katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:01 Η katerina10: #20.901 06-08-08 16:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.902 06-08-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μια από τα ίδια!!!! Click για ανάπτυξη... ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.903 06-08-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Click για ανάπτυξη... μια μικρή ερωτική φωλια το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #20.904 06-08-08 16:07 Ε οχι και μικρη φωλιτσα..να εχει και λιγο space!! να μην εχεις σαλονι, κουζινα, κρεβατοκαμαρα, μπανιο στο ιδιο δωματιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #20.905 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια μικρή ερωτική φωλια το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.906 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #20.907 06-08-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #20.908 06-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Ο erefer έγραψε: #20.909 06-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.910 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη Click για ανάπτυξη... Μια από τα ίδια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.902 06-08-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μια από τα ίδια!!!! Click για ανάπτυξη... ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.903 06-08-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Click για ανάπτυξη... μια μικρή ερωτική φωλια το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #20.904 06-08-08 16:07 Ε οχι και μικρη φωλιτσα..να εχει και λιγο space!! να μην εχεις σαλονι, κουζινα, κρεβατοκαμαρα, μπανιο στο ιδιο δωματιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #20.905 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια μικρή ερωτική φωλια το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.906 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #20.907 06-08-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #20.908 06-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Ο erefer έγραψε: #20.909 06-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.910 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μια από τα ίδια!!!! Click για ανάπτυξη... ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.903 06-08-08 16:04 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Click για ανάπτυξη... μια μικρή ερωτική φωλια το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #20.904 06-08-08 16:07 Ε οχι και μικρη φωλιτσα..να εχει και λιγο space!! να μην εχεις σαλονι, κουζινα, κρεβατοκαμαρα, μπανιο στο ιδιο δωματιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #20.905 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια μικρή ερωτική φωλια το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.906 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #20.907 06-08-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #20.908 06-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Ο erefer έγραψε: #20.909 06-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.910 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί.. Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες Click για ανάπτυξη... μια μικρή ερωτική φωλια το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η Αντα έγραψε: #20.904 06-08-08 16:07 Ε οχι και μικρη φωλιτσα..να εχει και λιγο space!! να μην εχεις σαλονι, κουζινα, κρεβατοκαμαρα, μπανιο στο ιδιο δωματιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #20.905 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια μικρή ερωτική φωλια το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.906 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #20.907 06-08-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #20.908 06-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Ο erefer έγραψε: #20.909 06-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.910 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε οχι και μικρη φωλιτσα..να εχει και λιγο space!! να μην εχεις σαλονι, κουζινα, κρεβατοκαμαρα, μπανιο στο ιδιο δωματιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο erefer έγραψε: #20.905 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια μικρή ερωτική φωλια το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.906 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #20.907 06-08-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #20.908 06-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Ο erefer έγραψε: #20.909 06-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.910 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια μικρή ερωτική φωλια το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! Click για ανάπτυξη... Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:08 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.906 06-08-08 16:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #20.907 06-08-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #20.908 06-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Ο erefer έγραψε: #20.909 06-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.910 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:12 Η Αντα έγραψε: #20.907 06-08-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #20.908 06-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Ο erefer έγραψε: #20.909 06-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.910 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:14 Ο erefer έγραψε: #20.908 06-08-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Ο erefer έγραψε: #20.909 06-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.910 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: 50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Ο erefer έγραψε: #20.909 06-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.910 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.910 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ακριβώς Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα Click για ανάπτυξη... Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.911 06-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο Click για ανάπτυξη... Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η Αντα έγραψε: #20.912 06-08-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο erefer έγραψε: #20.913 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΛΕΝΗ Λ. Νεοφερμένο μέλος Ο ΕΛΕΝΗ Λ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Ο ΕΛΕΝΗ Λ. έγραψε: #20.914 06-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:23 Ο erefer έγραψε: #20.915 06-08-08 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση. Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:26 Η Αντα έγραψε: #20.916 06-08-08 16:26 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία Click για ανάπτυξη... Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.917 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;; Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται; Click για ανάπτυξη... Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Ο erefer έγραψε: #20.918 06-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Επισης παρα πολυ καλη ιδεα Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!! Click για ανάπτυξη... Τρώς ποπ κορν τσάμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #20.919 06-08-08 16:33 Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1044 1045 1046 1047 1048 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1046 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 16:36 Η katerina10: #20.920 06-08-08 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ .... Click για ανάπτυξη... Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.