Birman-maniacs

παιδακια σας αφηνω !!παω να πιω ενα καφεδακι!!:)
αντε σουρτουκωωω...καλο καφεδακι!!!!!!!:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δαναη τι βλέπω,μπήκε επισήμως ο Παυλος στην υπογραφή;;;Πότε τον παιρνεις;Να σου ζήσει!
ναι λοιπον!!!!!!!!:P
ειναι πλεον καραεπισημο!!!!
τον παιρνω μαζι με τον Βασιλη,τον Σεπτεμβρη..και ειμαστε ολο χαρα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι λοιπον!!!!!!!!:P
ειναι πλεον καραεπισημο!!!!
τον παιρνω μαζι με τον Βασιλη,τον Σεπτεμβρη..και ειμαστε ολο χαρα..:)
Και με το δίκιο σας!:up:
Πόσο θα είναι όταν θα τον πάρεις;Πως λες να το πάρει ο κούκλος σου ο πορτοκαλένιος;

Μόλις σας διάβασα... πριν λίγο μπήκα σπίτι...
Γεια σου Δανάκο!

Παιδιά όσον αφορά την άμμο, προτιμώ τη κρυσταλλική γιατί βαριέμαι απίστευτα το καθάρισμα των σβώλων από τσίσα... κι αν μυρίσετε τους σβώλους ενός ενεργού αρσενικού... θα καταλάβετε τι εννοώ....κρυσταλική... δεν μυρίζει και βλέποντας τα κακάκια τους πάνω πάνω καταλαβαίνεις κι αν είναι καλά;)
Βασίλη οι δοκιμές θα σε πείσουν για το ποια θα σε βολέψει...

Ξαναβρήκα τριχόμπαλα στο πάτωμα ήταν με κακάκια όμως...:(
Βάσιαααααα:(:(

Αντα... το ινδικό χοιρίδιο δεν ήσουν εσύ... στο αφιέρωσα γιατί ξέρω ότι σου αρέσουν... η Δανάη που της έβαλα το Μελάνωρα και το ξωτικό... δεν μου'πε τίποτα... τσάμπα έψαχνα να βρω κάτι για το καθένα σας...
μόνο για το Βασίλη δεν βρήκα...
Ουάαααα...:(

Αντα... το ινδικό χοιρίδιο δεν ήσουν εσύ... στο αφιέρωσα γιατί ξέρω ότι σου αρέσουν... η Δανάη που της έβαλα το Μελάνωρα και το ξωτικό... δεν μου'πε τίποτα... τσάμπα έψαχνα να βρω κάτι για το καθένα σας...
μόνο για το Βασίλη δεν βρήκα...
Ουάαααα...:(
και το ξωτικο και ο μελανωρ ηταν καταπληκτικα!!!!!!!!!!!!σ'ευχαριστω πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:τσωπα,τσωπα!!!

Ξαναβρήκα τριχόμπαλα στο πάτωμα ήταν με κακάκια όμως...:(
Βάσιαααααα:(:(
τι εννοεις τριχομπαλα με κακακια?:hmm:

τι εννοεις τριχομπαλα με κακακια?:hmm:
Ένα μακρύ λουκάνικο με τριχούλες μαζί με κάτι σαν διάροια...:(που σημαίνει ότι σίγουρα δεν ήταν εμετός..τους έχω βέβαια μουρλάνει στη τροφή για τις τριχόμπαλες... λιχουδιές για τις τριχόμπαλες, σαλάτα, και defurum μέρα παρά μέρα...

Και με το δίκιο σας!:up:
Πόσο θα είναι όταν θα τον πάρεις;Πως λες να το πάρει ο κούκλος σου ο πορτοκαλένιος;
οταν θα τον παρω θα ειναι περιπου 4 μηνων.Το γατοπαιδο μου θα το παρει ηρεμα νομιζω,μιας και κανει παρεα με αλλες γατες.Γενικα ειναι καλοβολος, δεν πιστευω πως θα υπαρξει προβλημα..καλου-κακου,θα παμε στον γιατρο να μας κοψει τα νυχια..

Ένα μακρύ λουκάνικο με τριχούλες μαζί με κάτι σαν διάροια...:(που σημαίνει ότι σίγουρα δεν ήταν εμετός..τους έχω βέβαια μουρλάνει στη τροφή για τις τριχόμπαλες... λιχουδιές για τις τριχόμπαλες, σαλάτα, και defurum μέρα παρά μέρα...
οι τροφες αυτες ειναι για να μην δημιουργουνται τριχομπαλες ή για να τις αποβαλλουν?

Σα χθές θυμάμαι που ψάχναμε για Βιρμανάκια και τώρα περιμένουμε να τα πάρουμε σε δυο μηνες!!! Κοίτα να δείς πως αλλάζουν οι καταστάσεις:)

οι τροφες αυτες ειναι για να μην δημιουργουνται τριχομπαλες ή για να τις αποβαλλουν?
Για να τις αποβάλουν... απλά μου κάνει εντύπωση που δεν πήγαν στη τουαλέτα και τ' αμόλησαν στο πλακάκι...

Σα χθές θυμάμαι που ψάχναμε για Βιρμανάκια και τώρα περιμένουμε να τα πάρουμε σε δυο μηνες!!! Κοίτα να δείς πως αλλάζουν οι καταστάσεις:)

Πραγματικα ομως απο την μια νυχτα στην αλλη αλλαξαν τα πραγματα...

και να φανταστεις οτι μολις ειχα σταματησει να ψαχνω..λεω οκ,δεν βρηκα,τελειωσε.Και μου στελνεις μηνυμα...αυτο ειναι που λεμε:στον ουρανο το γυρευα στη Γη το βρηκα!!!!!!!!!:P

Για να τις αποβάλουν... απλά μου κάνει εντύπωση που δεν πήγαν στη τουαλέτα και τ' αμόλησαν στο πλακάκι...
μπορει να μην προλαβαν..:P

Πραγματικα ομως απο την μια νυχτα στην αλλη αλλαξαν τα πραγματα...
Πήγαινε στη σελιδα 33, πρέπει να είναι το πρώτο μου μήνυμα και το δικό σου νομίζω:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back