Birman-maniacs

αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!:)εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....:(η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...:(κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας...
Καλημέρα!!! Ωχ κριμα ρε γμτ:( Ετσι να περνάτε καλα πάντα!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Ανεμοδαρμένη...

Κι εγώ περίμενα να σας βρω μέσα...που είστε?
Αντούλα δεν δουλεύεις σήμερα?:hmm:
Βάσια... τρέχεις κι εσύ??:hmm:
Κι η Δανάη μας έλειψε...

Τα αγόρια?? Ο Βασίλης σήμερα στέλνει προκαταβολή και το κλείνει τον erefer. Aντε τα λέω εγώ τα νέα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες...:)

Καλημέρα!!!

Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού?
Λες?? ;) δεν ειναι καθολου κακη ιδεα..:up:

Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες...:)
Αντούλα! Μου έλειψες!
Καλά είναι... δε μπορώ να πω... σήμερα θα πέσουμε μαζί για ψαροντούφεκο...
Αλλά φυσάει πολύ και θα πάμε σε ένα απάνεμο κολπίσκο που δεν έχει όμως πολύ ψάρι...
Την έκλεισες την άδεια?

Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη:down: 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν.

Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! :lol: Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης?:confused:

Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη:down: 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν.

Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... :mad:η άδεια είναι ιερό πράγμα...

Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! :lol: Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης?:confused:
Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη...

Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... :mad:η άδεια είναι ιερό πράγμα...
Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε..

Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???''

Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε..
Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας!:up::lol:

Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!!:up: Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. ;)

Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???''
Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα...

Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!!:up: Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. ;)
Μπράβο 'Άντα!
Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή...

Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα...
Αυτα ειναι που δεν μπορω..:down: Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? :hmm:

Αυτα ειναι που δεν μπορω..:down: Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? :hmm:
Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back