Birman-maniacs

Η μόνιμη διαφωνία με τη μητέρα μου ήταν αυτή μου η λάμψη πριν την αγορά! Μου έλεγε βρε μη δείχνεις ενθουσιασμό γιατί έτσι δεν γίνονται παζάρια...κι εγώ την αγνοούσα κι έδειχνα ακόμα περισσότερο ενθουσιασμένη:lol:
Μια από τα ίδια!!!!:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά δε ψάχνω τη σπιταρώνα, εξάλλου δε θα μείνω μια ζωή εκεί..
Πρεπει να το πάρω στα σοβαρά όμως γιατί μαζεύουν οι μέρες:/:
μια μικρή ερωτική φωλια;) το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε οχι και μικρη φωλιτσα..να εχει και λιγο space!! να μην εχεις σαλονι, κουζινα, κρεβατοκαμαρα, μπανιο στο ιδιο δωματιο :lol::lol:

μια μικρή ερωτική φωλια;) το καλύτερο... να μη θέλει και πολύ καθάρισμα! :lol:
Ακριβώς:D Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα:)

ήμουν σίγουρη... σ'αυτό μοιάζουμε:up::lol:
Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα.
Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου....

Ακριβώς:D Το μονο προβλημα μου είναι να χωράει κάπου η τηλεόραση γιατί είναι 50 ιντσών, κατα τα αλλα ας είναι και 30 τμ δεν εχω προβλημα:)
50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! :lol::lol:

50 ιντσων??? καλα θελεις λιγο άπλα..μην εισαι τοσο κοντα στην τηλεοραση που να βλεπεις μονο κουκκιδες!!!!!!!!! :lol::lol:
Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο:D

Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα.
Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου....
Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα:) Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο?

Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι:cool:
:lol::lol::lol:

Είναι high definition αλλα οπως και να το κάνεις εχεις δίκιο, θέλει χώρο:D
Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ ....

Kαι μετά σας βλέπω να κυκλοφορείτε κάπως έτσι:cool:
:lol::lol::lol:
Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση.:blink: Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!!:lol:

Να βρείς τοσο γρηγορα Βιρμανάκι θέλει πολύ τύχη εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το φύλο και το χρώμα:) Ψάχνεις κατι συγκεκριμένο?
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;;
Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται;

Ελα μωρε ...το πολυ πολυ να βγαινουν στο μπαλκονι για να βλεπουν τηλεοραση.:blink: Θα ειναι ενα θεμα το χειμωνα ή οταν βρεχει..αλλά με μια σομπιτσα και μια ομπρελα ολα λυνονται!!!!!!!!!:lol:
Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία:lol::lol::lol::lol:

Η θα πάμε να καθόμαστε στο μπαλκόνι του γείτονα στην απέναντι πολυκατοικία:lol::lol::lol::lol:
Επισης παρα πολυ καλη ιδεα :up:Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!!

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φύλο... όσον αφορά στο χρώμα, προτιμώ τα ανοιχτόχρωμα.... χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι εντελώς αρνητική για κάτι άλλο. Επειδή δεν έχω ξανακάνει ανάλογη διαδικασία - με εκτροφεία κλπ. - , τι ακριβώς πρέπει να κάνω;;;
Πόσο δηλαδή πρέπει να περιμένω;;; Από τι εξαρτάται;
Το γατάκι πρέπει να πάει 4 μηνών για να το πάρεις και πρέπει να ταξιδέψεις για να το φέρεις. Επικοινωνείς μεσω email με εκτροφείς και κλείνεις το γατάκι:) Οι περισσότεροι θέλουν μια προκαταβολή για να είναι σίγουροι, τη στέλνεις και εκλεισες το γατάκι.

Επισης παρα πολυ καλη ιδεα :up:Γνωριζεις και τους γειτονες, κανεις φιλιες κτλ!!
Τρώς ποπ κορν τσάμπα:blink::lol::lol::lol:

Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια :hmm:

Αληθεια για δυαρι ψαχνετε? παντως μην αποκλεισεις και ενα τριαρι...τα μεγαλυτερα διαμερισματα ειναι πιο ''φτηνα'' απο τα μικρα. Π.χ βρηκαμε ενα διαμερισμα 110 τμ που ειχε 700 ευρω - τεραστιο θα μου πεις - και ενα με 95 τμ που ειχε την ιδια τιμη. Και μιλαμε για την ιδια περιοχη, νεα διαμερισματα και τα δυο, κτλ ....
Ισχύει αυτό..Εμείς θα μείνουμε σε τεσσάρι και ήταν από τα πιο φτηνά !!!!:):D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back