Birman-maniacs

πάω να τσιμπήσω λίγο... θα έρθω γρήγορα...
Δανάη σου έγραψα γεια στο Msn το είδες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πάω να τσιμπήσω λίγο... θα έρθω γρήγορα...
Δανάη σου έγραψα γεια στο Msn το είδες?
ναι τωρα το ειδα γιατι ειχα κοσμο..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το λιγότερο ψώνιο με τις μάρκες απ'όλες σας είμαι εγώ... :P
και ξέρεις γιατί? Δεν είμαι μικροαστή... μεγαλοαστή είμαι:lol::lol::lol:
τα ρούχα μου τα ράβει ο προσωπικός μου μόδιστρος (με τη ραπρομηχανή που είναι στη κουζίνα μου...):lol::lol:
μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

θοδωρή θα μείνεις αρκετή ώρα στο mycat να μπει σε λίγο ο Χρήστος να του μιλήσεις κι εσύ λιγάκι...μπας και τον επηρεάσεις...αν και τον αφήνω γενικά να κάνει και καμιά βλακειούλα... θα του περάσει αργότερα σίγουρα...τι λες εσύ??

Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι...

Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι...
μπραβο Θοδωρη!!!!!!:)
αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω..:)

μπραβο Θοδωρη!!!!!!:)
αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω..:)

Δεν ειναι οτι δεν θελω να του μιλησω αλλα θα του φανει χαζο και δεν θα μετρησει τοσο για αυτον αν του το πω μεσα απο μια σελιδα στο ιντερνετ που ουτε καν με εχει δει και με ξερει αλλα και οτι ειμαι κοντα στην ηλικια του και οχι καποιος μεγαλυτερος που μπορει να τον εχει σαν προτυπο και να θελει να του μοιασει.Το καταλληλοτερο ατομο ειναι ή Γιουλη ή ο Μαριος και κανεις αλλος;)

γεια σας παιδιά τι κάνετε?

γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

Γεια σου!!

γεια σου μοναχοπαίδι μου...:lol:
καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...:redface:βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα...:lol:

του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ?:blink::lol:

Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν:lol:

του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ?:blink::lol:

:lol::lol::lol::lol:

κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα!:lol:

Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου:lol: και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ:lol::lol:

αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. :lol:

Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου:lol: και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ:lol::lol:
μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... :blink:κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις...

αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. :lol:

Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε:lol:

μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... :blink:κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις...

Τον εχω δει:),για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back