Birman-maniacs

Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδι:(ευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά...
Πως κι έτσι;Μήπως έχει σφηνωθεί τίποτα στο πατουσάκι της;Καμιά πληγιτσα έχει;Μπορει απλα να το στραμπούληξε στο παιχνίδι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως κι έτσι;Μήπως έχει σφηνωθεί τίποτα στο πατουσάκι της;Καμιά πληγιτσα έχει;Μπορει απλα να το στραμπούληξε στο παιχνίδι.
Δεν δείχνει να΄χει κάτι.. ούτε πληγή ούτε οίδημα... μάλιστα της έκοψα και τα νύχια κι ούτε διαμαρτυρήθηκε.... κουτσαίνει όμως ελαφρά...μήπως τη τραυμάτησε στο παιχνίδι ο Μορφέας δεν ξέρω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν δείχνει να΄χει κάτι.. ούτε πληγή ούτε οίδημα... μάλιστα της έκοψα και τα νύχια κι ούτε διαμαρτυρήθηκε.... κουτσαίνει όμως ελαφρά...μήπως τη τραυμάτησε στο παιχνίδι ο Μορφέας δεν ξέρω...

Περαστικά στη μικρή..!!!Σίγουρα δεν θα είναι τίποτα το σοβαρό κάτι στο παιχνιδι με τον "έρωτα" θα ήταν!:D

Μπορει να είναι κάτι σαν θλάση μωρε...Μην ανησυχεις μεχρι αυριο που θα τη δει η Βάσια μπορει να έχει περάσει κιόλας.Περαστικά σας και καλό σας βράδυ!

Μπορει να είναι κάτι σαν θλάση μωρε...Μην ανησυχεις μεχρι αυριο που θα τη δει η Βάσια μπορει να έχει περάσει κιόλας.Περαστικά σας και καλό σας βράδυ!
Ναι... δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας...
Φιλάκια καληνύχτα!

Γύρισα απ'το Κόρφο αργά το απόγευμα και βρήκα τη Καλυψώ μου να κουτσαίνει στο πισω πόδι:(ευτυχώς αύριο περιμένουμε τη Βάσια να την εξετάσει... κατα τα άλλα τρώει πίνει και δείχνει καλά...
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
τωρα το ειδα:(
τι εχει το παιδι????????:(:(:(:(

Να συμφωνήσω με τη Δανάη ότι ο Πλάτωνας μου θυμίζει κι εμένα το brad Pit! Είναι Θεικός γατούλης Θοδωρή!!
Παιδιά όλα τα μωρά σας μου άρεσαν πολύ και μεγάλωσαν απίστευτα... τα αλλά τα Γερμανάκια τα σκουρόχρωμα μου θυμίζουν πιο πολύ το Κλούνι!:lol:
τον Κλουνει????????/:lol::lol::lol::lol::lol:ειμαι και φαν:up::up:

Γιουλακο μου εφυγες?:(
φευγω κι εγω..το κρεβατι μου κλεινει το ματι πονηρα..

Kαλημέρα...όσο κι αν παριστάνω τη ψύχραιμη, περιμένω πως και πως το Βασάκι γιατί η κορούλα μου κουτσαίνει!:(

Greenies για γάτες δεν πωλούνται ούτε στην Ιταλία:(... για δες μωρέ Άντα μήπως μας φέρει τελικά η ξαδέλφη σου... και θα πω στο Βασίλη να ρωτήσει τον Andre αν πωλούνται στη Γερμανία να μας πάρει κι αυτός κανένα πακετάκι....

Καλημέρα...τελικά άσχημα μαντάτα για το δόντι, έχει ένα ράγισμα......θα δούμε...ουαααα!:(

Καλημέρα...τελικά άσχημα μαντάτα για το δόντι, έχει ένα ράγισμα......θα δούμε...ουαααα!:(
Kρίμα μωρέ:(... έλα μωρέ έχεις το αδελφάκι να το επιμεληθεί...
Που βρήκες pc καλέ? Καθάρισε το αδελφάκι? ;)

Καλημερα!!! Καλή εβδομάδα!!
Γιουλη απο Αμερικη σιγουρα θα μας φερει η ξαδελφη μου, τα εχει ηδη αγορασει!! :up:
Αχχ Βασια μου κριμα για το δοντακι σου, σε ποναει ??

Kαλημέρα...όσο κι αν παριστάνω τη ψύχραιμη, περιμένω πως και πως το Βασάκι γιατί η κορούλα μου κουτσαίνει!:(
Τι εγινε? απο το πολυ humping του Μορφεα το επαθε?:redface:

Τι εγινε? απο το πολυ humping του Μορφεα το επαθε?:redface:
Μπορεί κι αυτός να έβαλε το... χεράκι του...:mad:

Μπορεί κι αυτός να έβαλε το... χεράκι του...:mad:
Αχχ ειναι και αυτος ατσουμπαλος σαν τον δικο μου!! :lol:

Πως περάσατε το Σ/Κ Αντα?

Χμμ Σαββατο πηγα με τη μητερα μου για shopping therapy στην Ερμου!! :) σηκωσαμε μερικα μαγαζια, οπως Mango και Raxesvky, και γυρισαμε εξουθεωμενες και φορτωμενες στο σπιτι!! :D

Εσεις πηγατε εκδρομουλα το σαβ/κο?? :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back