Birman-maniacs

Καλά το πετ σοπ ειναι σχεδον διπλα σου....προτιμω τα πετ σοπ, ασε που χαζευω μηπως εχει βγει κατι καινουριο για τις ψιψινες μου...:cool:
Τελικά δεν πήρα τη κονσέρβα με τα ψαράκια... ακόμα τους δίνω gourmet gold... τους δίνω μόνο κάθε Κυριακή από λίγο σαν μεζεδάκι...να μην τα κακομαθαίνω με κονσέρβες...

Φιλάκια... πάω σπίτι! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά δεν πήρα τη κονσέρβα με τα ψαράκια... ακόμα τους δίνω gourmet gold... τους δίνω μόνο κάθε Κυριακή από λίγο σαν μεζεδάκι...να μην τα κακομαθαίνω με κονσέρβες...

Φιλάκια Γιούλη καλή ξεκούραση!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Γιουλη!Τα λεμε:hello:

Να προσθέσω και ότι ΔΕΝ είναι αυτό το πετ σοπ στο σαιτ το ίδιο με αυτό που λκέω ότι ψωνίζω εγώ!!!
Μα για το σιτε ρωταω....:hmm:

Εντάξει είσαι ΕΜΠΕΙΡΗ!!!!!:D:DΘυμάσαι πως ήσουν όταν πρωτοβγήκες με το δίπλωμα???Πες μας και εμάς!!!

Ψαρωμένη κάργα. Ούτε ράδιο δεν άκουγα για να συγκεντρώνομαι!!! :lol:
Ειδικά στο πρώτο μου ταξείδι που πήγα Πήλιο κι ήμουν και μόνη μου... έτρεμα:(... αλλά πήγα...

Γεια σου Γιουλη!!!!!!! μακια μακια στα τριχωτα αυτακια...( οχι τα δικα σου, γιατι δεν εχεις) :lol:

Άντα ....Δίπλα στο σπίτι μας είναι το πετ σοπ που λεω, μπορεί να λεμε το ίδιο????Έχει και ένα υποκατάστημα στην δουλειά μου εδω...;)Που είναι το δικό σου??
Παντως δεν ψωνίζω στη γειτονια μου, αλλα στη Νεα Ερυθραια!!! :cool:

Ψαρωμένη κάργα. Ούτε ράδιο δεν άκουγα για να συγκεντρώνομαι!!! :lol:
Ειδικά στο πρώτο μου ταξείδι που πήγα Πήλιο κι ήμουν και μόνη μου... έτρεμα:(... αλλά πήγα...
Αυτό με το ράδιο το έχω κι εγώ!!!!!!!!:redface::redface:ΚΑι ο καλός μου μου έχει γράψει και μουσική γαι το αυτοκίνητο ...κρίμα....:redface::redface::lol::lol:Πήγες ως το Πήλιο???Εγώ προχθες πήγα καλλιθέα και νομιζα ότι θα ψοφίσω από το άγχος μου!!!:redface::redface::lol::lol::lol:

Παντως δεν ψωνίζω στη γειτονια μου, αλλα στη Νεα Ερυθραια!!! :cool:
Αααααα αλλο κατάλαβα..ναι οκ ...Αν έχει μεγάλη ποικιλία καλά κάνεις..:DΑπό τιμές πως πάει??

Ξερει κανεις ενα φθηνο υλικο που μπορω να βαλω σε ενα δωματιο εκτος απο τις αυγοθηκες για να δημιουργησω ηχομονωση?

Θα σου ελεγα κατι σαν αφρολεξ που υπαρχει...αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει.:hmm:

Αααααα αλλο κατάλαβα..ναι οκ ...Αν έχει μεγάλη ποικιλία καλά κάνεις..:DΑπό τιμές πως πάει??
Ενα θα σου πω, ειναι πιο φτηνος απο το σουπερ μαρκετ. Που για μενα θα επρεπε να ισχυει το αναποδο...μεχρι και το pet city που ειναι αλυσιδα πετ σοπ, ειναι πιο φτηνος απο το μαρινοπουλο!! εχω κανει ερευνα αγορας, αν θες ταξινομηση ...ρωτα με!! :up::up:

Θα σου ελεγα κατι σαν αφρολεξ που υπαρχει...αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν κανει.:hmm:

Θελω ομως να μην ακουγεται καρφιτσα εξω απο το δωματιο,μιλαμε για καλη ηχομονωση...

Θελω ομως να μην ακουγεται καρφιτσα εξω απο το δωματιο,μιλαμε για καλη ηχομονωση...
Αν δεν ειναι γενικα ετσι φτιαγμενο το δωματιο, το σπιτι γενικα το βλεπω λιγο δυσκολο...να ρωτησεις σε καποιο καταστημα που πουλανε μουσικα οργανα, μηπως γνωριζουν κατι....αλλά γιατι θες τοση πια ηχομονωση ???:hmm:

Μεχρι και παραθυρα πρεπει να αλλαξεις..αν δεν εχεις ηδη διπλα τζαμια. Αλλά και παλι ενας θορυβος απεξω θα ακουγεται...

Αν δεν ειναι γενικα ετσι φτιαγμενο το δωματιο, το σπιτι γενικα το βλεπω λιγο δυσκολο...να ρωτησεις σε καποιο καταστημα που πουλανε μουσικα οργανα, μηπως γνωριζουν κατι....αλλά γιατι θες τοση πια ηχομονωση ???:hmm:

Drums.....

Χμμ...εχουν οι απεναντι μας γειτονες....αλλά παιζουν μονο το απογευμα,ειναι ολοκληρη μπαντα!! :)

Μεχρι και παραθυρα πρεπει να αλλαξεις..αν δεν εχεις ηδη διπλα τζαμια. Αλλά και παλι ενας θορυβος απεξω θα ακουγεται...

Tζαμια δεν εχει το δωματιο μονο τεσσερις τοιχους και μια πορτα...

Ενα θα σου πω, ειναι πιο φτηνος απο το σουπερ μαρκετ. Που για μενα θα επρεπε να ισχυει το αναποδο...μεχρι και το pet city που ειναι αλυσιδα πετ σοπ, ειναι πιο φτηνος απο το μαρινοπουλο!! εχω κανει ερευνα αγορας, αν θες ταξινομηση ...ρωτα με!! :up::up:
Στείλε μου όποτε μπορέσεις τιμές για άμμο ever clean για τροφές hills και royal canin για μικρα γατάκια..Και εμένα είναι πιο φτηνό αλλά θέλω να δω πόσο είναι το δικό σου!!!:DΨάχνω για το πιο οικονομικό τώρα που σφίγγουν τα ζωνάρια!:redface::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back