Birman-maniacs

Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει?
Ναί τη κατέχει πολύ αυτή τη γλώσσα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα ε?θα γινει χαμος!!!!θα διοργανωσουμε Birman-party... θα πουμε και στη Βασια και την Αντα να ερθουν και θα ειμαστε ολοι...:up::up::up:
Θα εχει πολύ γέλιο αν μαζευτούμε όλοι για υποδοχή:D Βιρμανο-event κανονικό:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει?
αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? :P:lol:
Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση...:hmm:

αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? :P:lol:
Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση...:hmm:
φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει..:)

φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει..:)
ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς:cool:

ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς:cool:
Μιλάς Γαλλικά Δανάη? Γιατί δε το λές τοσο καιρό..
Je mapelle erefer:lol::lol::lol:

Kαλημέρα:D Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε?:up: Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05:)
Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...:hmm:φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα?:lol:

Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...:hmm:φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα?:lol:
Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών..

ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει.

ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει.
εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση...:hmm:
αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες.
1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat:P και
2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς:cool:

Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών..
και από Λυών δες..

εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση...:hmm:
αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες.
1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat:P και
2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς:cool:
Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω..

κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία.

Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ.

κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία.
Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου:lol::lol::lol:

μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!!:)

Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ.
αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν?

αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν?
Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή..

μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!!:)
σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω?:D:lol:
έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ...

Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται...

Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back