Birman-maniacs

γιατι καλη μου?εσυ δεν εχεις τον καλο σου??????????:mad:κοιτα μην μπει στο σαιτ και δει τι λες!!!!!:D

Τον έχω μωρέ, αλλά είναι αυστηρός όμως... είναι λίγο... μπαμπάς... ας όψεται η αγάπη μου στους... λιγουλάκι ώριμους...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγάλι αγάλι ο erefer
έφερε ereferina
μαζί στιχάκια γράψανε
μέσα σε μία νύχτα...

Τ' αρχ....ια του Μορφέα μου
που έμπνευση τους φέρνουν
με το πιπί της Αθηνάς
γατάκι πόσο θέλουν...

Αγάλι αγάλι θε να ρθει
κι αυτή η συνουσία
στην αγκαλιά σας το γατί
πα' η περιουσία!

Θε να δουλέψετε σκληρά
κι άλλα στιχάκια βρείτε
γατάκι αν θελήσετε
πρέπει να κουραστείτε!!

Χικ!!! :redface:
η τελεια απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ποσα ποτακια χτυπησαμε????//

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια στην Ζοριτσα που εχει προβλημα με τον Μαρκο απαντησε κανενας?εγω δεν ξερω τι μπορει να ειναι....:(
Τι έχει?????????????:blink:

Τον έχω μωρέ, αλλά είναι αυστηρός όμως... είναι λίγο... μπαμπάς... ας όψεται η αγάπη μου στους... λιγουλάκι ώριμους...:redface:
βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα!:D

πάει ο ύπνος, μας έφαγε η μύγα!πάνω που πήγαν να τον ψιλοπάρω, ...τον ύπνο, νιαου νιαου, να τη η κ#λομυγα, πάει ο ύπνος πάει και η ξεκούραση!τα νεύρα μου τσαταλια!τέλειο το ποιηματάκι Γιούλη, ο Γιώργος όλο κατι πρόστυχα σκέφτεται για τα παιδιά, αλλά κι εσύ βλέπω, τον γιο σου τον επιδευκνύεις!μαλλον τα γκριζάκια του χιχι

ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι

βλεπω εχουμε τα ιδια γουστα......δεν σου λεω τπτ αλλο:11 χρονια διαφορα!:D

άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά:lol:

αν εχουν αλλάξει εστω κ λίγο τα ποσοστα περιεκτικότητας σε καποια απο τα συστατικά του, μπορεί να προκαλεί αλλεργίες..

ναι ο καημένος ο Μαρκος λέει ότι έκανε πανω στον αυχένα αλλοιωση με αλωπεκία και σπυράκια, όλο το weekend είχαμε επικοινωνία όλοι μαζι για τον Μαρο, τώρα της είπαν ότι είναι απο την αμπούλα, τι να πω ρε παιδια το frontline είναι πολυδοκιμασμένο και δεν το έχω ξανακούσει, να το δηλώσουμε στον ΕΟΦ αν είναι

Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της...
Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)!

Αν επίσης αλλαζουν ενα υλικό με καποιο παρόμοιο, νομιζω οτι δεν ειναι υποχρεωμένοι να ονομάσουν το τελικο προιον διαφορετικα...Ασχετο αλλα μου εχει τύχει κατι τετοιο σε περιεκτικοτητα ενος μεταλλου που βγηκε μαπα κ δεν ξεραμε τι εφταιγε, αφου η ονομασια του ηταν ιδια!

ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω?
απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. :blink:

άστα η Γιούλη είναι καλύτερα από εμάς Δανάη, 8 χρόνια, κι εγώ 10 μισό, το λέω να μην μου φαίνεται τεράστια η διαφορά:lol:

Είδες Βάσια?? ;)
Εμένα όμως είναι παααρα πολύ προστατευτικός...:(
Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...):lol:

ο δικος μου περυσι εκανε καλαφλα απο την αμπουλα.Και ενω του την εβαζα την ιδια 1,5 χρονο δεν ειχε ποτε προβλημα.Εκεινη την φορα εκανε σαν τρελλο.Να πηδαει σαν ακριδα απο δω κι απο κει,να γυριζει το κεφαλι σαν το κοριτσακι στον εξορκιστη,φοβηθηκα.Την αλλη μερα το σημειο εκεινο το ειχε καρφιασει μονος του απο το ξυσιμο(γιατι ειδα γρατζουνιες στο δερμα του)τι να πω?
απο τοτε δεν ξαναεγινε ποτε. :blink:

Α... ακριβώς σαν τη περίπτωση της Ρενάτας της Φωτεινής!! :confused:

Α... ναι καλέ το διάβασα... αλλά κατάλαβα ότι δεν ήταν σοβαρό! Βρε τη κακομοίρα τη Ζόριτσα... έχει ψιλοπαιδευτεί με το Μάρκο της...
Εγώ παιδιά έχω στείλει πολλές φορές και PM στον JohnDVM που είναι ο Κτηνίατρος του site και με έχει βοηθήσει... (μια τρίτη γνώμη.... μαζί με της Βάσιας και του Κτηνίατρου μου...)!
ναι ειναι πολυ καλος!!!κι εγω μια φορα που ειχα προβλημα αμεσως μου απαντησε!!!:up:

κοίταξε δεν γίνεται να αλλάξει το προιόν αφού φτιαχνεται με τον ίδιο τρόπο και αν αλλάξει κάτι θα πρέπει να το δηλώσουν.Το stronghold έχει ως παρενέργεια την αλωπεκια,είναι γνωστο αυτό, αλλά το frontline όχι,απλά μήπως καποια γατια δεν το αντέχουν και ξύνονται και κάνουν πρόβλημα, αλλά όχι επειδή τα τσούζει αλλά γιατι η γάτα δεν θελει τίποτα στο τρίχωμά της.Επίσης παίζει ρόλο η αμπούλα αν είναι για τα σωστά κιλά, γιατι πολύ δεν το προσεχουν και παίρνουν για μεγαλύτερα ζώα!τι να πω σε εμας δεν έχει έρθει κάποιο με τετοιο πρόβλημα!

Είδες Βάσια?? ;)
Αφού λέει.. εγώ έχω τέσσερα παιδιά (τα 2 δικά του, το ένα δικό μου και τη Γιούλη...):lol:
α...τα γατοπαιδα δεν τα βαζει μεσα?:lol::lol:

Είδες Βάσια?? ;)

ναι κι εμένα με έχει σαν παιδάκι του αλλά αυτό λένε δεν είναι και πολύ υγιές σε μία σχέση;):hmm:

Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? :hmm:

Ενω ειναι υγιες οταν λένε οτι οι αντρες παραμένουν παιδια οσο κ να μεγαλώνουν?? :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back