Birman-maniacs

Μέσα σε βλέπω Βασίλη...!
Είχα πρόβλημα πριν... κόλαγε συνέχεια...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Erefer τελειο το site! Μπορω να σε βοηθήσω με φωτό, υλικο και ιδεες να το εμπλουτίσεις και να γινει πολύ ομορφο... επίσης η ιδεα της Φωτεινης για τη φιλη της ειναι πολυ καλή.
Γιούλη χαίρομαι πολύ που σου αρέσει και σε ευχαριστώ για τη βοήθεια που προσφέρεις,σαφώς και θα την χρειαστώ:DΔεν έχω ασχοληθεί,αλλά σκοπεύω σε λίγο καιρό να ξεκινήσω να το φτιάχνω και φυσικά θα χρειαστώ φωτογραφίες και τα λοιπά:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μέσα σε βλέπω Βασίλη...!
Είχα πρόβλημα πριν... κόλαγε συνέχεια...:(
Το κατάλαβα οτι κάτι κόλλησε:DΤο Βιρμανάκι που έχεις βάλει μου θυμίζει ένα silver point που είχα δεί σε ένα αμερικάνικο site:hmm:Φαίνεται για tabby ή κάνω λάθος?

Βασίλη, εγώδεν βλέπω τελικά τη φωτό...:(
Τη φωτό δεν τη βλέπεις γιατί άλλαξα τελείως την σελίδα:)

Τελικά έβαλες Internet έτσι?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!:up:

Είναι seal tabby tortie (το πήρε το ποτάμι)... όμορφο προσωπάκι δεν έχει? Ασχετα με το χρώμα...
Το silver είναι νέο χρώμα και δεν αναγνωρίζεται ως γνήσιο από κάποιους στα Βιρμανικά...
Πάρε τώρα κι ένα ωραιότατο δείγμα blue point...

Κοίτα μωρέ χοντρούλης που είναι...:(
Και κάνουμε και δίαιτα...

CIMG0851.JPG

Είναι seal tabby tortie (το πήρε το ποτάμι)... όμορφο προσωπάκι δεν έχει? Ασχετα με το χρώμα...
Το silver είναι νέο χρώμα και δεν αναγνωρίζεται ως γνήσιο από κάποιους στα Βιρμανικά...
Πάρε τώρα κι ένα ωραιότατο δείγμα blue point...

Ωραία φωτό:)Ναι το silver δεν το έχει αναγνωρίσει ακόμα η FIFE στην ευρώπη,αν και λένε οτι είναι θέμα χρόνου..Στο τέλος μου φαίνεται θα βγάλουν και Βιρμανίας ροζ:blink:

Ωραία φωτό:)Ναι το silver δεν το έχει αναγνωρίσει ακόμα η FIFE στην ευρώπη,αν και λένε οτι είναι θέμα χρόνου..Στο τέλος μου φαίνεται θα βγάλουν και Βιρμανίας ροζ:blink:

Υπάρχει ροζ! Το lilac point... που έγινε από blue και chocolate...:lol:

Κοίτα μωρέ χοντρούλης που είναι...:(
Και κάνουμε και δίαιτα...

CIMG0851.JPG
Μια χαρά είναι ο Μορφέσς δεν βλέπω να έχει πρόβλημα.Το glavaderm του το έκοψες?

Καλέ τι μια χαρά?
Μου'βαλε χέρι κι ο γιατρός... το glavaderm το έκοψα αλλά δεν δίνω ακόμα light...Απλά περιόρισα κατά πολύ την ποσότητα.
Μετά το χρόνο θα του δώσω Indoor για μακρύτριχα... που έχει λίγες θερμίδες...

Κοίτα μια όμορφη Tabby... κούκλα έ?

gaia-wohnzi-1.jpg

Οι tabby δεν μου αρέσουν αλλά βέβαια υπάρχουν κι εξαιρέσεις.Αυτή εδώ είναι πολύ ωραία..

Πάντως χαζεύοντας επιβήτορες στα εκτροφεία, ανακάλυψα ότι όλοι σχεδόν οι Βιρμανοί αρσενικοί τα έχουν τα... κοιλάκια τους...
Παρηγοριά στον άρρωστο...:(:lol:

Να ένας...

Βγαίνω θα τα πούμε,να ζουλήξεις τον Μορφέα!!!

Πάντως χαζεύοντας επιβήτορες στα εκτροφεία, ανακάλυψα ότι όλοι σχεδόν οι Βιρμανοί αρσενικοί τα έχουν τα... κοιλάκια τους...
Παρηγοριά στον άρρωστο...:(:lol:

Να ένας...

Οταν είναι παχουλά είναι πιο γλυκά:D

Οι tabby δεν μου αρέσουν αλλά βέβαια υπάρχουν κι εξαιρέσεις.Αυτή εδώ είναι πολύ ωραία..

Ξέρεις τι γίνεται?
Κολάμε στο χρώμα... αλλά τελικά αυτό που μας κάνει κλικ είναι αυτό που μας βγάζει το ίδιο το γατί.. Θυμάσαι εσύ με το Μορφέα ας πούμε?

Επίσης τα tabby έχουν και το άσπρο περίγραμμα γύρω από τα μάτια που κατά τη γνώμη μου τα κάνει ιδιαίτερα γοητευτικά...

Φύγατε όλοι και μ'αφήσατε μοναχή...:(
Με φάγατε να βάλω Internet σπίτι... και τώρα μ'εφαγε η μοναξιά...:(
Βέβαια είναι και Μ. Παρασκευή κι ετοιμάζεστε για τον επιτάφιο... δεν σας αδικώ...

Βρε Δανάη μου συγνώμη για το πιο πάνω μπέρδεμα... αλλά έφταιγε η ρημαδοσύνδεση... κράτα την τελευταία μου παραπάνω ερώτηση.
Seal, ........, ................???
λοιπον ειναι seal tortie tabby?:hmm:

YES YES YES
το εγραψα πριν διαβασω την απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα προοδευω!!!:D

Φύγατε όλοι και μ'αφήσατε μοναχή...:(
Με φάγατε να βάλω Internet σπίτι... και τώρα μ'εφαγε η μοναξιά...:(
Βέβαια είναι και Μ. Παρασκευή κι ετοιμάζεστε για τον επιτάφιο... δεν σας αδικώ...
ελα μωρε το τσαμενο μου!!!!
εγω πηγα για φαγητο και ξεσκονισμα διοτι αυριο περιμενω κοσμο και με την δουλεια δεν ειχα κανει τιποτα !!!!!!!!
τωρα ηρεμισα γιατι μου εμεινε σκουπισμα+σφουγγαρισμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back