι εγινε?
παιδια εδω ειμαι κι εγω!!!!μεχρι να διαβασω οοοοοοοοοολα αυτα που γραψατε.....επρεπε να ενημερωθω οπως καταλαβαινετε!!!!
το σ/κ επαθα στεριτικο.Χθες το βραδυ αναρωτιωμουν τι να κανετε εσεις και τα ζουζουνια σας !!!
Ολο το σ/κ δουλευα μανιωδως κ ουτε τον υπολογιστη δεν προλαβα να ανοιξω!!!
:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγκλωβισα μια μύγα στο ΄σπίτι η Αθηνά είναι σε ντελίριο, τρέχει σαν παλαβό!αι νιαουριζει σαν τρελη!πάω να βοηθήσω να την πιάσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ τι ειν'τούτο με μας? Αρχίζουμε να παθαίνουμε εξάρτηση...! :blink:
Μήπως να τα λέμε και με κανένα Βιρμανοψυχολόγο που και που??? :lol:

εγκλωβισα μια μύγα στο ΄σπίτι η Αθηνά είναι σε ντελίριο, τρέχει σαν παλαβό!αι νιαουριζει σαν τρελη!πάω να βοηθήσω να την πιάσει!

Άστην, άστην, ξέρει αυτή! Είναι τουλάχιστον γρηγορότερη από σένα! :lol:

μπα μην το λες, νιαουρίζει δυνατά να παμε μαζί της να την πιάσουμε, δώσε τρέξιμο στο σπίτι!επίσης θέλει να τη βοηθάμε να τις κατεβάζουμε από ψηλά από την σιτα γιατί δεν φτάνει!άστα τρέξιμο μιλάμε!

παιδια εδω ειμαι κι εγω!!!!μεχρι να διαβασω οοοοοοοοοολα αυτα που γραψατε.....επρεπε να ενημερωθω οπως καταλαβαινετε!!!!
το σ/κ επαθα στεριτικο.Χθες το βραδυ αναρωτιωμουν τι να κανετε εσεις και τα ζουζουνια σας !!!

Πυρροθριξ...Τις φωτογραφίες από τους μελλοντικούς γονείς του γατιού σου τις είδες που τις έβαλα??

που ήσουν το Σαβ-Κυριακο?απουσία:mad:έπρεπε να μπεις έστω για λίγο να κάνεις ένα κουκου!:lol:

Πυρροθριξ...Τις φωτογραφίες από τους μελλοντικούς γονείς του γατιού σου τις είδες που τις έβαλα??

σταματα Γιούλη γιατι ξεσηκώνεις κι εμας με την μοναχοκόρη!;)

μπα μην το λες, νιαουρίζει δυνατά να παμε μαζί της να την πιάσουμε, δώσε τρέξιμο στο σπίτι!επίσης θέλει να τη βοηθάμε να τις κατεβάζουμε από ψηλά από την σιτα γιατί δεν φτάνει!άστα τρέξιμο μιλάμε!

Ωραία! Παιδιά! Η Βάσια δεν πάει γυμναστήριο σήμερα! Τη γύμνασε η Αθηνά!! Κάνει νέα γυμναστική! Τρέχαπιάσε μυγινγκ!! :lol::lol:

καλα,σαββατο βραδυ,παω σπιτι και ο γιος μου αποφασισε να με μαθει να κυνηγαω.Μου φερνει λοιπον μια ακριδα στο στομα του ζωντανη και την αφηνει στο πλακακι.Τι καθεσαι παιδι μου ?πιαστο του λεω.(γιατι εμεις το πιαστο το ξερουμε:D).Την πιανει που λετε με το ενα ποδι,με κοιταει και μετα την αφηνει παλι ,ξαπλωνει διπλα της ,με κοιταγε και μου νιαουρζε!!! σαν να μου λεει πιαστην κι εσυ!και οταν την επιασα ηρθε και μου τριβοτανε!(μπραβο μανουλα!!!)
Ε,να μηνμε μαθει να κυνηγαω το παιδι?σου λεει η μανουλα νηστικη θα μεινει?ας την μαθω να πιανει το φαι της!!!:lol:

αχ κι εμένα μου έφερνε ζωίφια ο Σιαμέζος, πόδια από ακρίδες, σαμιαμίδια- τα μικρά σαβράκια, τα πόδια, το κεφάλι, την ουρά ότι έμενε δηλαδή, μπλιαχ!η Αθηνά μου έφερε μια τούφα μαλλιών από την υδροροή:P

Αγάλι αγάλι πιάνεται
η μύγα πάνω εκεί,
η Βάσια τρέχει να τη βρει
κάνει γυμναστική!!

Τρέχ' η Αθηνά χαρούμενη,
τη μύγα καμακώνει
κι η Βάσια μας περήφανη
τη κόρη καμαρώνει!

Πυρροθρίξ... μεσημέριασε! :lol:

το είδατε ότι αύριο έχουμε γενεθλιάκια?γινόμαστε 8 μηνών κοπέλα!άντε και κυρία τώρα!κυρία Μορφέα χιχιχι

Αγάλι αγάλι πιάνεται
η μύγα πάνω εκεί,
η Βάσια τρέχει να τη βρει
κάνει γυμναστική!!

Τρέχ' η Αθηνά χαρούμενη,
τη μύγα καμακώνει
κι η Βάσια μας περήφανη
τη κόρη καμαρώνει!

Πυρροθρίξ... μεσημέριασε! :lol:

α δεν παίζεστε εσείς!τώρα θα βάλω τον Γιώργο να γράψει, έχει καλλιτεχνική φλέβα σε τέτοια κουφά!από αυριο θα αρχίσουμε γιατι σήμερα λείπει εκτος:/:

το είδατε ότι αύριο έχουμε γενεθλιάκια?γινόμαστε 8 μηνών κοπέλα!άντε και κυρία τώρα!κυρία Μορφέα χιχιχι
Κυρία "Catali's Barishu Morpheus" παρακαλώ :whistle: και αν το ενώσουμε με το δικό σας θα γίνει σιδηρόδρομος!! :lol:

Κυρία "Catali's Barishu Morpheus" παρακαλώ :whistle: και αν το ενώσουμε με το δικό σας θα γίνει σιδηρόδρομος!! :lol:

μπράβο έτσι γίνεται οταν ενώνονται αγγλικά και γερμανικά γονιδια, μεγάλα τζάκια!:lol::lol:

αχ σας αφήνω, λεω λιγο να ξαπλώσω γιατί πολύ κούραση σήμερα!και ακόμα σέρνω το ξενύχτι του Σαββατου, καλά μην νομίζετε 3 γύρισα αλλά αν ξεσυνηθίσεις και μεγαλώσεις....άστα.....φιλιά πιστεύω θα σας προλάβω!

μπράβο έτσι γίνεται οταν ενώνονται αγγλικά και γερμανικά γονιδια, μεγάλα τζάκια!:lol::lol:
Γερμανοαγγλόπουλα?? :hmm:
Ωχ... για ψιλοξενέρωτα τα βλέπω τα μωρά! :lol:
Κι ο erefer περιμένει τον rasar τον άντρακλα! :lol:

αχ σας αφήνω, λεω λιγο να ξαπλώσω γιατί πολύ κούραση σήμερα!και ακόμα σέρνω το ξενύχτι του Σαββατου, καλά μην νομίζετε 3 γύρισα αλλά αν ξεσυνηθίσεις και μεγαλώσεις....άστα.....φιλιά πιστεύω θα σας προλάβω!
Το είδατε που δε πάει γυμναστήριο σήμερα? ;):lol:

καλε τους ειχα δει απο το catalis τι με περασες?να μην ξερω τους γονεις το παιδιου μου?????????:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back