Birman-maniacs

Πηγαμε με τον Γιώργο το προηγούμενο σάββατο στη Μέντα!! του άρεσε πολυ!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου έχουν λεψει τα γατάκια μου τόσο... αλλά εμένα δεν με ξυπνάνε... τα ξυπνάω εγώ...
Ειναι διακριτικά γατιά γι'αυτο...οχι οπως ο Αλφι που με την αγριοφωναρα του με ξυπναει το πρωι.:blink: Η Πισου ειναι πονηρη...καθεται στα πόδια μου και περιμενει...αφου εβαλε το χονδρουλη να καθαρίσει και για πάρτυ της!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ευχαριστως!! Δεν θα παμε στο χωριο 100%, ο Γιωργος δουλευει το σάββατο :down:. Αλλά εγω ειμαι ελευθερη να με απαγαγετε!! χι χι:lol:
Αν συμφωνεί και η Βάσια, πάμε Πόρτο Ράφτη για καφεδάκι ή κάπου αλλού αν είναι Αθήνα.

Πηγαμε με τον Γιώργο το προηγούμενο σάββατο στη Μέντα! του άρεσε πολυ!! ;)
Ωραία... είναι πολύ γλυκό στεκάκι....

Αν συμφωνεί και η Βάσια, πάμε Πόρτο Ράφτη για καφεδάκι ή κάπου αλλού αν είναι Αθήνα.
Αυτο σκεφτόμουν και εγω..να παμε καπου οι τρεις μας...να εχω κανει τα ψώνια μου - σουπερ μαρκετ - από Παρασκευή και να ειμαι free το Σάββατο!!:up::up:

Αυτο σκεφτόμουν και εγω..να παμε καπου οι τρεις μας...να εχω κανει τα ψώνια μου - σουπερ μαρκετ - από Παρασκευή και να ειμαι free το Σάββατο!!:up::up:
Super!:up:

Το μόνο που μένει να σκεφτώ, αν θα παμε αυριο για κουρτίνες....γιατι και κουρτινες και σουπερ μαρκετ δεν βλεπω να προλαβαίνω....Εκτός εαν στειλω τον Γιώργο μονο του στο σουπερ μαρκετ!!:hmm:

Το μόνο που μένει να σκεφτώ, αν θα παμε αυριο για κουρτίνες....γιατι και κουρτινες και σουπερ μαρκετ δεν βλεπω να προλαβαίνω....Εκτός εαν στειλω τον Γιώργο μονο του στο σουπερ μαρκετ!!:hmm:
Θα σου πει η Βάσια αν προλαβαίνει...

Καλημέρα Βασίλη!

H εκτροφεας μου εγραψε αυτο:

Good evening Theodore,
Duran will weigh approximately 2 - 2,5 kilos around 4 months. you will be able to take it there at this time.
It is necessary that you buy a flexible box like a light bag to give dimensions to the company of plane.
I do not know yet certainly has which Duran date will be able to leave.
Earliest would be on August 17, later on September 17. I assure you this information very quickly.
Good evening
Magali Rouchon.

Eνας θεος ξερει τι γινονται με αυτους του εκτροφεις,γιατι και εμενα γεννηθηκε περιπου τις ιδιες ημερομηνιες με τον erefer και μπορω να τον παρω Αυγουστο:hmm: αν μπορει να μου τον δωσει τοτε...
Καλημέρα:D Θοδωρή οπως σου ειπε και η Γιούλη, απλώς δεν εχουν ιδέα.. Εδω εμένα δεν ηξερε οτι χρειάζεται microchip για να ταξιδέψει και εχει 7 χρόνια εκτροφείο:blink::lol: Δεν εξεπλάγην φυσικά που δεν ήξερε για το εμβόλιο της λύσσας και οτι το γατάκι πρεπει να πάει 4 μηνών για να φύγει:lol: Μπορεί να στο δώσει και τον Αυγουστο, να στο στείλει με τιποτα λαθρομετανάστες, χωρίς χαρτιά ξέρεις..:lol::lol::lol: Εχω την εντύπωση οτι θα ημουν πολύ καλύτερος εκτροφέας απο παρα πολλούς που εχουν χρόνια εκτροφείο, αφού δεν ψάχνονται καθόλου:D Που να βρείς χρονο ομως..

Καλημέρα:D Θοδωρή οπως σου ειπε και η Γιούλη, απλώς δεν εχουν ιδέα.. Εδω εμένα δεν ηξερε οτι χρειάζεται microchip για να ταξιδέψει και εχει 7 χρόνια εκτροφείο:blink::lol: Δεν εξεπλάγην φυσικά που δεν ήξερε για το εμβόλιο της λύσσας και οτι το γατάκι πρεπει να πάει 4 μηνών για να φύγει:lol: Μπορεί να στο δώσει και τον Αυγουστο, να στο στείλει με τιποτα λαθρομετανάστες, χωρίς χαρτιά ξέρεις..:lol::lol::lol: Εχω την εντύπωση οτι θα ημουν πολύ καλύτερος εκτροφέας απο παρα πολλούς που εχουν χρόνια εκτροφείο, αφού δεν ψάχνονται καθόλου:D Που να βρείς χρονο ομως..
...και χρήμα και χώρο και γατιά...:lol:

Καλημέρα Βασίλη!
Γειά σου Γιούλη!!! Σήμερα είχα ιστορίες το πρωι:D Πάω στην εθνική για να στειλω τα λεφτά, αφου περιμενα κανα μισαωρο, μου λέει η υπάλληλος οτι δεν γίνεται να τα στειλω γιατι δεν εχω ενα τετραψηφιο κωδικο της τράπεζας.. Επειδη ημουν σίγουρος οτι τα ειχα ολα, πάω σε μια αλλη η οποια μου λεει οτι εκανε λαθος η προηγουμενη και οτι δεν προσεξε οτι ειναι τραπεζα του εξωτερικού και οτι δεν χρειαζεται κανενας τετραψηφιος:mad::mad::mad: Να φανταστείς ημουν ετοιμος να φυγω.. ομως τελικά επειδη δεν ειχα το ονομα του κατοχου του λογαριασμου δεν εστειλα τα λεφτά, αλλα συνεννοηθηκα με την υπάλληλο (δοξα το θεό την ήξερα!) να τη πάρω τηλ. μολις το μαθω για να τα στείλει.. υπόθεση κουκουρούκου:lol:

...και χρήμα και χώρο και γατιά...:lol:
Ναι ειναι και αυτά:D Ε δεν ειπαμε να πάρουμε και 8 γάτες:lol: Αν και τρείς να πάρεις εφυγε το πεντοχίλιαρο:D

Γειά σου Γιούλη!!! Σήμερα είχα ιστορίες το πρωι:D Πάω στην εθνική για να στειλω τα λεφτά, αφου περιμενα κανα μισαωρο, μου λέει η υπάλληλος οτι δεν γίνεται να τα στειλω γιατι δεν εχω ενα τετραψηφιο κωδικο της τράπεζας.. Επειδη ημουν σίγουρος οτι τα ειχα ολα, πάω σε μια αλλη η οποια μου λεει οτι εκανε λαθος η προηγουμενη και οτι δεν προσεξε οτι ειναι τραπεζα του εξωτερικού και οτι δεν χρειαζεται κανενας τετραψηφιος:mad::mad::mad: Να φανταστείς ημουν ετοιμος να φυγω.. ομως τελικά επειδη δεν ειχα το ονομα του κατοχου του λογαριασμου δεν εστειλα τα λεφτά, αλλα συνεννοηθηκα με την υπάλληλο (δοξα το θεό την ήξερα!) να τη πάρω τηλ. μολις το μαθω για να τα στείλει.. υπόθεση κουκουρούκου:lol:

Τουλάχιστον τα κανόνισες έτσι...

[/b]
Τουλάχιστον τα κανόνισες έτσι...
Ναί, ευτυχώς να λές γιατί ειναι δράμα η υπόθεση εκεί, γίνεται πανικός εχει πάντα πολύ κόσμο:down:

Ναί, ευτυχώς να λές γιατί ειναι δράμα η υπόθεση εκεί, γίνεται πανικός εχει πάντα πολύ κόσμο:down:
Αντε να τελειώσεις γρήγορα με το θέμα αυτό εύχομαι...
Βγαίνω... πονάει το στομάχι μου κι έβγαλα επιχείλιο έρπητα που με πονά πολύ:(... Θα τα πούμε αργότερα.

Βγαίνω... πονάει το στομάχι μου κι έβγαλα επιχείλιο έρπητα που με πονά πολύ:(... Θα τα πούμε αργότερα.
Οκ θα τα πουμε μετά:) Για τον ερπητα αν δεν εχεις κρεμα, κόψε μια σκελίδα σκόρδο στη μέση και κρατα το για κανα μισαωρο απάνω. Αυριο θα εχει ξεραθεί;) Περνάει πιο γρηγορα κι απ'τη κρεμα.. Βέβαια που θα βρεις σκορδο και μυρίζει κιόλας, ειναι ενα θέμα:D Γειά σου:hello:

Αχχ ..εφαγες τιποτα βρωμικο?ή απο τον ήλιο? να βάλεις τα καινουρια αυτοκόλλητα της compeed. Eιναι πράγματι σωτηρια και μπορεις να κανεις ματσ μουτσ με οποιον θες χωρις φοβο να κολλήσει κ ο αλλος!!:up:

Αχχ ..εφαγες τιποτα βρωμικο?ή απο τον ήλιο? να βάλεις τα καινουρια αυτοκόλλητα της compeed. Eιναι πράγματι σωτηρια και μπορεις να κανεις ματσ μουτσ με οποιον θες χωρις φοβο να κολλήσει κ ο αλλος!!:up:
Ναί αυτό ειναι το πιο αποτελεσματικό απ'όλα, πραγματικά θαυματουργό:) Είναι λιγο ακριβό αν θυμάμαι αλλα αξίζει;)

Καλημερα!!Βασιλη η δικια μου εκτροφεας δεν ειναι σαν την δικια σου,εγω της στελω ενα e-mail και κανει δεκα χρονια να μου απαντησει αντε τωρα να τη ρωτησω για εμβολια λυσας και τα σχετικα αν ξερει απο αυτα...Φοβαμαι να την παρω και τηλεφωνο μηπως αλλα λεμε και αλλα καταλαβαινουμε...

Ο ερπητας νομιζω οτι ειναι ιος,δεν επηρεαζεται απο περιβαλλοντικους παραγοντες...βγαινει κατα διαστηματα απο μονος του.Και το κολλας διαφορετικα οχι απο φιλι,γιατι ο ερπητας υπαρχει για παντα μεσα στο στομα οποτε θα τον κολλαγες ειτε ειχε εμφανιστει ειτε οχι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back