Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #5.181 23-04-08 13:23 Βασια μιλησες με τη Γιουλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #5.182 23-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εδω ειμαι ναι και 2 προβατα!μην τα κανεις κρεμαστα και τα 2 αστα να ειναι διακοσμητικα!για το βιρμανακι ειμαστε ολοι οκ νομιζω, ολοι θελουμε απο 1 εκτος απο την ereferina που θελει 2!σωστο?κοριτσια ολα καλα?υποτονικες ειστε, μηπως επειδη ειστε και μοναχούλες>? Click για ανάπτυξη... Διακοσμητικά λέγοντας;Επειδή έχι πολύ λεπτά ποδαράκια δε στέκεται όρθιο Βάσια.Με ένα κρικάκι στο κεφάλι για μπρελόκ ή με καρφίτσα πίσω γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #5.183 23-04-08 14:12 Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #5.184 23-04-08 14:25 Τι πλακα που εχει!! τελειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #5.185 23-04-08 15:07 https://s85.photobucket.com/albums/k67/massive850/Max/?action=view¤t=wake-up_cat.flv αχχ δειτε αυτο!! ετσι με ξυπνανε και εμενα οι γατες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:50 Ο πυρροθριξ: #5.186 23-04-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #5.187 23-04-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ereferako τι ειδα!εβαλες μπλε βιρμανιας αντι seal θες και seal ε?καλα καλα θα δεις.....θα σε φάει η Αθηναγρηγορα βαλε και ενα seal Click για ανάπτυξη... Αμα συναντήσω την Αθηνά,θα μου κατεβάσει τα μούτραΛές να μου φέρει σα σκυλί και τη φωτογρφική για να την τραβήξω?Φυσικά και θα βάλω seal,θα κάνουμε την Αθηνά διάσημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #5.188 23-04-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... moukelis πολύ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:54 Η Leon1 έγραψε: #5.189 23-04-08 18:54 Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:23 Ο πυρροθριξ: #5.190 23-04-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασια μιλησες με τη Γιουλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:26 Η moukelis έγραψε: #5.182 23-04-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εδω ειμαι ναι και 2 προβατα!μην τα κανεις κρεμαστα και τα 2 αστα να ειναι διακοσμητικα!για το βιρμανακι ειμαστε ολοι οκ νομιζω, ολοι θελουμε απο 1 εκτος απο την ereferina που θελει 2!σωστο?κοριτσια ολα καλα?υποτονικες ειστε, μηπως επειδη ειστε και μοναχούλες>? Click για ανάπτυξη... Διακοσμητικά λέγοντας;Επειδή έχι πολύ λεπτά ποδαράκια δε στέκεται όρθιο Βάσια.Με ένα κρικάκι στο κεφάλι για μπρελόκ ή με καρφίτσα πίσω γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #5.183 23-04-08 14:12 Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #5.184 23-04-08 14:25 Τι πλακα που εχει!! τελειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #5.185 23-04-08 15:07 https://s85.photobucket.com/albums/k67/massive850/Max/?action=view¤t=wake-up_cat.flv αχχ δειτε αυτο!! ετσι με ξυπνανε και εμενα οι γατες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:50 Ο πυρροθριξ: #5.186 23-04-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #5.187 23-04-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ereferako τι ειδα!εβαλες μπλε βιρμανιας αντι seal θες και seal ε?καλα καλα θα δεις.....θα σε φάει η Αθηναγρηγορα βαλε και ενα seal Click για ανάπτυξη... Αμα συναντήσω την Αθηνά,θα μου κατεβάσει τα μούτραΛές να μου φέρει σα σκυλί και τη φωτογρφική για να την τραβήξω?Φυσικά και θα βάλω seal,θα κάνουμε την Αθηνά διάσημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #5.188 23-04-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... moukelis πολύ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:54 Η Leon1 έγραψε: #5.189 23-04-08 18:54 Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:23 Ο πυρροθριξ: #5.190 23-04-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εδω ειμαι ναι και 2 προβατα!μην τα κανεις κρεμαστα και τα 2 αστα να ειναι διακοσμητικα!για το βιρμανακι ειμαστε ολοι οκ νομιζω, ολοι θελουμε απο 1 εκτος απο την ereferina που θελει 2!σωστο?κοριτσια ολα καλα?υποτονικες ειστε, μηπως επειδη ειστε και μοναχούλες>? Click για ανάπτυξη... Διακοσμητικά λέγοντας;Επειδή έχι πολύ λεπτά ποδαράκια δε στέκεται όρθιο Βάσια.Με ένα κρικάκι στο κεφάλι για μπρελόκ ή με καρφίτσα πίσω γίνεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #5.183 23-04-08 14:12 Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #5.184 23-04-08 14:25 Τι πλακα που εχει!! τελειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #5.185 23-04-08 15:07 https://s85.photobucket.com/albums/k67/massive850/Max/?action=view¤t=wake-up_cat.flv αχχ δειτε αυτο!! ετσι με ξυπνανε και εμενα οι γατες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:50 Ο πυρροθριξ: #5.186 23-04-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #5.187 23-04-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ereferako τι ειδα!εβαλες μπλε βιρμανιας αντι seal θες και seal ε?καλα καλα θα δεις.....θα σε φάει η Αθηναγρηγορα βαλε και ενα seal Click για ανάπτυξη... Αμα συναντήσω την Αθηνά,θα μου κατεβάσει τα μούτραΛές να μου φέρει σα σκυλί και τη φωτογρφική για να την τραβήξω?Φυσικά και θα βάλω seal,θα κάνουμε την Αθηνά διάσημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #5.188 23-04-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... moukelis πολύ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:54 Η Leon1 έγραψε: #5.189 23-04-08 18:54 Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:23 Ο πυρροθριξ: #5.190 23-04-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:25 Η Αντα έγραψε: #5.184 23-04-08 14:25 Τι πλακα που εχει!! τελειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #5.185 23-04-08 15:07 https://s85.photobucket.com/albums/k67/massive850/Max/?action=view¤t=wake-up_cat.flv αχχ δειτε αυτο!! ετσι με ξυπνανε και εμενα οι γατες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:50 Ο πυρροθριξ: #5.186 23-04-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #5.187 23-04-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ereferako τι ειδα!εβαλες μπλε βιρμανιας αντι seal θες και seal ε?καλα καλα θα δεις.....θα σε φάει η Αθηναγρηγορα βαλε και ενα seal Click για ανάπτυξη... Αμα συναντήσω την Αθηνά,θα μου κατεβάσει τα μούτραΛές να μου φέρει σα σκυλί και τη φωτογρφική για να την τραβήξω?Φυσικά και θα βάλω seal,θα κάνουμε την Αθηνά διάσημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #5.188 23-04-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... moukelis πολύ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:54 Η Leon1 έγραψε: #5.189 23-04-08 18:54 Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:23 Ο πυρροθριξ: #5.190 23-04-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι πλακα που εχει!! τελειο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η Αντα έγραψε: #5.185 23-04-08 15:07 https://s85.photobucket.com/albums/k67/massive850/Max/?action=view¤t=wake-up_cat.flv αχχ δειτε αυτο!! ετσι με ξυπνανε και εμενα οι γατες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:50 Ο πυρροθριξ: #5.186 23-04-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #5.187 23-04-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ereferako τι ειδα!εβαλες μπλε βιρμανιας αντι seal θες και seal ε?καλα καλα θα δεις.....θα σε φάει η Αθηναγρηγορα βαλε και ενα seal Click για ανάπτυξη... Αμα συναντήσω την Αθηνά,θα μου κατεβάσει τα μούτραΛές να μου φέρει σα σκυλί και τη φωτογρφική για να την τραβήξω?Φυσικά και θα βάλω seal,θα κάνουμε την Αθηνά διάσημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #5.188 23-04-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... moukelis πολύ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:54 Η Leon1 έγραψε: #5.189 23-04-08 18:54 Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:23 Ο πυρροθριξ: #5.190 23-04-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://s85.photobucket.com/albums/k67/massive850/Max/?action=view¤t=wake-up_cat.flv αχχ δειτε αυτο!! ετσι με ξυπνανε και εμενα οι γατες μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:50 Ο πυρροθριξ: #5.186 23-04-08 18:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #5.187 23-04-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ereferako τι ειδα!εβαλες μπλε βιρμανιας αντι seal θες και seal ε?καλα καλα θα δεις.....θα σε φάει η Αθηναγρηγορα βαλε και ενα seal Click για ανάπτυξη... Αμα συναντήσω την Αθηνά,θα μου κατεβάσει τα μούτραΛές να μου φέρει σα σκυλί και τη φωτογρφική για να την τραβήξω?Φυσικά και θα βάλω seal,θα κάνουμε την Αθηνά διάσημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #5.188 23-04-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... moukelis πολύ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:54 Η Leon1 έγραψε: #5.189 23-04-08 18:54 Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:23 Ο πυρροθριξ: #5.190 23-04-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:51 Ο erefer έγραψε: #5.187 23-04-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ereferako τι ειδα!εβαλες μπλε βιρμανιας αντι seal θες και seal ε?καλα καλα θα δεις.....θα σε φάει η Αθηναγρηγορα βαλε και ενα seal Click για ανάπτυξη... Αμα συναντήσω την Αθηνά,θα μου κατεβάσει τα μούτραΛές να μου φέρει σα σκυλί και τη φωτογρφική για να την τραβήξω?Φυσικά και θα βάλω seal,θα κάνουμε την Αθηνά διάσημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #5.188 23-04-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... moukelis πολύ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:54 Η Leon1 έγραψε: #5.189 23-04-08 18:54 Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:23 Ο πυρροθριξ: #5.190 23-04-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ereferako τι ειδα!εβαλες μπλε βιρμανιας αντι seal θες και seal ε?καλα καλα θα δεις.....θα σε φάει η Αθηναγρηγορα βαλε και ενα seal Click για ανάπτυξη... Αμα συναντήσω την Αθηνά,θα μου κατεβάσει τα μούτραΛές να μου φέρει σα σκυλί και τη φωτογρφική για να την τραβήξω?Φυσικά και θα βάλω seal,θα κάνουμε την Αθηνά διάσημη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:52 Ο erefer έγραψε: #5.188 23-04-08 18:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... moukelis πολύ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:54 Η Leon1 έγραψε: #5.189 23-04-08 18:54 Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:23 Ο πυρροθριξ: #5.190 23-04-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια! Click για ανάπτυξη... moukelis πολύ όμορφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 18:54 Η Leon1 έγραψε: #5.189 23-04-08 18:54 Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:23 Ο πυρροθριξ: #5.190 23-04-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα. Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:23 Ο πυρροθριξ: #5.190 23-04-08 19:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο? Click για ανάπτυξη... που το θυμηθικες αυτο ρε συ???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #5.191 23-04-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι? Click για ανάπτυξη... τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Leon1 Νεοφερμένο μέλος Η Leon1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:31 Η Leon1 έγραψε: #5.192 23-04-08 19:31 χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #5.193 23-04-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ... Click για ανάπτυξη... πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #5.194 23-04-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Leon: χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική! Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! Click για ανάπτυξη... για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #5.195 23-04-08 22:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!! Click για ανάπτυξη... Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:20 Η Αντα έγραψε: #5.196 24-04-08 09:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει Click για ανάπτυξη... Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαιΕνω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:21 Η Αντα έγραψε: #5.197 24-04-08 09:21 Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η moukelis έγραψε: #5.198 24-04-08 09:27 Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:27 Η NiaR έγραψε: #5.199 24-04-08 09:27 καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 258 259 260 261 262 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 260 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ... Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 09:38 Η Αντα έγραψε: #5.200 24-04-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα! Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.