ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.001 14-04-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω μωρέ, αλλά είναι αυστηρός όμως... είναι λίγο... μπαμπάς... ας όψεται η αγάπη μου στους... λιγουλάκι ώριμους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #3.002 14-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Click για ανάπτυξη... η τελεια απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποσα ποτακια χτυπησαμε????// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.003 14-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Click για ανάπτυξη... Τι έχει????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #3.004 14-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον έχω μωρέ, αλλά είναι αυστηρός όμως... είναι λίγο... μπαμπάς... ας όψεται η αγάπη μου στους... λιγουλάκι ώριμους... Click για ανάπτυξη... βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #3.005 14-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι έχει????????????? Click για ανάπτυξη... αν πας πιο πισω θα δεις. κατι σαν πυτιριδα?αν καταλαβα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #3.006 14-04-08 16:12 πάει ο ύπνος, μας έφαγε η μύγα!πάνω που πήγαν να τον ψιλοπάρω, ...τον ύπνο, νιαου νιαου, να τη η κ#λομυγα, πάει ο ύπνος πάει και η ξεκούραση!τα νεύρα μου τσαταλια!τέλειο το ποιηματάκι Γιούλη, ο Γιώργος όλο κατι πρόστυχα σκέφτεται για τα παιδιά, αλλά κι εσύ βλέπω, τον γιο σου τον επιδευκνύεις!μαλλον τα γκριζάκια του χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Βάσια13859: #3.007 14-04-08 16:14 ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Βάσια13859: #3.008 14-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Click για ανάπτυξη... άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #3.009 14-04-08 16:16 αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.010 14-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!! Click για ανάπτυξη... Τον έχω μωρέ, αλλά είναι αυστηρός όμως... είναι λίγο... μπαμπάς... ας όψεται η αγάπη μου στους... λιγουλάκι ώριμους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:09 Ο πυρροθριξ: #3.002 14-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Click για ανάπτυξη... η τελεια απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποσα ποτακια χτυπησαμε????// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.003 14-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Click για ανάπτυξη... Τι έχει????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #3.004 14-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον έχω μωρέ, αλλά είναι αυστηρός όμως... είναι λίγο... μπαμπάς... ας όψεται η αγάπη μου στους... λιγουλάκι ώριμους... Click για ανάπτυξη... βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #3.005 14-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι έχει????????????? Click για ανάπτυξη... αν πας πιο πισω θα δεις. κατι σαν πυτιριδα?αν καταλαβα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #3.006 14-04-08 16:12 πάει ο ύπνος, μας έφαγε η μύγα!πάνω που πήγαν να τον ψιλοπάρω, ...τον ύπνο, νιαου νιαου, να τη η κ#λομυγα, πάει ο ύπνος πάει και η ξεκούραση!τα νεύρα μου τσαταλια!τέλειο το ποιηματάκι Γιούλη, ο Γιώργος όλο κατι πρόστυχα σκέφτεται για τα παιδιά, αλλά κι εσύ βλέπω, τον γιο σου τον επιδευκνύεις!μαλλον τα γκριζάκια του χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Βάσια13859: #3.007 14-04-08 16:14 ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Βάσια13859: #3.008 14-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Click για ανάπτυξη... άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #3.009 14-04-08 16:16 αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.010 14-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγάλι αγάλι ο erefer έφερε ereferina μαζί στιχάκια γράψανε μέσα σε μία νύχτα... Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου που έμπνευση τους φέρνουν με το πιπί της Αθηνάς γατάκι πόσο θέλουν... Αγάλι αγάλι θε να ρθει κι αυτή η συνουσία στην αγκαλιά σας το γατί πα' η περιουσία! Θε να δουλέψετε σκληρά κι άλλα στιχάκια βρείτε γατάκι αν θελήσετε πρέπει να κουραστείτε!! Χικ!!! Click για ανάπτυξη... η τελεια απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποσα ποτακια χτυπησαμε????// Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.003 14-04-08 16:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Click για ανάπτυξη... Τι έχει????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #3.004 14-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον έχω μωρέ, αλλά είναι αυστηρός όμως... είναι λίγο... μπαμπάς... ας όψεται η αγάπη μου στους... λιγουλάκι ώριμους... Click για ανάπτυξη... βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #3.005 14-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι έχει????????????? Click για ανάπτυξη... αν πας πιο πισω θα δεις. κατι σαν πυτιριδα?αν καταλαβα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #3.006 14-04-08 16:12 πάει ο ύπνος, μας έφαγε η μύγα!πάνω που πήγαν να τον ψιλοπάρω, ...τον ύπνο, νιαου νιαου, να τη η κ#λομυγα, πάει ο ύπνος πάει και η ξεκούραση!τα νεύρα μου τσαταλια!τέλειο το ποιηματάκι Γιούλη, ο Γιώργος όλο κατι πρόστυχα σκέφτεται για τα παιδιά, αλλά κι εσύ βλέπω, τον γιο σου τον επιδευκνύεις!μαλλον τα γκριζάκια του χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Βάσια13859: #3.007 14-04-08 16:14 ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Βάσια13859: #3.008 14-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Click για ανάπτυξη... άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #3.009 14-04-08 16:16 αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.010 14-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι.... Click για ανάπτυξη... Τι έχει????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:10 Ο πυρροθριξ: #3.004 14-04-08 16:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον έχω μωρέ, αλλά είναι αυστηρός όμως... είναι λίγο... μπαμπάς... ας όψεται η αγάπη μου στους... λιγουλάκι ώριμους... Click για ανάπτυξη... βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #3.005 14-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι έχει????????????? Click για ανάπτυξη... αν πας πιο πισω θα δεις. κατι σαν πυτιριδα?αν καταλαβα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #3.006 14-04-08 16:12 πάει ο ύπνος, μας έφαγε η μύγα!πάνω που πήγαν να τον ψιλοπάρω, ...τον ύπνο, νιαου νιαου, να τη η κ#λομυγα, πάει ο ύπνος πάει και η ξεκούραση!τα νεύρα μου τσαταλια!τέλειο το ποιηματάκι Γιούλη, ο Γιώργος όλο κατι πρόστυχα σκέφτεται για τα παιδιά, αλλά κι εσύ βλέπω, τον γιο σου τον επιδευκνύεις!μαλλον τα γκριζάκια του χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Βάσια13859: #3.007 14-04-08 16:14 ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Βάσια13859: #3.008 14-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Click για ανάπτυξη... άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #3.009 14-04-08 16:16 αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.010 14-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τον έχω μωρέ, αλλά είναι αυστηρός όμως... είναι λίγο... μπαμπάς... ας όψεται η αγάπη μου στους... λιγουλάκι ώριμους... Click για ανάπτυξη... βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Ο πυρροθριξ: #3.005 14-04-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι έχει????????????? Click για ανάπτυξη... αν πας πιο πισω θα δεις. κατι σαν πυτιριδα?αν καταλαβα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #3.006 14-04-08 16:12 πάει ο ύπνος, μας έφαγε η μύγα!πάνω που πήγαν να τον ψιλοπάρω, ...τον ύπνο, νιαου νιαου, να τη η κ#λομυγα, πάει ο ύπνος πάει και η ξεκούραση!τα νεύρα μου τσαταλια!τέλειο το ποιηματάκι Γιούλη, ο Γιώργος όλο κατι πρόστυχα σκέφτεται για τα παιδιά, αλλά κι εσύ βλέπω, τον γιο σου τον επιδευκνύεις!μαλλον τα γκριζάκια του χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Βάσια13859: #3.007 14-04-08 16:14 ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Βάσια13859: #3.008 14-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Click για ανάπτυξη... άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #3.009 14-04-08 16:16 αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.010 14-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι έχει????????????? Click για ανάπτυξη... αν πας πιο πισω θα δεις. κατι σαν πυτιριδα?αν καταλαβα καλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:12 Η Βάσια13859: #3.006 14-04-08 16:12 πάει ο ύπνος, μας έφαγε η μύγα!πάνω που πήγαν να τον ψιλοπάρω, ...τον ύπνο, νιαου νιαου, να τη η κ#λομυγα, πάει ο ύπνος πάει και η ξεκούραση!τα νεύρα μου τσαταλια!τέλειο το ποιηματάκι Γιούλη, ο Γιώργος όλο κατι πρόστυχα σκέφτεται για τα παιδιά, αλλά κι εσύ βλέπω, τον γιο σου τον επιδευκνύεις!μαλλον τα γκριζάκια του χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Βάσια13859: #3.007 14-04-08 16:14 ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Βάσια13859: #3.008 14-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Click για ανάπτυξη... άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #3.009 14-04-08 16:16 αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.010 14-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάει ο ύπνος, μας έφαγε η μύγα!πάνω που πήγαν να τον ψιλοπάρω, ...τον ύπνο, νιαου νιαου, να τη η κ#λομυγα, πάει ο ύπνος πάει και η ξεκούραση!τα νεύρα μου τσαταλια!τέλειο το ποιηματάκι Γιούλη, ο Γιώργος όλο κατι πρόστυχα σκέφτεται για τα παιδιά, αλλά κι εσύ βλέπω, τον γιο σου τον επιδευκνύεις!μαλλον τα γκριζάκια του χιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:14 Η Βάσια13859: #3.007 14-04-08 16:14 ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Βάσια13859: #3.008 14-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Click για ανάπτυξη... άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #3.009 14-04-08 16:16 αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.010 14-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:15 Η Βάσια13859: #3.008 14-04-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Click για ανάπτυξη... άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #3.009 14-04-08 16:16 αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.010 14-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα! Click για ανάπτυξη... άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:16 Η Αντα έγραψε: #3.009 14-04-08 16:16 αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.010 14-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.010 14-04-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:18 Η Αντα έγραψε: #3.011 14-04-08 16:18 Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:19 Ο πυρροθριξ: #3.012 14-04-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι Click για ανάπτυξη... ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.013 14-04-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά Click για ανάπτυξη... Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.014 14-04-08 16:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω? απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. Click για ανάπτυξη... Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #3.015 14-04-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της... Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)! Click για ανάπτυξη... ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Η Βάσια13859: #3.016 14-04-08 16:23 κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:23 Ο πυρροθριξ: #3.017 14-04-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η Βάσια13859: #3.018 14-04-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είδες Βάσια?? Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός... Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...) Click για ανάπτυξη... ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #3.019 14-04-08 16:26 Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 149 150 151 152 153 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 151 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 14 Απριλίου 2008 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #3.020 14-04-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.