erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:29 Ο erefer έγραψε: #17.061 12-07-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Ναί τη κατέχει πολύ αυτή τη γλώσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:51 Ο erefer έγραψε: #17.062 12-07-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ε?θα γινει χαμος!!!!θα διοργανωσουμε Birman-party... θα πουμε και στη Βασια και την Αντα να ερθουν και θα ειμαστε ολοι... Click για ανάπτυξη... Θα εχει πολύ γέλιο αν μαζευτούμε όλοι για υποδοχή Βιρμανο-event κανονικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.063 12-07-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Ο πυρροθριξ: #17.064 12-07-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση... Click για ανάπτυξη... φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.065 12-07-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #17.066 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Μιλάς Γαλλικά Δανάη? Γιατί δε το λές τοσο καιρό.. Je mapelle erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.067 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε? Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05 Click για ανάπτυξη... Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:05 Ο erefer έγραψε: #17.068 12-07-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Ο πυρροθριξ: #17.069 12-07-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.070 12-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... Ναί τη κατέχει πολύ αυτή τη γλώσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:51 Ο erefer έγραψε: #17.062 12-07-08 11:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ε?θα γινει χαμος!!!!θα διοργανωσουμε Birman-party... θα πουμε και στη Βασια και την Αντα να ερθουν και θα ειμαστε ολοι... Click για ανάπτυξη... Θα εχει πολύ γέλιο αν μαζευτούμε όλοι για υποδοχή Βιρμανο-event κανονικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.063 12-07-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Ο πυρροθριξ: #17.064 12-07-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση... Click για ανάπτυξη... φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.065 12-07-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #17.066 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Μιλάς Γαλλικά Δανάη? Γιατί δε το λές τοσο καιρό.. Je mapelle erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.067 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε? Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05 Click για ανάπτυξη... Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:05 Ο erefer έγραψε: #17.068 12-07-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Ο πυρροθριξ: #17.069 12-07-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.070 12-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα ε?θα γινει χαμος!!!!θα διοργανωσουμε Birman-party... θα πουμε και στη Βασια και την Αντα να ερθουν και θα ειμαστε ολοι... Click για ανάπτυξη... Θα εχει πολύ γέλιο αν μαζευτούμε όλοι για υποδοχή Βιρμανο-event κανονικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.063 12-07-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Ο πυρροθριξ: #17.064 12-07-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση... Click για ανάπτυξη... φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.065 12-07-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #17.066 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Μιλάς Γαλλικά Δανάη? Γιατί δε το λές τοσο καιρό.. Je mapelle erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.067 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε? Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05 Click για ανάπτυξη... Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:05 Ο erefer έγραψε: #17.068 12-07-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Ο πυρροθριξ: #17.069 12-07-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.070 12-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εγω απ'ο,τι βλεπω τα αγγλικα της φυσανε!!!!Βρε Θοδωρη,αφου,αν καταλαβα,μιλας λιγα γαλλικα,γιατι δεν μιλατε στα γαλλικα να εισαι σιγουρος γι'αυτα που λεει? Click για ανάπτυξη... αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:55 Ο πυρροθριξ: #17.064 12-07-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση... Click για ανάπτυξη... φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.065 12-07-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #17.066 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Μιλάς Γαλλικά Δανάη? Γιατί δε το λές τοσο καιρό.. Je mapelle erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.067 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε? Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05 Click για ανάπτυξη... Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:05 Ο erefer έγραψε: #17.068 12-07-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Ο πυρροθριξ: #17.069 12-07-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.070 12-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μιλαει λίγα γαλλικά πως θα είναι σίγουρος γι'αυτά που λέει? Εκτός αν τον βοηθήσεις εσύ στη μετάφραση... Click για ανάπτυξη... φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.065 12-07-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #17.066 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Μιλάς Γαλλικά Δανάη? Γιατί δε το λές τοσο καιρό.. Je mapelle erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.067 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε? Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05 Click για ανάπτυξη... Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:05 Ο erefer έγραψε: #17.068 12-07-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Ο πυρροθριξ: #17.069 12-07-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.070 12-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φανταστικα οτι για να κοιταει Γαλλια θα ξερει!!!αλλα δεν εχω προβλημα να βοηθησω σε ο,τι χρειαστει.. Click για ανάπτυξη... ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #17.066 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Μιλάς Γαλλικά Δανάη? Γιατί δε το λές τοσο καιρό.. Je mapelle erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.067 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε? Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05 Click για ανάπτυξη... Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:05 Ο erefer έγραψε: #17.068 12-07-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Ο πυρροθριξ: #17.069 12-07-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.070 12-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι κι εγώ νομίζω ότι πρέπει να μιλάει... αλλά εδώ κοτζάμ καθηγήτρια έχουμε στους Δελφούς Click για ανάπτυξη... Μιλάς Γαλλικά Δανάη? Γιατί δε το λές τοσο καιρό.. Je mapelle erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.067 12-07-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε? Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05 Click για ανάπτυξη... Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:05 Ο erefer έγραψε: #17.068 12-07-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Ο πυρροθριξ: #17.069 12-07-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.070 12-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα Τι διάβασα??? Η 21 Σεπτεμβρίου θα είναι μεγάλη μέρα ε? Γιούλη στις 21 φεύγεις απο Γερμανία 12:35 και φθάνεις Ελλάδα 18:05 Click για ανάπτυξη... Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:05 Ο erefer έγραψε: #17.068 12-07-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Ο πυρροθριξ: #17.069 12-07-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.070 12-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:06 Ο πυρροθριξ: #17.069 12-07-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.070 12-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο θοδωρής άραγε το έκλεισε το εισιτήριό του? είχε πει ότι θα το έκλεινε μόλις πληρωνόταν...φαντάζεσαι να φτάνουμε περίπου την ίδια ώρα? Click για ανάπτυξη... ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.070 12-07-08 12:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ειπε Δευτερα θα το κλεισει γιατι Κυριακη θα παρει καποια χρηματα που περιμενει. Click για ανάπτυξη... εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.071 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Καλά αυτό θα είναι τέλειο, αλλά να κάτσει και τόσο καλά δε νομίζω, κάτσε να δώ τις πτήσεις για Λυών.. Click για ανάπτυξη... και από Λυών δες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:12 Ο erefer έγραψε: #17.072 12-07-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα παει αυθημερόν. Σε αυτή τη περίπτωση μάλλον θα τον συνέφερε μια πιο βραδινή πτήση... αντε θοδωρή μπες γιατί έχουμε πολλές απορίες. 1. Αν θα ασχοληθείς με το σχετικό άρθρο στο έντυπο mycat και 2. Τι ώρα θα φτάνεις τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα για να οργανώσουμε το galla με τα κοκτειλς Click για ανάπτυξη... Απ'οτι μου ειχε πει αυθημερόν θα πάει και δεν εχει και πολλες επιλογές στις πτήσεις για Λυών απ'οτι βλέπω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.073 12-07-08 12:18 κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:18 Ο erefer έγραψε: #17.074 12-07-08 12:18 Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:19 Ο erefer έγραψε: #17.075 12-07-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... Εσύ δεν χορταίνεις χωρίς Βιρμανάκια εκτροφείου, κάθε τόσο πάς και παίρνεις τη δόση σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:20 Ο πυρροθριξ: #17.076 12-07-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ μετέφερα στο εισιτήριό μου για Μόναχο του Αυγούστου, τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη μήπως πάρω τη γατούλα των catali's... αν όχι, διακοπούλες 5 μέρες στη φίλη μου στη Βαυαρία. Click για ανάπτυξη... μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.077 12-07-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντεκάμιση το βράδυ είδα εχει επιστροφή. Υπάρχει και αλλη μια πολύ πιο ακριβή πτήση που επιστρέφει μία παρά δέκα το βράδυ. Click για ανάπτυξη... αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Ο erefer έγραψε: #17.078 12-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτές που βλέπεις είναι air france? οι ελληνικές πετούν? Click για ανάπτυξη... Ναί Air france. H πιο ακριβή πτήση είναι της KLM. Ελληνική εταιρεία δεν εχει δρομολόγιο εκείνη τη μέρα, μόνο αυτές τις δυο πτήσεις εχει επιλογή.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.079 12-07-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 852 853 854 855 856 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 854 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μια χαρα σε βρησκω..που ξερεις μπορει να βρεις και καμια αλλη γατουλα καπου στη Γερμανια,αν δεν παρεις αυτην!! Click για ανάπτυξη... σωστά.. φαντάζεσαι να μου γυαλίσει καμιά αδεσποτούλα (αν και σπάνια βλέπεις αδέσποτα εκεί..) να τη τσιπάρω να την εμβολιάσω και να τη φέρω? έχει ένα εκτροφείο στο Μόναχο αλλά ο εκτροφέας είναι λίγο ξινόφατσος και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2008 στις 12:35 Η Βάσια13859: #17.080 12-07-08 12:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι κουλα γραφει,δεν ξερει τι της γινεται... Click για ανάπτυξη... Θοδωρη, μήπως το Pedigree εχει απαγορευτικο και δεν μπορεις να το βαλεις για αναπαραγωγη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.