erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:55 Ο erefer έγραψε: #14.821 30-06-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Ωχ κριμα ρε γμτ Ετσι να περνάτε καλα πάντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.822 30-06-08 10:57 Καλημέρα! Ανεμοδαρμένη... Κι εγώ περίμενα να σας βρω μέσα...που είστε? Αντούλα δεν δουλεύεις σήμερα? Βάσια... τρέχεις κι εσύ?? Κι η Δανάη μας έλειψε... Τα αγόρια?? Ο Βασίλης σήμερα στέλνει προκαταβολή και το κλείνει τον erefer. Aντε τα λέω εγώ τα νέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #14.823 30-06-08 11:13 Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.824 30-06-08 11:15 Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #14.825 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.826 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Click για ανάπτυξη... Αντούλα! Μου έλειψες! Καλά είναι... δε μπορώ να πω... σήμερα θα πέσουμε μαζί για ψαροντούφεκο... Αλλά φυσάει πολύ και θα πάμε σε ένα απάνεμο κολπίσκο που δεν έχει όμως πολύ ψάρι... Την έκλεισες την άδεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.827 30-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θοδωρή Εσύ δουλεύεις? Με τι ασχολείσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η Αντα έγραψε: #14.828 30-06-08 11:18 Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #14.829 30-06-08 11:21 Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.830 30-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αντε με το καλο!μπραβο Βασιλη!εμαθα ενα πολυ ασχημο νεο, η μαμα της Αθηνας πέθανε....η καημενούλα επαθε μαστίτιδα κάποια στιγμή και παρά τις προσπάθειες του κτηνιάτρου, δεν τα κατάφερε...κατα τ' άλλα είχα μια πολύ ωραία μέρα, πάλι βόλτα στην Ευβοια με το σκάφος, χαλαρά και όμορφα....θα σας βάλω και φωτο κάποια στιγμή της παραλίας... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!!! Ωχ κριμα ρε γμτ Ετσι να περνάτε καλα πάντα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.822 30-06-08 10:57 Καλημέρα! Ανεμοδαρμένη... Κι εγώ περίμενα να σας βρω μέσα...που είστε? Αντούλα δεν δουλεύεις σήμερα? Βάσια... τρέχεις κι εσύ?? Κι η Δανάη μας έλειψε... Τα αγόρια?? Ο Βασίλης σήμερα στέλνει προκαταβολή και το κλείνει τον erefer. Aντε τα λέω εγώ τα νέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #14.823 30-06-08 11:13 Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.824 30-06-08 11:15 Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #14.825 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.826 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Click για ανάπτυξη... Αντούλα! Μου έλειψες! Καλά είναι... δε μπορώ να πω... σήμερα θα πέσουμε μαζί για ψαροντούφεκο... Αλλά φυσάει πολύ και θα πάμε σε ένα απάνεμο κολπίσκο που δεν έχει όμως πολύ ψάρι... Την έκλεισες την άδεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.827 30-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θοδωρή Εσύ δουλεύεις? Με τι ασχολείσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η Αντα έγραψε: #14.828 30-06-08 11:18 Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #14.829 30-06-08 11:21 Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.830 30-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Ανεμοδαρμένη... Κι εγώ περίμενα να σας βρω μέσα...που είστε? Αντούλα δεν δουλεύεις σήμερα? Βάσια... τρέχεις κι εσύ?? Κι η Δανάη μας έλειψε... Τα αγόρια?? Ο Βασίλης σήμερα στέλνει προκαταβολή και το κλείνει τον erefer. Aντε τα λέω εγώ τα νέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:13 Η Αντα έγραψε: #14.823 30-06-08 11:13 Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.824 30-06-08 11:15 Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #14.825 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.826 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Click για ανάπτυξη... Αντούλα! Μου έλειψες! Καλά είναι... δε μπορώ να πω... σήμερα θα πέσουμε μαζί για ψαροντούφεκο... Αλλά φυσάει πολύ και θα πάμε σε ένα απάνεμο κολπίσκο που δεν έχει όμως πολύ ψάρι... Την έκλεισες την άδεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.827 30-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θοδωρή Εσύ δουλεύεις? Με τι ασχολείσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η Αντα έγραψε: #14.828 30-06-08 11:18 Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #14.829 30-06-08 11:21 Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.830 30-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.824 30-06-08 11:15 Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #14.825 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.826 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Click για ανάπτυξη... Αντούλα! Μου έλειψες! Καλά είναι... δε μπορώ να πω... σήμερα θα πέσουμε μαζί για ψαροντούφεκο... Αλλά φυσάει πολύ και θα πάμε σε ένα απάνεμο κολπίσκο που δεν έχει όμως πολύ ψάρι... Την έκλεισες την άδεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.827 30-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θοδωρή Εσύ δουλεύεις? Με τι ασχολείσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η Αντα έγραψε: #14.828 30-06-08 11:18 Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #14.829 30-06-08 11:21 Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.830 30-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η Αντα έγραψε: #14.825 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.826 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Click για ανάπτυξη... Αντούλα! Μου έλειψες! Καλά είναι... δε μπορώ να πω... σήμερα θα πέσουμε μαζί για ψαροντούφεκο... Αλλά φυσάει πολύ και θα πάμε σε ένα απάνεμο κολπίσκο που δεν έχει όμως πολύ ψάρι... Την έκλεισες την άδεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.827 30-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θοδωρή Εσύ δουλεύεις? Με τι ασχολείσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η Αντα έγραψε: #14.828 30-06-08 11:18 Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #14.829 30-06-08 11:21 Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.830 30-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλησπέρα Βιρμανοπαρέα!1 κέφαλος και 3 σκάροι ήταν η ψαριά της ημέρας και το φαγητό μας για απόψε... Βρε Βασάκο κρίμα για τη μαμά της Αθηνούλας... κι εγώ έσκασα όταν σκοτώθηκε η μαμά της Καλυψώς από το αυτοκίνητο... Δωράκι σ'ευχαριστώ πολύ για τις ταμπίτσες, την Ιταλίδα τη φλέρταρα παλιά αλλά δεν μου έκανε κλικ...όσο για την Αγγλίδα τη seal δεν μου κάνει κι αυτή κλικ...σ'ευχαριστώ πολύ πολύ πάντως...Λέτε να το κάνω επάγγελμα μεταφορές Βιρμανακίων εκ του εξωτερικού? Click για ανάπτυξη... Λες?? δεν ειναι καθολου κακη ιδεα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.826 30-06-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Click για ανάπτυξη... Αντούλα! Μου έλειψες! Καλά είναι... δε μπορώ να πω... σήμερα θα πέσουμε μαζί για ψαροντούφεκο... Αλλά φυσάει πολύ και θα πάμε σε ένα απάνεμο κολπίσκο που δεν έχει όμως πολύ ψάρι... Την έκλεισες την άδεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.827 30-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θοδωρή Εσύ δουλεύεις? Με τι ασχολείσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η Αντα έγραψε: #14.828 30-06-08 11:18 Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #14.829 30-06-08 11:21 Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.830 30-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! φυσικα δουλευω...απλα ημουν στη τραπεζα!! Πως τα περνας Γιουλη?? μπανακι, φαγητο και βολτες? αυτες ειναι διακοπες... Click για ανάπτυξη... Αντούλα! Μου έλειψες! Καλά είναι... δε μπορώ να πω... σήμερα θα πέσουμε μαζί για ψαροντούφεκο... Αλλά φυσάει πολύ και θα πάμε σε ένα απάνεμο κολπίσκο που δεν έχει όμως πολύ ψάρι... Την έκλεισες την άδεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.827 30-06-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θοδωρή Εσύ δουλεύεις? Με τι ασχολείσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η Αντα έγραψε: #14.828 30-06-08 11:18 Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #14.829 30-06-08 11:21 Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.830 30-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλημέρα!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Θοδωρή Εσύ δουλεύεις? Με τι ασχολείσαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:18 Η Αντα έγραψε: #14.828 30-06-08 11:18 Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #14.829 30-06-08 11:21 Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.830 30-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η Αντα έγραψε: #14.829 30-06-08 11:21 Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.830 30-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.830 30-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Την αδεια την εκλεισα...τα νευρα μου εσπασε ομως!! λεει ειναι ρισκο που την παιρνω τοτε, γιατι θα εχουν ολοι γυρισει, και αν προκυψει κατι εκτακτο θα πρεπει να γυρισω!! ασε μας μωρε..του αρεσει να μας κανει τη ζωη δυσκολη 8 παρα εφυγα την Παρασκευη...ολα δικα τους πια τα θελουν. Click για ανάπτυξη... Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.831 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χτες εκανε τοση ζεστη που του ειχε κοπει η ορεξη του Αλφι!! και πια ειναι σημαντικο γεγονος! Ουτε σημερα δεν ειχε ορεξη πολυ να φαει...δεν με σηκωσε ως συνηθως για τον ταισω. Λετε να ειναι αρρωστουλης? Click για ανάπτυξη... Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:23 Η Αντα έγραψε: #14.832 30-06-08 11:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου έβγαλε το λάδι ε? Πολύ μου τη σπάει να σου δίνουν με βαριά καρδιά άδεια και να σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις... η άδεια είναι ιερό πράγμα... Click για ανάπτυξη... Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η Αντα έγραψε: #14.833 30-06-08 11:25 Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.834 30-06-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακριβως ετσι Γιουλη...κουναγε το κεφαλι, και αρχισε να με ρωταει γιατι την θελω τοτε, να με κανει να απολογουμαι γιατι θελω αδεια? γυαλισε το ματι μου, και του λεω πρεπει ειλικρινα να σας εξηγησω γιατι θελω να παρω τοτε αδεια? κομπιασε τοτε.. Click για ανάπτυξη... Σωστά το χειρίστηκες... τον έκανες να νοιώσει μακάκας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:26 Η Αντα έγραψε: #14.835 30-06-08 11:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μη φοβάσαι Αντάκι... μάλλον τον επιασε επιτέλους η ζέστη... Click για ανάπτυξη... Αλλελουια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η Αντα έγραψε: #14.836 30-06-08 11:28 Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.837 30-06-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επειδη θα λειπεις και εσυ τοτε, ειπα στη γυναικα που μου καθαριζει το σπιτι, να ερχεται να ταιζει τις γατες και να ποτιζει τα λουλουδια...Στη μαμα μου δεν της το ζηταω, γιατι ηδη πεταξε τη πρωτη σποντα ''τι θα κανεις με τα γατια, οταν θα φυγετε???'' Click για ανάπτυξη... Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.838 30-06-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη εχεις ιντερνετ εκει? εβαλα και εγω στο σπιτι. Ο καλος μου εβαλε και ασυρματο δικτυο στο σπιτι, ετσι εχουμε προσβαση και απο το μπαλκονι!! Δεν εκατσα ακομη να το δουλεψω...αλλα επιτελους τακτοποιησα το γραφειο και το μικρο δωματιακι. Click για ανάπτυξη... Μπράβο 'Άντα! Εχω ασύρματη σύνδεση vodafone που τη πας όπου θες... όπου πιάνει δηλαδή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Η Αντα έγραψε: #14.839 30-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 740 741 742 743 744 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 742 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλύτερα η γυναίκα παρά η μαμά σου... κι εμένα τα προσέχει τώρα που λείπω, αλλά θα μου το κοπανήσει αργά ή γρήγορα... Click για ανάπτυξη... Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #14.840 30-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αυτα ειναι που δεν μπορω.. Να σε ρωτησω για τα greenies,θα ερθει η ξαδελφη μου απο αμερικη τον αυγουστο...να της πω να μας φερει? Click για ανάπτυξη... Ναι, να της το πεις.. .εντωμεταξύ θα μας φέρει και ο Angelo από την Ιταλία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.