Birman-maniacs

Μετα την Κυριακη, βαλαμε τα ρομαν στο γραφειο - αμεσως ομορφυνε ο χωρος! και γενικα ασχοληθηκαμε με μικροδουλιτσες που ειχαν μεινει πισω, καθως το προηγουμενο σαβ/κο λειπαμε!! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά σας βρίσκω μάνα και κόρη! Αντε καλορίζικα τα ψώνια σας! :up:
Εμείς στο Κόρφο όμορφα και ξεκούραστα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σας:D

Μια χαρά σας βρίσκω μάνα και κόρη! Αντε καλορίζικα τα ψώνια σας! :up:
Εμείς στο Κόρφο όμορφα και ξεκούραστα!
Eυχαριστουμε!!! :cool:

Θοδωρή ο Πλάτωνας είναι φοβερός! Μπορεί να μην ξέρει να μιλάει η δική σου αλλα απο φωτό βγάζει πολύ ωραίες:D Η Ina λέει οτι δεν εχει λειτουργία να βγαίνει το φλάς, kodak ψηφιακή τώρα μιλάμε:blink::blink::blink:

Και οπως σας είχα υποσχεθεί..:rolleyes:

eeba2.jpg

*Τελικά είναι ίδιο με εκείνο που σας είχα βάλει μόνο που αντί για πλαστικό μπροστά έχει σιδερένιο:)

bbun3.jpg

ccoa4.jpg

ddzr7.jpg

ffld8.jpg

aadl4.jpg

Είναι 1.10 σε ύψος, Θοδωρή δεν με κρατάει αλλά ηταν σχετικά φθηνό και το πήρα:D

Θοδωρή ο Πλάτωνας είναι φοβερός! Μπορεί να μην ξέρει να μιλάει η δική σου αλλα απο φωτό βγάζει πολύ ωραίες:D Η Ina λέει οτι δεν εχει λειτουργία να βγαίνει το φλάς, kodak ψηφιακή τώρα μιλάμε:blink::blink::blink:
Αχ... μωρέ μη σκάς Βασίλη... μου φαίνεται ότι έτσι στη ταλαιπωρία θα σε πάει η Ina... κάνε υπομονή (ξέρω είναι δύσκολο)... να τον δεις από κοντά... πάντως ο Paul καλύτερα φαινόταν ρε παιδί μου... :hmm:

Με γεια τα ωραια πραγματακια Βασίλη!! :)

Αχ... μωρέ μη σκάς Βασίλη... μου φαίνεται ότι έτσι στη ταλαιπωρία θα σε πάει η Ina... κάνε υπομονή (ξέρω είναι δύσκολο)... να τον δεις από κοντά... πάντως ο Paul καλύτερα φαινόταν ρε παιδί μου... :hmm:
Και εγώ αυτό βλέπω:( Δεν θέλω να τον βάλει σε σκηνικό με φόντο απο πίσω και τα λοιπά(αν και θα μου άρεσε να σου πώ την αλήθεια:)) αλλά να μην βγάζει μια φωτογραφία της προκοπής ρε γμτ..:/: Και να σου λέει οτι δεν βγαίνει και το φλάς!:blink:

Μπορω να σου δωσω μια μικρη συμβουλη? θα σου ελεγα να παρεις για αρχη πιο μικρα πιατακια για το γατακι. Θα κυνηγαει τη ξηρη μεσα σε αυτο το μεγαλο πιατο που πηρες....Εγω εχω κεραμικα πιατακια με σχεδια και ειναι πολυ ομορφα.:)

Βασίλη μεγεια!!!

Λοιπόν το γατόδεντρο είναι ακριβώς σαν το δικό μου! Βάλτο δίπλα σε κάποιο άλλο ψηλό αντικείμενο γιατί το βρήκα 2 φορές κάτω... όμως είναι γερή κατασκευή μη φοβάσαι... απλά έπεσε με φόρα το θηρίο πάνω και το γκρέμισε...
Το πατάκι της τουαλέτας θα σε βολέψει κι αυτό σαν το δικό μου.

Καλά έπαθα πλάκα με τη τουαλέτα! Πολύ trendy που λέει και η Βάσια... σα διαστημοπλοιάκι είναι!!! :up::lol:

Μπορω να σου δωσω μια μικρη συμβουλη? θα σου ελεγα να παρεις για αρχη πιο μικρα πιατακια για το γατακι. Θα κυνηγαει τη ξηρη μεσα σε αυτο το μεγαλο πιατο που πηρες....Εγω εχω κεραμικα πιατακια με σχεδια και ειναι πολυ ομορφα.:)
Εγώ απλά θα έλεγα ότι τα κεραμικά είναι πιο εύκολα στο καθάρισμα...τα ανοξοίδωτα κάνουν λεκέδες.... αλλά άστα για αρχή και βλέπεις μωρέ...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια:D Αντα αυτό με τα πιατάκια το εχω σκεφτεί και εγώ και μάλλον θα πάρω και πιο μικρά για αρχή:) Δεν πήρα πολλά παιχνίδια γιατί είχα πάρει οτι παιχνίδι για γάτα είχε στα jumbo:lol: Γιούλη πιστεύω να του αρέσει το γατόδεντρο, εχω και αλλα δύο ονυχοδρόμια απο τα jumbo πάλι, θα τα μοιράσω μες στο σπίτι και θα ακολουθήσω τις πολύτιμες συμβουλές σου;) Η τουαλέτα είναι όντως πολύ διαστημική:lol:

Μεχρι να καταληξω σε αυτα που εχω τωρα....εχω κανει συλλογη απο πιατακια!! μικρα, μεγαλα, πλαστικα και χρωματιστα!! Εμενα λιγο τεραστια μου φαινονται!! :(

Το ονυχοδρομιο που πηρα απο το Jumbo, το εχω για να κραταω τη πορτα του υπνοδωματιου ανοιχτη - μην κλεισει απο τον αερα!!:confused: Γιατι γενικα ουτε να το μυρισουν δεν θελουν!! :down:

Το ονυχοδρομιο που πηρα απο το Jumbo, το εχω για να κραταω τη πορτα του υπνοδωματιου ανοιχτη - μην κλεισει απο τον αερα!!:confused: Γιατι γενικα ουτε να το μυρισουν δεν θελουν!! :down:
Τοσο καλό είναι ε?:lol::lol::lol:

Καλα που το πηρα μονο 5 ευρω, γιατι διαφορετικα θα εξυνα εγω τα νυχια μου πανω του, απο τα νευρα!! :mad:

Καλα που το πηρα μονο 5 ευρω, γιατι διαφορετικα θα εξυνα εγω τα νυχια μου πανω του, απο τα νευρα!! :mad:
:lol::lol::lol: Εγώ πήρα και δύο ο βλάκας:lol::lol::lol:

Ολα μες το ''παιχνιδι '' ειναι!! με τον καιρο καταλαβαινεις και τα ''χουγια'' και τις προτιμησεις που εχει το γατακι σου!! για παραδειγμα ο Αλφι παιζει μονο με παιχνιδια που εχουν γουνιτσα πανω...η Πισου προτιμαει ενα μπαλακι που αναπηδα :)

:lol::lol::lol: Εγώ πήρα και δύο ο βλάκας:lol::lol::lol:
Καθόλου βλάκας!! Ο erefer είναι μικρός μεγαλώνει σε εκτροφείο και ζει ανάμεσα σε ονυχοδρόμια και γατόδεντρα!! Αμέσως θα το μάθει... αρκεί όπως είπαμε με το παιχνίδι να ασχοληθείς!!! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back