Birman-maniacs

Βασια μιλησες με τη Γιουλη?? ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εδω ειμαι ναι και 2 προβατα!μην τα κανεις κρεμαστα και τα 2 αστα να ειναι διακοσμητικα!για το βιρμανακι ειμαστε ολοι οκ νομιζω, ολοι θελουμε απο 1 εκτος απο την ereferina που θελει 2!σωστο?κοριτσια ολα καλα?υποτονικες ειστε, μηπως επειδη ειστε και μοναχούλες>?
Διακοσμητικά λέγοντας;Επειδή έχι πολύ λεπτά ποδαράκια δε στέκεται όρθιο Βάσια.Με ένα κρικάκι στο κεφάλι για μπρελόκ ή με καρφίτσα πίσω γίνεται.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δανάη έτοιμος ο Πυρροθριξ σου!Ελπίζω να πέτυχα τα σταφυλένια μάτια!:D
Pyrothrix.jpg

Τι πλακα που εχει!! τελειο :up:

Pyrothrix.jpg
ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι
μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!!

ereferako τι ειδα!εβαλες μπλε βιρμανιας αντι seal :mad:θες και seal ε?καλα καλα θα δεις.....θα σε φάει η Αθηνα:cool:γρηγορα βαλε και ενα seal:mad:
Αμα συναντήσω την Αθηνά,θα μου κατεβάσει τα μούτρα:DΛές να μου φέρει σα σκυλί και τη φωτογρφική για να την τραβήξω?:lol:Φυσικά και θα βάλω seal,θα κάνουμε την Αθηνά διάσημη:lol::lol::lol:

Pyrothrix.jpg
moukelis πολύ όμορφο:up:

Sorry για τη "γαιδουριά"!! Είπα απλά ένα γειά και τώρα ξαναμπαίνω από προχθές. Δουλειά βλέπετε! Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα.

Είμαι η κατά κόσμον Έφη και ο Λέων είναι το Βιρμανάκι μου που βλέπετε στη φωτο. Το πήρα όσο έμενα μαζί με την αδερφή μου. Τελευταία, λόγω δουλειάς μένει με την αδερφή μου στο σπίτι (γιατί μαζί μου θα ήταν πολλες ώρες μόνος) και μου λείπει αφάνταστα!! Φυσικά το πρώτο πράγμα που κάνω μόλις σχολάσω είναι να έρθω να τον δω!!!

παιδακια μπραβο, παλι κανατε τρελο chating!Αντα μου πολυ δουλευεις καλη μου!κριμα σε κουραζουν τα τερατα στη δουλεια, αλλα θες και ωραια τσουρεκια, αχ νοικοκυρα η κοπελα μας, ποιος θα την παρει να την χαρει......Ναντια καλο πασχα αν δεν τα ξαναπουμε!φιλια σε ολους,μου λειπετε και μην ξεχνατε.......σας αγαπω χιχιχιχι το θυμαστε αυτο?
που το θυμηθικες αυτο ρε συ????????

Μπορει να το ξεχασαν τα κοριτσια... δεν νομιζω να θελει καμια αλλαγη. Α! και η Δαναη θελει ενα πορτοκαλι. το θυμασαι?
τι καλη που εισαι που με θυμασαι Αντακο!!!:D

Pyrothrix.jpg

χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική!
Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! :)

Καλημέρα!! χτες συρθηκα στα μαγαζια για να παρω δωράκι για τον Γιωργο, βρηκα κατι πολυ ωραια πουκαμισα αλλα κανενα στο νουμερο του!! γρρρ πρεπει να ξαναπαω αυριο ...
πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει:/:

Pyrothrix.jpg

χρυσοχέρες εδώ στο forum!!!! και λατρεύω τη μαγειρική!
Δεν θα έλεγα όχι για τη συνταγή! :)
για ποια συνταγη λες?της αντας το τσουρεκι?

ευχαριστω πααααααααααααααααρα πολυ!!!!ειναι πολυ ωραιο.... τα καταφεραμε με το ματι
μωρε ξεχασα να σου πω οτι το πηγουνακι του ειναι ασπρο.Γινεται να του βαλουμε λιγη μπογια(στο σημειο που εχεις κανει τη γλωσσα δηλαδη,αντι για ροζ,ασπρο)?Αν δεν γινεται δεν θελω να το κανεις απο την αρχη,μου αρεσει παρα πολυ!!!
Αχ βρε Δανάη μου,μπογιά δεν πιάνει στο συγκεκριμένο υλικό...Και άσε που θα φαίνεται σαν να έχει άσπρο στόμα.:hmm:Θες να δοκιμάσω να σου κάνω ένα άλλο στέλνοντάς μου μια φωτό του...μοντέλου;:lol:

πω πω...ειναι σπαστικα τα δωρα...η πλακα ειναι οτι εγω παντα ξερω τι θελουν οι αλλοι,αλλα οι αλλοι ποτε δεν μου φερουν κατι που να μου αρεσει:/:
Nαι..δυστυχώς και εγω στην ίδια ομάδα βρίσκομαι:(Ενω αφιερώνω αρκετό χρόνο για να σκεφτώ τι θα ηθελε ο καθένας αναλογα με τα γούστα του - και οχι με τα δικά μου - οταν παίρνω δώρα παντα η ''ρηγμένη '' βγαίνω :down:

Καλημέρα!! αχχχ σήμερα τελευταία μερα στη δουλεια. Λογω ταξιδιού τη δευτερα μετά απο μια εβδομάδα θα τα ξαναπούμε...δηλαδή στις 5/5. :(

Καλημέρα!
Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα!:)

καλημερα! την ιδια μερα επιστρεφω και εγω και θα μου λειψετεεεε ...
Βιρμανακια καλα να περασετε! Καλη Ανασταση σε ολους....φιλακια πολλαααα :D

Καλημέρα!
Άντα κουράγιο καλή μου,μια μερα είναι,θα περασει.Καλά να περάσεις,καλό σου ταξίδι,και φιλιά στα μουσουδάκια σου τα όμορφα!:)
Eυχαριστώ Δώρα!! και εσυ καλα να περασεις!! Καλο Πασχα!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back