Birman-maniacs

Εχεις το ιδιο γουστο με εμένα,ούτε εμενα μου αρέσει:DΜάζεψε γατιά,έχουμε και site,στο τέλος θα ανοίξουμε εκτροφείο:lol:Βλέπω το Μάριο να αρχίζει να βλέπει στον ύπνο του Βιρμανίας:lol::lol::lol:

Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε...:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Erefer, η επόμενη γέννα είναι της Mona Lisa και του Ozzi... αλλά δεν είναι όμορφη γάτα κατά τη γνώμη μου...
Δεν έχουν μόνο 9 γάτες... έχουν περισσότερες;)... και βέβαια δεν το κάνουν για τα λεφτά...φαντάζεσαι έξοδα που έχουν??

Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose...
Κι άστον Μάριο να κουρεύεται:P... τσακώθηκα άγρια!!:mad::mad:
ασχετο: του ανιψιου μου πιο πολυ απ'ολες του αρεσε η Καλυψω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ασχετο: του ανιψιου μου πιο πολυ απ'ολες του αρεσε η Καλυψω!!!
Η Καλυψώ έχει φανατικούς οπαδούς...:up:
Σταθερή αξία... Η λατρεμένη μου...
Πιστή..όλο από πίσω μου είναι... και απίστευτα χαδιάρα και αγκαλοκόριτσο...

Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνεις:DΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφαση:lol:Βέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!!

παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!!
Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο
2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!!
Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!!:)

Γιούλη για μην τσακώνεσαι άγρια και να φαίνεσαι οτι τον ακούς,άκου τι θα κάνεις:DΘα του πείς "Μάριε,αποφάσισα να πάρω 5 γάτες ακόμα".Αυτός φυσικά θα τα πάρει και θα σου αρχίσει τα "αποκλείεται" και τις βρισιές.Τότε θα έρθεις σε μια συμβιβαστική λύση των 2-3 γατιών που φυσικά θα φαίνεται σα δική του απόφαση:lol:Βέβαια,υπάρχει κι η περίπτωση να πάθει τίποτα ο άνθρωπος,άμα ακούσει 5 γάτες!!!
αμα ειναι να καταστρωνουμε σχεδιο πτησης για να σας μιλαμε,sorry κιολας αλλα τι σας θελουμε ρε βασιλη?Να κανουμε τη ζωη μας δυσκολη?

Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη?
Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς.

Rose
rosie_290308_3.jpg

versacce_290308_1.jpg

παιδακια το κλεινω το καταστημα,παω να ρημαδοτσουβαλιαστω στο κρεβατι μου!!!
Γιουλακο:1/κοιτα να τα βρεις με τον Μαριο
2/δεν μου σχολιασες τα ονοματα που σας ειπα,θελω σχολια αυριο!!!
Το Ερατω δεν της αρεσε της βασιας ειναι λεει βλαχικο!!Αυταααα πολλα πολλα και καληνυχτα σας!!!!:)
Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείο:lol:Θα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο:hello:

Το ζευγαράκι... πως σου φαίνεται Βασίλη?
Είναι και οι δύο από την Αυστραλία και τους στοίχισαν μια περιουσία να τα πάρουν. Οι Αυστραλιανές γραμμές είναι οι καλύτερες για πολλούς.

Rose
rosie_290308_3.jpg

versacce_290308_1.jpg
Πολύ ωραίες γραμμές και ταιριαστό απόλυτα ζευγάρι:up:

Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια με καταπληκτικά χρώματα

Είναι κρίμα να τσακώνεσαι για τις γάτες,τόσο πολύ τον ενοχλούν?Δεν το συζητάει καθόλου δηλαδή?

Ταυτόχρονα κοιτάζω και το site των γερμανίδων.Όντως τους αξίζουν συγχαρητήρια,κάνουν καταπληκτική δουλειά!

Καλό βράδυ,τι Ερατώ,"Καράβι το φεγγάρι"?Μην το σκέφτεσαι καθόλου,θα νομίζουν οτι το πήρες απ'τους γύφτους,όχι απο Γερμανικό εκτροφείο:lol:Θα σκεφτούμε και θα σου πούμε αύριο:hello:

Καλέ μη το κοροιδεύετε το κορίτσι...
Καληνύχτα...

Καληνύχτα:hello:

πρεπει να ξε-αγχωθω!!!αχ!!!περιμενω να βαλουν φωτογραφιες να δω τα ζουζουνακια!!!!

Σε τρεις εβδομάδες! Τότε θα μπορέσουν να τα απομακρύνουν λίγο από τη μαμά τους χωρίς εκείνη να αγχωθεί;)

δυστυχως δεν γινεται να παω γιατι δεν θα μπορω να φυγω καθολου απο το μαγαζι,να λειψω εστω και μια μερα δηλαδη..απο τελη οκτωβριου και μετα ειμαι πιο ελευθερη..

Δεν μπορείς να στείλεις τον Βιρμανο-πατέρα να το πάρει;:confused:

Αν είναι μαζί μου μέχρι τότε...:mad:

Καλόοοοοοο......:up: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ θα πάρω μάλλον 2 θηλυκά του χρόνου (2009) ένα seal και ένα choc. tabby από τον Versacce και τη Sha Sha Rose...
Κι άστον Μάριο να κουρεύεται:P... τσακώθηκα άγρια!!:mad::mad:

Ψηλά τα γκάζια...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back