ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.101 23-07-08 21:29 πάω να τσιμπήσω λίγο... θα έρθω γρήγορα... Δανάη σου έγραψα γεια στο Msn το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:32 Ο πυρροθριξ: #19.102 23-07-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να τσιμπήσω λίγο... θα έρθω γρήγορα... Δανάη σου έγραψα γεια στο Msn το είδες? Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το ειδα γιατι ειχα κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:32 Ο πυρροθριξ: #19.103 23-07-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το λιγότερο ψώνιο με τις μάρκες απ'όλες σας είμαι εγώ... και ξέρεις γιατί? Δεν είμαι μικροαστή... μεγαλοαστή είμαι τα ρούχα μου τα ράβει ο προσωπικός μου μόδιστρος (με τη ραπρομηχανή που είναι στη κουζίνα μου...) Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.104 23-07-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θοδωρή θα μείνεις αρκετή ώρα στο mycat να μπει σε λίγο ο Χρήστος να του μιλήσεις κι εσύ λιγάκι...μπας και τον επηρεάσεις...αν και τον αφήνω γενικά να κάνει και καμιά βλακειούλα... θα του περάσει αργότερα σίγουρα...τι λες εσύ?? Click για ανάπτυξη... Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:40 Ο πυρροθριξ: #19.105 23-07-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Click για ανάπτυξη... μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.106 23-07-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι δεν θελω να του μιλησω αλλα θα του φανει χαζο και δεν θα μετρησει τοσο για αυτον αν του το πω μεσα απο μια σελιδα στο ιντερνετ που ουτε καν με εχει δει και με ξερει αλλα και οτι ειμαι κοντα στην ηλικια του και οχι καποιος μεγαλυτερος που μπορει να τον εχει σαν προτυπο και να θελει να του μοιασει.Το καταλληλοτερο ατομο ειναι ή Γιουλη ή ο Μαριος και κανεις αλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:07 Ο Christos12: #19.107 23-07-08 22:07 γεια σας παιδιά τι κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:13 Ο πυρροθριξ: #19.108 23-07-08 22:13 γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:17 Ο Christos12: #19.109 23-07-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σας παιδιά τι κάνετε? Click για ανάπτυξη... γεια σου μοναχοπαίδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.110 23-07-08 22:45 Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάω να τσιμπήσω λίγο... θα έρθω γρήγορα... Δανάη σου έγραψα γεια στο Msn το είδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:32 Ο πυρροθριξ: #19.102 23-07-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να τσιμπήσω λίγο... θα έρθω γρήγορα... Δανάη σου έγραψα γεια στο Msn το είδες? Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το ειδα γιατι ειχα κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:32 Ο πυρροθριξ: #19.103 23-07-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το λιγότερο ψώνιο με τις μάρκες απ'όλες σας είμαι εγώ... και ξέρεις γιατί? Δεν είμαι μικροαστή... μεγαλοαστή είμαι τα ρούχα μου τα ράβει ο προσωπικός μου μόδιστρος (με τη ραπρομηχανή που είναι στη κουζίνα μου...) Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.104 23-07-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θοδωρή θα μείνεις αρκετή ώρα στο mycat να μπει σε λίγο ο Χρήστος να του μιλήσεις κι εσύ λιγάκι...μπας και τον επηρεάσεις...αν και τον αφήνω γενικά να κάνει και καμιά βλακειούλα... θα του περάσει αργότερα σίγουρα...τι λες εσύ?? Click για ανάπτυξη... Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:40 Ο πυρροθριξ: #19.105 23-07-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Click για ανάπτυξη... μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.106 23-07-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι δεν θελω να του μιλησω αλλα θα του φανει χαζο και δεν θα μετρησει τοσο για αυτον αν του το πω μεσα απο μια σελιδα στο ιντερνετ που ουτε καν με εχει δει και με ξερει αλλα και οτι ειμαι κοντα στην ηλικια του και οχι καποιος μεγαλυτερος που μπορει να τον εχει σαν προτυπο και να θελει να του μοιασει.Το καταλληλοτερο ατομο ειναι ή Γιουλη ή ο Μαριος και κανεις αλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:07 Ο Christos12: #19.107 23-07-08 22:07 γεια σας παιδιά τι κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:13 Ο πυρροθριξ: #19.108 23-07-08 22:13 γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:17 Ο Christos12: #19.109 23-07-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σας παιδιά τι κάνετε? Click για ανάπτυξη... γεια σου μοναχοπαίδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.110 23-07-08 22:45 Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να τσιμπήσω λίγο... θα έρθω γρήγορα... Δανάη σου έγραψα γεια στο Msn το είδες? Click για ανάπτυξη... ναι τωρα το ειδα γιατι ειχα κοσμο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:32 Ο πυρροθριξ: #19.103 23-07-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το λιγότερο ψώνιο με τις μάρκες απ'όλες σας είμαι εγώ... και ξέρεις γιατί? Δεν είμαι μικροαστή... μεγαλοαστή είμαι τα ρούχα μου τα ράβει ο προσωπικός μου μόδιστρος (με τη ραπρομηχανή που είναι στη κουζίνα μου...) Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.104 23-07-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θοδωρή θα μείνεις αρκετή ώρα στο mycat να μπει σε λίγο ο Χρήστος να του μιλήσεις κι εσύ λιγάκι...μπας και τον επηρεάσεις...αν και τον αφήνω γενικά να κάνει και καμιά βλακειούλα... θα του περάσει αργότερα σίγουρα...τι λες εσύ?? Click για ανάπτυξη... Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:40 Ο πυρροθριξ: #19.105 23-07-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Click για ανάπτυξη... μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.106 23-07-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι δεν θελω να του μιλησω αλλα θα του φανει χαζο και δεν θα μετρησει τοσο για αυτον αν του το πω μεσα απο μια σελιδα στο ιντερνετ που ουτε καν με εχει δει και με ξερει αλλα και οτι ειμαι κοντα στην ηλικια του και οχι καποιος μεγαλυτερος που μπορει να τον εχει σαν προτυπο και να θελει να του μοιασει.Το καταλληλοτερο ατομο ειναι ή Γιουλη ή ο Μαριος και κανεις αλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:07 Ο Christos12: #19.107 23-07-08 22:07 γεια σας παιδιά τι κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:13 Ο πυρροθριξ: #19.108 23-07-08 22:13 γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:17 Ο Christos12: #19.109 23-07-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σας παιδιά τι κάνετε? Click για ανάπτυξη... γεια σου μοναχοπαίδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.110 23-07-08 22:45 Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το λιγότερο ψώνιο με τις μάρκες απ'όλες σας είμαι εγώ... και ξέρεις γιατί? Δεν είμαι μικροαστή... μεγαλοαστή είμαι τα ρούχα μου τα ράβει ο προσωπικός μου μόδιστρος (με τη ραπρομηχανή που είναι στη κουζίνα μου...) Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.104 23-07-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θοδωρή θα μείνεις αρκετή ώρα στο mycat να μπει σε λίγο ο Χρήστος να του μιλήσεις κι εσύ λιγάκι...μπας και τον επηρεάσεις...αν και τον αφήνω γενικά να κάνει και καμιά βλακειούλα... θα του περάσει αργότερα σίγουρα...τι λες εσύ?? Click για ανάπτυξη... Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:40 Ο πυρροθριξ: #19.105 23-07-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Click για ανάπτυξη... μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.106 23-07-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι δεν θελω να του μιλησω αλλα θα του φανει χαζο και δεν θα μετρησει τοσο για αυτον αν του το πω μεσα απο μια σελιδα στο ιντερνετ που ουτε καν με εχει δει και με ξερει αλλα και οτι ειμαι κοντα στην ηλικια του και οχι καποιος μεγαλυτερος που μπορει να τον εχει σαν προτυπο και να θελει να του μοιασει.Το καταλληλοτερο ατομο ειναι ή Γιουλη ή ο Μαριος και κανεις αλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:07 Ο Christos12: #19.107 23-07-08 22:07 γεια σας παιδιά τι κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:13 Ο πυρροθριξ: #19.108 23-07-08 22:13 γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:17 Ο Christos12: #19.109 23-07-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σας παιδιά τι κάνετε? Click για ανάπτυξη... γεια σου μοναχοπαίδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.110 23-07-08 22:45 Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θοδωρή θα μείνεις αρκετή ώρα στο mycat να μπει σε λίγο ο Χρήστος να του μιλήσεις κι εσύ λιγάκι...μπας και τον επηρεάσεις...αν και τον αφήνω γενικά να κάνει και καμιά βλακειούλα... θα του περάσει αργότερα σίγουρα...τι λες εσύ?? Click για ανάπτυξη... Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:40 Ο πυρροθριξ: #19.105 23-07-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Click για ανάπτυξη... μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.106 23-07-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι δεν θελω να του μιλησω αλλα θα του φανει χαζο και δεν θα μετρησει τοσο για αυτον αν του το πω μεσα απο μια σελιδα στο ιντερνετ που ουτε καν με εχει δει και με ξερει αλλα και οτι ειμαι κοντα στην ηλικια του και οχι καποιος μεγαλυτερος που μπορει να τον εχει σαν προτυπο και να θελει να του μοιασει.Το καταλληλοτερο ατομο ειναι ή Γιουλη ή ο Μαριος και κανεις αλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:07 Ο Christos12: #19.107 23-07-08 22:07 γεια σας παιδιά τι κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:13 Ο πυρροθριξ: #19.108 23-07-08 22:13 γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:17 Ο Christos12: #19.109 23-07-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σας παιδιά τι κάνετε? Click για ανάπτυξη... γεια σου μοναχοπαίδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.110 23-07-08 22:45 Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Η αποψη μου ειναι πως πρεπει να συζητησεις με τον Χρηστακη αρκετα ωριμα και οχι στα πεταχτα και πες του πως πρεπει σιγα σιγα να αποκτα την δικη του προσωπικοτητα και στυλ και οχι να αντιγραφει των αλλων...Απο εκει και περα δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο εκτος και αν σε ενοχλει τοσο και του επιβληθεις και δεν του παιρνεις τα ρουχα που θελει αλλα αυτα που θελεις εσυ να φοραει.Τωρα ειναι μικρος και ειναι φυσιολογικο να θελει να αντιγραφει τους αλλους για να μπορει να ειναι μεσα στις παρεες και να κανει φιλους,αλλα μπορει και να του αρεσει να ντυνεται ετσι... Click για ανάπτυξη... μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 21:44 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.106 23-07-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι δεν θελω να του μιλησω αλλα θα του φανει χαζο και δεν θα μετρησει τοσο για αυτον αν του το πω μεσα απο μια σελιδα στο ιντερνετ που ουτε καν με εχει δει και με ξερει αλλα και οτι ειμαι κοντα στην ηλικια του και οχι καποιος μεγαλυτερος που μπορει να τον εχει σαν προτυπο και να θελει να του μοιασει.Το καταλληλοτερο ατομο ειναι ή Γιουλη ή ο Μαριος και κανεις αλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:07 Ο Christos12: #19.107 23-07-08 22:07 γεια σας παιδιά τι κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:13 Ο πυρροθριξ: #19.108 23-07-08 22:13 γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:17 Ο Christos12: #19.109 23-07-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σας παιδιά τι κάνετε? Click για ανάπτυξη... γεια σου μοναχοπαίδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.110 23-07-08 22:45 Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μπραβο Θοδωρη!!!!!! αλλα δεν μιλατε κι εσεις λιγο σαν αντρας προς αντρα?εσυ εισαι και πιο μεγαλος απο τον Χριστακη αλλα και πιο κοντα στην ηλικια του!θα σε ακουσει πιστευω.. Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι οτι δεν θελω να του μιλησω αλλα θα του φανει χαζο και δεν θα μετρησει τοσο για αυτον αν του το πω μεσα απο μια σελιδα στο ιντερνετ που ουτε καν με εχει δει και με ξερει αλλα και οτι ειμαι κοντα στην ηλικια του και οχι καποιος μεγαλυτερος που μπορει να τον εχει σαν προτυπο και να θελει να του μοιασει.Το καταλληλοτερο ατομο ειναι ή Γιουλη ή ο Μαριος και κανεις αλλος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:07 Ο Christos12: #19.107 23-07-08 22:07 γεια σας παιδιά τι κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:13 Ο πυρροθριξ: #19.108 23-07-08 22:13 γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:17 Ο Christos12: #19.109 23-07-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σας παιδιά τι κάνετε? Click για ανάπτυξη... γεια σου μοναχοπαίδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.110 23-07-08 22:45 Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας παιδιά τι κάνετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:13 Ο πυρροθριξ: #19.108 23-07-08 22:13 γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:17 Ο Christos12: #19.109 23-07-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σας παιδιά τι κάνετε? Click για ανάπτυξη... γεια σου μοναχοπαίδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.110 23-07-08 22:45 Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christos12 Νεοφερμένο μέλος Ο Christos12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 30 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:17 Ο Christos12: #19.109 23-07-08 22:17 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σας παιδιά τι κάνετε? Click για ανάπτυξη... γεια σου μοναχοπαίδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.110 23-07-08 22:45 Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σας παιδιά τι κάνετε? Click για ανάπτυξη... γεια σου μοναχοπαίδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.110 23-07-08 22:45 Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.111 23-07-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ovelix: γεια σου μοναχοπαίδι μου... Click για ανάπτυξη... καλά χαιρετώ το παιδί μου από το κωδικό του.... sorry...βαρέθηκε και βγήκε γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.112 23-07-08 22:53 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γεια σου!! Click για ανάπτυξη... του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.113 23-07-08 22:54 Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επεσε το ιντερνετ,εκανε crash o υπολογιστης,ολα μαζι μου εγιναν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:54 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.114 23-07-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: του μίλησα για σένα Θοδωρή και το πόσο ωραία σκέφτεσαι... και δεν ενθουσιάστηκε αλλά όταν του είπα για τα μαλλιά είπε! Super άτομο ο θοδωρής... να τα βάψω κι εγώ? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 22:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.115 23-07-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:01 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.116 23-07-08 23:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγώ του είπα... αν είναι να γίνεις τόσο ωραίος όσο ο Πλάτωνας, βάψτα! Click για ανάπτυξη... Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.117 23-07-08 23:02 αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.118 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να φανταστεις την πρωτη φορα που εβαψα τα μαλλια μου ηταν οταν πηγαινα 1η γυμνασιου και τα ειχα βαψει διασκορπισμενα ξανθα λιγοτερα απο τα μισα και δεν φαινοντουσαν πολυ Click για ανάπτυξη... μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:04 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.119 23-07-08 23:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 954 955 956 957 958 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 956 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αν μείνει έγκυος ο Καλυψω σκέφτομαι να παίξουμε στοιχήματα πόσα μωρά έχει και τι φύλλο.... να βγάλουμε κανά φράγκο γιατί με τόσα παιδιά... επίδομα θα χρειαστούμε.. Click για ανάπτυξη... Τι επιδομα...δανειο πολυτεκνων θα χρειαστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 23:07 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.120 23-07-08 23:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μου είπε να σε ρωτήσω πως θα σου φαινόταν το πράσινο για εκείνον... κάτσε να σου βάλω φωτό να τον δεις καλά να μου πεις... Click για ανάπτυξη... Τον εχω δει,για εκεινον θα ηταν λιγο χτυπητο γιατι ειναι και μελαχρινος αλλα αμα ειναι και Παναθηναικος ας το κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.