Birman-maniacs

Aκόμα:(:lol:
αλλά αυτά στη κοσμάρα τους... μαμ, κακά και ατελείωτο νάνι:lol::lol:
Παντως παρόλο που μου ήρθε η κυρία που καθαρίζει, πολύ τριχομάνι βρε παιδιά! 2 χούφτες τους έβγαλα από πάνω τους σήμερα...:(
Κοιμούνται πολύ μάλλον λόγω ζέστης:) Πρέπει να περάσουν μέρες για να τα χορτάσεις:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιμούνται πολύ μάλλον λόγω ζέστης:) Πρέπει να περάσουν μέρες για να τα χορτάσεις:D

Ξύπνησα κατά τις 7 που είχε δροσιά και τα χάιδεψα πολλή ώρα.. μετά ξανακοιμήθηκα και όταν σηκώθηκα αργά, τα χτένισα, τα ταισα, καθάρισα τα γατόδεντρα και τα πιάτα τους, σκούπισα και τώρα ευχαριστημένα που τα προσέχει η μανούλα ρίχνουν τούφες!:lol:
Μη νομίζεις έχει τη δουλίτσα του το Βιρμανόσπιτο. Εσείς που είστε δύο, θα τελειώνετε πιο γρήγορα τις Βιρμανοεργασίες:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξύπνησα κατά τις 7 που είχε δροσιά και τα χάιδεψα πολλή ώρα.. μετά ξανακοιμήθηκα και όταν σηκώθηκα αργά, τα χτένισα, τα ταισα, καθάρισα τα γατόδεντρα και τα πιάτα τους, σκούπισα και τώρα ευχαριστημένα που τα προσέχει η μανούλα ρίχνουν τούφες!:lol:
Μη νομίζεις έχει τη δουλίτσα του το Βιρμανόσπιτο. Εσείς που είστε δύο, θα τελειώνετε πιο γρήγορα τις Βιρμανοεργασίες:up:
Ευχαρίστως να περιποιηθώ Βιρμανάκι, δε βαριέμαι καθόλου:lol::lol::lol:
Τι είδα στο avatar σου???:D Ψαχνόμαστε, ψαχνόμαστε?:lol::lol::lol: Η μήπως το έκλεισες κιόλας?:D

Το πρωί που μπήκα κοίταζα το Μορφέα μωρό στο site του εκτροφείου που τον πήρες:D

Το πρωί που μπήκα κοίταζα το Μορφέα μωρό στο site του εκτροφείου που τον πήρες:D
Αυτό το γατί το είχα ερωτευτεί από μωρό.... ευτυχώς έπεσα σε φανταστικούς εκτροφείς που μου έγραφαν κάθε μέρα και μου έστελναν φωτό πολλές... ήταν βρε παιδί μου σαν να ήμουν εκεί... και φυσικά μιλάμε ακόμα και σήμερα... είναι καταπληκτικές κοπέλες:up:

Γιούλη πέρασες ωραία;Τελικά βρήκες το κοριτσάκι που έψαχνες;:)

Ευχαρίστως να περιποιηθώ Βιρμανάκι, δε βαριέμαι καθόλου:lol::lol::lol:
Τι είδα στο avatar σου???:D Ψαχνόμαστε, ψαχνόμαστε?:lol::lol::lol: Η μήπως το έκλεισες κιόλας?:D

:whistle:
Μια καλή αρχή είναι το avatar;)... αντε βάλτον κι εσύ κι ανανέωνέ τον όσο μεγαλώνει... να τον... εμπεδώνουμε..;):lol:

:whistle:
Μια καλή αρχή είναι το avatar;)... αντε βάλτον κι εσύ κι ανανέωνέ τον όσο μεγαλώνει... να τον... εμπεδώνουμε..;):lol:
Τους έστειλα mail και τους είπα αν γίνεται να μου στέλνουν φωτογραφίες καθε 4-5 μέρες για να τον βλέπω καθώς μεγαλώνει:D Δεν μου απάντησαν βέβαια, αλλά σημερα ερχεται η Ina οποτε η απάντηση θα ειναι αμεση;)΄
Θα τον βάλω μην ανησυχείς:D

Γιούλη πέρασες ωραία;Τελικά βρήκες το κοριτσάκι που έψαχνες;:)
Πολύ ωραία ήταν Δωράκι μου...
Εσύ πότε ετοιμάζεσαι? Λατρεύω το Πήλιο κι έχω μια καλή φιλη που έχει σπίτι στη Τσαγκαράδα. Αν βολέψει και πάω φέτος όπως κάθε χρόνο και είσαι στο Βόλο, θα ήθελα να σε γνωρίσω! Πότε φεύγεις με τη μετάθεσή σου.. κανένα νέο για τον προορισμό?
Θα σας πω όταν έχω νέα για τη ταμπίτσα μου... μάλλον τελικά θα πάρω seal!

Πολύ ωραία ήταν Δωράκι μου...
Εσύ πότε ετοιμάζεσαι? Λατρεύω το Πήλιο κι έχω μια καλή φιλη που έχει σπίτι στη Τσαγκαράδα. Αν βολέψει και πάω φέτος όπως κάθε χρόνο και είσαι στο Βόλο, θα ήθελα να σε γνωρίσω! Πότε φεύγεις με τη μετάθεσή σου.. κανένα νέο για τον προορισμό?
Πολύ θα χαρω!Οι γονείς μου πάνε κάθε Σαββατοκύριακο στο χωριό στο Πήλιο,αλλά εγώ έχω μάθημα και μένω Βόλο.Θα πάμε Κρήτη διακοπές,μάλλον στις 23,οποτε θα γνωρίσω και την μικρή μου Μόιρα από κοντά!:up:
Ο διορισμός είναι το αγχωτικό θέμα αυτό τον καιρό,επειδή μαθαίνουμε 20 Αυγουστου την τοποθέτηση και 24 πρεπει να εχουμε μετακομισει και βολευτει γιατι πιανουμε δουλεια...Κι αν είναι νησί (που είναι και το πιθανότερο,γιατι στεριά έχει ελάχιστα κενα) είναι πολύ λίγες οι μέρες για να βρω και σπίτι...:down:
Τι ωραία,έχεις κάποια υπόψιν σου;Είναι πολύ όμορφες οι seal tabby,αν και εγώ έχω αδυναμία στο χρωμα του Μορφέα σου...

Πολύ θα χαρω!Οι γονείς μου πάνε κάθε Σαββατοκύριακο στο χωριό στο Πήλιο,αλλά εγώ έχω μάθημα και μένω Βόλο.Θα πάμε Κρήτη διακοπές,μάλλον στις 23,οποτε θα γνωρίσω και την μικρή μου Μόιρα από κοντά!:up:
Ο διορισμός είναι το αγχωτικό θέμα αυτό τον καιρό,επειδή μαθαίνουμε 20 Αυγουστου την τοποθέτηση και 24 πρεπει να εχουμε μετακομισει και βολευτει γιατι πιανουμε δουλεια...Κι αν είναι νησί (που είναι και το πιθανότερο,γιατι στεριά έχει ελάχιστα κενα) είναι πολύ λίγες οι μέρες για να βρω και σπίτι...:down:
Τι ωραία,έχεις κάποια υπόψιν σου;Είναι πολύ όμορφες οι seal tabby,αν και εγώ έχω αδυναμία στο χρωμα του Μορφέα σου...

Για να είμαι ειλικρινής σε ζηλεύω που θα δουλεύεις και θα ζεις σε ένα νησί δασκαλίτσα με το μωράκια σου... ελπίζω να είναι ένας καλός διορισμός σε ένα όμορφο μέρος...ωραία θα είναι και στη Κρήτη που θα κάνεις διακοπούλες και θα δεις και το κοριτσάκι σου επιτέλους!
Ποιο είναι το χωριό σας στο Πήλιο??Καλά το λατρεύω το βουνό σας ε...

Μετά την εκπλήρωση του... μπλε μου ονείρου... προσπαθώ να εκπληρώσω κι ένα καφέ ριγωτό...;):lol:αλλά δεν βιάζομαι... γατιά για ζούληγμα μου βρίσκονται όλη την ώρα μες τα πόδια μου:lol:

Για να είμαι ειλικρινής σε ζηλεύω που θα δουλεύεις και θα ζεις σε ένα νησί δασκαλίτσα με το μωράκια σου... ελπίζω να είναι ένας καλός διορισμός σε ένα όμορφο μέρος...ωραία θα είναι και στη Κρήτη που θα κάνεις διακοπούλες και θα δεις και το κοριτσάκι σου επιτέλους!
Ποιο είναι το χωριό σας στο Πήλιο??Καλά το λατρεύω το βουνό σας ε...

Μετά την εκπλήρωση του... μπλε μου ονείρου... προσπαθώ να εκπληρώσω κι ένα καφέ ριγωτό...;):lol:αλλά δεν βιάζομαι... γατιά για ζούληγμα μου βρίσκονται όλη την ώρα μες τα πόδια μου:lol:
Μωρέ άμα είναι ένα νησί της προκοπής καλά θα είναι...άμα είναι κανένα που έχει μια φορά τη βδομάδα καράβι βράστα.:down:Το χωριό μας έιναι η Ξινόβρυση,και το εξοχικό που φτιάχνουμε είναι στην παραλία Ποτιστικά.Είναι απο την έξω πλευρά του βουνού.
Ε είναι θέμα πεπρωμένου να πάρεις ενα ριγωτό.Θυμάσαι που είχα βγάλει τον Σείριο Μόιρα;Τελικά ήταν γραφτό να μου έρθει μία,όπως και σε σένα ένα ριγωτό μωρό!:up:

Μωρέ άμα είναι ένα νησί της προκοπής καλά θα είναι...άμα είναι κανένα που έχει μια φορά τη βδομάδα καράβι βράστα.:down:Το χωριό μας έιναι η Ξινόβρυση,και το εξοχικό που φτιάχνουμε είναι στην παραλία Ποτιστικά.Είναι απο την έξω πλευρά του βουνού.
Ε είναι θέμα πεπρωμένου να πάρεις ενα ριγωτό.Θυμάσαι που είχα βγάλει τον Σείριο Μόιρα;Τελικά ήταν γραφτό να μου έρθει μία,όπως και σε σένα ένα ριγωτό μωρό!:up:
Τα ποτιστικά τα ξέρω! Πήγα εκδρομή μια φορά από τη Τσαγκαράδα και μου άρεσαν πάρα πολύ!:up:
Όσο για το πεπρωμένο...συμφωνώ!:up:Το βλέπω όχι στον ύπνο μου το κοριτσάκι αυτό, αλλά σαν όραμα!;)
Αλλά δεν βιάζομαι...Εχω βρει και το όνομά της...

Μπά αλλάζουμε γούστα?:lol: Εχεις βρεί κάποιο ή μιλάς για μελλοντική γέννα?:)

Καλά Δώρα οι χάρακές σου μου αρέσουν πάρα πολύ! Τα γατάκια τους είναι σαν το Σείριο και τη Μόιρα!:up:

Κοντά στο Πήλιο έχει μια καταπληκτική παραλία απ'τις καλύτερες που εχω πάει:) Μιλάω φυσικά για το Μυλοπόταμο:up:

Μπά αλλάζουμε γούστα?:lol: Εχεις βρεί κάποιο ή μιλάς για μελλοντική γέννα?:)
Καλέ για seal tabby μιλάω:P:lol:μου αρέσει τελικά περισσότερο από το choc! Δεν αλλαξοπιστώ εγώ... Πιστή στα ταμποκόριτσα!
Αναμένω.. όσο χρειαστεί...

Κοντά στο Πήλιο έχει μια καταπληκτική παραλία απ'τις καλύτερες που εχω πάει:) Μιλάω φυσικά για το Μηλοπόταμο:up:
Ο Μυλοπόταμος είναι το επίνειο της Τσαγκαράδας και είναι στο πήλιο... είναι πράγματι από τις ομορφότερες....

Βασίλη τη φωτό του σπιτιού στη Σαντορίνη μη ξεχάσεις να μου στείλεις... μην είναι μόνο κακομοίρη μου από καμιά Λούτσα γιατί σ'έσφαξα!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back