ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.521 28-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχεις το ιδιο γουστο με εμένα,ούτε εμενα μου αρέσειΜάζεψε γατιά,έχουμε και site,στο τέλος θα ανοίξουμε εκτροφείοΒλέπω το Μάριο να αρχίζει να βλέπει στον ύπνο του Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #5.522 28-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer, η επόμενη γέννα είναι της Mona Lisa και του Ozzi... αλλά δεν είναι όμορφη γάτα κατά τη γνώμη μου... Δεν έχουν μόνο 9 γάτες... έχουν περισσότερες... και βέβαια δεν το κάνουν για τα λεφτά...φαντάζεσαι έξοδα που έχουν?? Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... ασχετο: του ανιψιου μου πιο πολυ απ'ολες του αρεσε η Καλυψω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:27 Ο πυρροθριξ: #5.523 28-04-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... ελαααααααα βλακειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.524 28-04-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο: του ανιψιου μου πιο πολυ απ'ολες του αρεσε η Καλυψω!!! Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ έχει φανατικούς οπαδούς... Σταθερή αξία... Η λατρεμένη μου... Πιστή..όλο από πίσω μου είναι... και απίστευτα χαδιάρα και αγκαλοκόριτσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο erefer έγραψε: #5.525 28-04-08 21:30 Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:31 Ο πυρροθριξ: #5.526 28-04-08 21:31 παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.527 28-04-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να καταστρωνουμε σχεδιο πτησης για να σας μιλαμε,sorry κιολας αλλα τι σας θελουμε ρε βασιλη?Να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.528 28-04-08 21:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.529 28-04-08 21:34 Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:35 Ο erefer έγραψε: #5.530 28-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εχεις το ιδιο γουστο με εμένα,ούτε εμενα μου αρέσειΜάζεψε γατιά,έχουμε και site,στο τέλος θα ανοίξουμε εκτροφείοΒλέπω το Μάριο να αρχίζει να βλέπει στον ύπνο του Βιρμανίας Click για ανάπτυξη... Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:26 Ο πυρροθριξ: #5.522 28-04-08 21:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer, η επόμενη γέννα είναι της Mona Lisa και του Ozzi... αλλά δεν είναι όμορφη γάτα κατά τη γνώμη μου... Δεν έχουν μόνο 9 γάτες... έχουν περισσότερες... και βέβαια δεν το κάνουν για τα λεφτά...φαντάζεσαι έξοδα που έχουν?? Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... ασχετο: του ανιψιου μου πιο πολυ απ'ολες του αρεσε η Καλυψω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:27 Ο πυρροθριξ: #5.523 28-04-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... ελαααααααα βλακειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.524 28-04-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο: του ανιψιου μου πιο πολυ απ'ολες του αρεσε η Καλυψω!!! Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ έχει φανατικούς οπαδούς... Σταθερή αξία... Η λατρεμένη μου... Πιστή..όλο από πίσω μου είναι... και απίστευτα χαδιάρα και αγκαλοκόριτσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο erefer έγραψε: #5.525 28-04-08 21:30 Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:31 Ο πυρροθριξ: #5.526 28-04-08 21:31 παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.527 28-04-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να καταστρωνουμε σχεδιο πτησης για να σας μιλαμε,sorry κιολας αλλα τι σας θελουμε ρε βασιλη?Να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.528 28-04-08 21:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.529 28-04-08 21:34 Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:35 Ο erefer έγραψε: #5.530 28-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Erefer, η επόμενη γέννα είναι της Mona Lisa και του Ozzi... αλλά δεν είναι όμορφη γάτα κατά τη γνώμη μου... Δεν έχουν μόνο 9 γάτες... έχουν περισσότερες... και βέβαια δεν το κάνουν για τα λεφτά...φαντάζεσαι έξοδα που έχουν?? Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... ασχετο: του ανιψιου μου πιο πολυ απ'ολες του αρεσε η Καλυψω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:27 Ο πυρροθριξ: #5.523 28-04-08 21:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... ελαααααααα βλακειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.524 28-04-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο: του ανιψιου μου πιο πολυ απ'ολες του αρεσε η Καλυψω!!! Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ έχει φανατικούς οπαδούς... Σταθερή αξία... Η λατρεμένη μου... Πιστή..όλο από πίσω μου είναι... και απίστευτα χαδιάρα και αγκαλοκόριτσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο erefer έγραψε: #5.525 28-04-08 21:30 Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:31 Ο πυρροθριξ: #5.526 28-04-08 21:31 παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.527 28-04-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να καταστρωνουμε σχεδιο πτησης για να σας μιλαμε,sorry κιολας αλλα τι σας θελουμε ρε βασιλη?Να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.528 28-04-08 21:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.529 28-04-08 21:34 Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:35 Ο erefer έγραψε: #5.530 28-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... ελαααααααα βλακειες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.524 28-04-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο: του ανιψιου μου πιο πολυ απ'ολες του αρεσε η Καλυψω!!! Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ έχει φανατικούς οπαδούς... Σταθερή αξία... Η λατρεμένη μου... Πιστή..όλο από πίσω μου είναι... και απίστευτα χαδιάρα και αγκαλοκόριτσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο erefer έγραψε: #5.525 28-04-08 21:30 Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:31 Ο πυρροθριξ: #5.526 28-04-08 21:31 παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.527 28-04-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να καταστρωνουμε σχεδιο πτησης για να σας μιλαμε,sorry κιολας αλλα τι σας θελουμε ρε βασιλη?Να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.528 28-04-08 21:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.529 28-04-08 21:34 Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:35 Ο erefer έγραψε: #5.530 28-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ασχετο: του ανιψιου μου πιο πολυ απ'ολες του αρεσε η Καλυψω!!! Click για ανάπτυξη... Η Καλυψώ έχει φανατικούς οπαδούς... Σταθερή αξία... Η λατρεμένη μου... Πιστή..όλο από πίσω μου είναι... και απίστευτα χαδιάρα και αγκαλοκόριτσο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:30 Ο erefer έγραψε: #5.525 28-04-08 21:30 Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:31 Ο πυρροθριξ: #5.526 28-04-08 21:31 παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.527 28-04-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να καταστρωνουμε σχεδιο πτησης για να σας μιλαμε,sorry κιολας αλλα τι σας θελουμε ρε βασιλη?Να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.528 28-04-08 21:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.529 28-04-08 21:34 Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:35 Ο erefer έγραψε: #5.530 28-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:31 Ο πυρροθριξ: #5.526 28-04-08 21:31 παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.527 28-04-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να καταστρωνουμε σχεδιο πτησης για να σας μιλαμε,sorry κιολας αλλα τι σας θελουμε ρε βασιλη?Να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.528 28-04-08 21:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.529 28-04-08 21:34 Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:35 Ο erefer έγραψε: #5.530 28-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.527 28-04-08 21:33 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να καταστρωνουμε σχεδιο πτησης για να σας μιλαμε,sorry κιολας αλλα τι σας θελουμε ρε βασιλη?Να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.528 28-04-08 21:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.529 28-04-08 21:34 Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:35 Ο erefer έγραψε: #5.530 28-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... αμα ειναι να καταστρωνουμε σχεδιο πτησης για να σας μιλαμε,sorry κιολας αλλα τι σας θελουμε ρε βασιλη?Να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:33 Ο πυρροθριξ: #5.528 28-04-08 21:33 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.529 28-04-08 21:34 Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:35 Ο erefer έγραψε: #5.530 28-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.529 28-04-08 21:34 Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:35 Ο erefer έγραψε: #5.530 28-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:35 Ο erefer έγραψε: #5.530 28-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!! Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο 2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!! Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!! Click για ανάπτυξη... Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:37 Ο erefer έγραψε: #5.531 28-04-08 21:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη? Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς. Rose Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:40 Ο erefer έγραψε: #5.532 28-04-08 21:40 Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:42 Ο erefer έγραψε: #5.533 28-04-08 21:42 Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:46 Ο erefer έγραψε: #5.534 28-04-08 21:46 Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #5.535 28-04-08 21:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείοΘα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο Click για ανάπτυξη... Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι... Καληνύχτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:52 Ο erefer έγραψε: #5.536 28-04-08 21:52 Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καληνύχτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:22 Η Fotini έγραψε: #5.537 29-04-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!! Click για ανάπτυξη... Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:25 Η Fotini έγραψε: #5.538 29-04-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη.. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:26 Η Raisa έγραψε: #5.539 29-04-08 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 275 276 277 278 279 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 277 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνειςΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφασηΒέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!! Click για ανάπτυξη... Καλόοοοοοο...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 29 Απριλίου 2008 στις 09:28 Η Fotini έγραψε: #5.540 29-04-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose... Κι άστον Μάριο να κουρεύεται... τσακώθηκα άγρια!! Click για ανάπτυξη... Ψηλά τα γκάζια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.