Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #21.141 08-08-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!!!Καλόόόόόό!!!Είναι βιρμανικής φύσης το ριχτάρι μάλλον!!!! Click για ανάπτυξη... Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.142 08-08-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιατί δεν μπορείς να γυρίσεις? Κάνεις κόντρες με τα Boeing 747 όταν απογειώνονται? Click για ανάπτυξη... Σουτ εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:58 Η katerina10: #21.143 08-08-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω απο την αλλη, σε οποια μερη και αν παω, στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο ειμαι με το travel guide ανα χειρας - σε αυτο ταιριαζουμε πολυ με τον Γιωργο - η εξερευνηση και η ξεναγηση ειναι το φορτε μου Click για ανάπτυξη... Πω πω Άντα ...Εγώ μόνο στο εξωτερικό έχω αξιωθεί να ταξιδεύω μανιοδώς..Είναι που θέλω να ξεφεύγω από τα συνηθισμένα μάλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η Αντα έγραψε: #21.144 08-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μάλλον λόγω σουβλακίου ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.145 08-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω απο την αλλη, σε οποια μερη και αν παω, στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο ειμαι με το travel guide ανα χειρας - σε αυτο ταιριαζουμε πολυ με τον Γιωργο - η εξερευνηση και η ξεναγηση ειναι το φορτε μου Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.146 08-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!!!Καλόόόόόό!!!Είναι βιρμανικής φύσης το ριχτάρι μάλλον!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.147 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.148 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑι μάλλον είναι κόλπο για να φαίνονται πιο όμορφα τα βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.149 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η katerina10: #21.150 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!!!Καλόόόόόό!!!Είναι βιρμανικής φύσης το ριχτάρι μάλλον!!!! Click για ανάπτυξη... Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.142 08-08-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιατί δεν μπορείς να γυρίσεις? Κάνεις κόντρες με τα Boeing 747 όταν απογειώνονται? Click για ανάπτυξη... Σουτ εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:58 Η katerina10: #21.143 08-08-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω απο την αλλη, σε οποια μερη και αν παω, στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο ειμαι με το travel guide ανα χειρας - σε αυτο ταιριαζουμε πολυ με τον Γιωργο - η εξερευνηση και η ξεναγηση ειναι το φορτε μου Click για ανάπτυξη... Πω πω Άντα ...Εγώ μόνο στο εξωτερικό έχω αξιωθεί να ταξιδεύω μανιοδώς..Είναι που θέλω να ξεφεύγω από τα συνηθισμένα μάλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η Αντα έγραψε: #21.144 08-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μάλλον λόγω σουβλακίου ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.145 08-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω απο την αλλη, σε οποια μερη και αν παω, στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο ειμαι με το travel guide ανα χειρας - σε αυτο ταιριαζουμε πολυ με τον Γιωργο - η εξερευνηση και η ξεναγηση ειναι το φορτε μου Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.146 08-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!!!Καλόόόόόό!!!Είναι βιρμανικής φύσης το ριχτάρι μάλλον!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.147 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.148 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑι μάλλον είναι κόλπο για να φαίνονται πιο όμορφα τα βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.149 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η katerina10: #21.150 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιατί δεν μπορείς να γυρίσεις? Κάνεις κόντρες με τα Boeing 747 όταν απογειώνονται? Click για ανάπτυξη... Σουτ εσύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:58 Η katerina10: #21.143 08-08-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω απο την αλλη, σε οποια μερη και αν παω, στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο ειμαι με το travel guide ανα χειρας - σε αυτο ταιριαζουμε πολυ με τον Γιωργο - η εξερευνηση και η ξεναγηση ειναι το φορτε μου Click για ανάπτυξη... Πω πω Άντα ...Εγώ μόνο στο εξωτερικό έχω αξιωθεί να ταξιδεύω μανιοδώς..Είναι που θέλω να ξεφεύγω από τα συνηθισμένα μάλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η Αντα έγραψε: #21.144 08-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μάλλον λόγω σουβλακίου ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.145 08-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω απο την αλλη, σε οποια μερη και αν παω, στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο ειμαι με το travel guide ανα χειρας - σε αυτο ταιριαζουμε πολυ με τον Γιωργο - η εξερευνηση και η ξεναγηση ειναι το φορτε μου Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.146 08-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!!!Καλόόόόόό!!!Είναι βιρμανικής φύσης το ριχτάρι μάλλον!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.147 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.148 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑι μάλλον είναι κόλπο για να φαίνονται πιο όμορφα τα βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.149 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η katerina10: #21.150 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω απο την αλλη, σε οποια μερη και αν παω, στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο ειμαι με το travel guide ανα χειρας - σε αυτο ταιριαζουμε πολυ με τον Γιωργο - η εξερευνηση και η ξεναγηση ειναι το φορτε μου Click για ανάπτυξη... Πω πω Άντα ...Εγώ μόνο στο εξωτερικό έχω αξιωθεί να ταξιδεύω μανιοδώς..Είναι που θέλω να ξεφεύγω από τα συνηθισμένα μάλλον!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η Αντα έγραψε: #21.144 08-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μάλλον λόγω σουβλακίου ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.145 08-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω απο την αλλη, σε οποια μερη και αν παω, στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο ειμαι με το travel guide ανα χειρας - σε αυτο ταιριαζουμε πολυ με τον Γιωργο - η εξερευνηση και η ξεναγηση ειναι το φορτε μου Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.146 08-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!!!Καλόόόόόό!!!Είναι βιρμανικής φύσης το ριχτάρι μάλλον!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.147 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.148 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑι μάλλον είναι κόλπο για να φαίνονται πιο όμορφα τα βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.149 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η katerina10: #21.150 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μάλλον λόγω σουβλακίου ε???? Click για ανάπτυξη... Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.145 08-08-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω απο την αλλη, σε οποια μερη και αν παω, στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο ειμαι με το travel guide ανα χειρας - σε αυτο ταιριαζουμε πολυ με τον Γιωργο - η εξερευνηση και η ξεναγηση ειναι το φορτε μου Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.146 08-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!!!Καλόόόόόό!!!Είναι βιρμανικής φύσης το ριχτάρι μάλλον!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.147 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.148 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑι μάλλον είναι κόλπο για να φαίνονται πιο όμορφα τα βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.149 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η katerina10: #21.150 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εγω απο την αλλη, σε οποια μερη και αν παω, στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο ειμαι με το travel guide ανα χειρας - σε αυτο ταιριαζουμε πολυ με τον Γιωργο - η εξερευνηση και η ξεναγηση ειναι το φορτε μου Click για ανάπτυξη... Πεθαίνω για τέτοια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.146 08-08-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!!!Καλόόόόόό!!!Είναι βιρμανικής φύσης το ριχτάρι μάλλον!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.147 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.148 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑι μάλλον είναι κόλπο για να φαίνονται πιο όμορφα τα βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.149 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η katerina10: #21.150 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!!!Καλόόόόόό!!!Είναι βιρμανικής φύσης το ριχτάρι μάλλον!!!! Click για ανάπτυξη... Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.147 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.148 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑι μάλλον είναι κόλπο για να φαίνονται πιο όμορφα τα βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.149 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η katerina10: #21.150 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:01 Η katerina10: #21.148 08-08-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑι μάλλον είναι κόλπο για να φαίνονται πιο όμορφα τα βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.149 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η katerina10: #21.150 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μαλιστα κανει ωραιο φοντο για τις φωτογραφιες!!! Click για ανάπτυξη... ΝΑι μάλλον είναι κόλπο για να φαίνονται πιο όμορφα τα βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.149 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η katerina10: #21.150 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το άγχος σε πιάνει γιατί νιώθεις οτι δεν εχεις τον έλεγχο, γι'αυτό και νιώθεις κουρασμένη μετά την οδήγηση. Με πολύ εξάσκηση θα σου φύγουν αυτά, οδηγάω απο 12 χρονών μιλάει η εμπειρία Click για ανάπτυξη... Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Η katerina10: #21.150 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σουτ εσύ... Click για ανάπτυξη... Πες τα βρε Γιούλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:02 Ο erefer έγραψε: #21.151 08-08-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Πολυ γελιο η κατάσταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:04 Η katerina10: #21.152 08-08-08 12:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι..σε αυτα τα μικρα τραπεζια, στριμωγμενοι και κανει και ζεστη..σε αυτους αρεσε..Η μεγαλη πλακα ηταν οτι περιμεναν να παραγγειλω και ολας εγω, γιατι δνε ηξεραν, και οταν ηρθαν τα τυλιχτα σουβλακια ..σοκ , τι το κανεις αυτο? πως το τρως? το ξετυλιγεις και με μαχαιροπηρουνο ??? οχι , περιμεναν να δουν τι θα κανω εγω, για να αρχισουν να το τρωνε.. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.153 08-08-08 12:05 Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασίλη τέλεια τα smiles σου!!!Έχουν πολύ πλάκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.154 08-08-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Εγώ ψοφάω για γιαουρτλού!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Ο erefer έγραψε: #21.155 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και πόσο χρονών είσαι???Ναι την πρώτη φορά που πήγα μόνη μου χαλάνδρι(έιχα μάθημα)χάθηκα για 35 λεπτά και είχα αργήεσει να φυγω 30 λεπτα..Βγήκα γαλάτσι και δεν ήξερα πως να γυρίσωμετά έφτασα μαρούσι έκανα όλο τον κύκλο είχα πανικοβληθεί και τελικά έφτασα(2 βδομαδες πριν το σήμερα!!!)και αυτή τη βδομάδα ξαναχάθηκα και αντί για χαλάνδρι κατέληξα αγία παρασκευή αλλά με ψυχραιμία άργησα μόνο 2 λεπτά!!!Δεν φοβάμαι μην χαθώ!!Τα αλλα αυτοκίνητα με φοβίζουν!!! Click για ανάπτυξη... Καλά σε δρόμους είμαι άσχετος και εγώ Το έχω στο πρόγραμμα να πάρω ενα gps 22 είμαι τώρα, οδηγούσα τοσο καιρό χωρίς δίπλωμα(κυρίως απ'τα 15) που καμια φορά και τώρα οποτε βλέπω αστυνομία με πιάνει άγχος γιατί νομίζω οτι δεν εχω δίπλωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:06 Η katerina10: #21.156 08-08-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε μπας και τα'χει η Άντα τα γατάκια αυτά στο σπίτι της? Click για ανάπτυξη... Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:07 Η Αντα έγραψε: #21.157 08-08-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααα τέλεια θα γελάσουμε εκεί θα την πάω σίγουρα.Απλα το θεωρώ βλακεία να την πάω μοναστηράκι για σουβλάκι όταν δίπλα από το σπίτι μου έχουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!Αντα πρέπει να μάθεις και εσύ αυτό το σουβλατζίδικο αν δεν το ξέρεις είναι δίπλα από το δημαρχείο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ σουβλάκια!!!!Μιαμ μιαμ!!!!! Click για ανάπτυξη... Δεν ειναι το σουβλακι ...ειναι η ολη κατασταση....σιγα να μην καταλαβαινουν την ''ποιοτητα' του σουβλακιου..και απο αρουραιο να ηταν, παλι θα τους αρεσε!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η Αντα έγραψε: #21.158 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ λες?????????????????????Άντα αποκαλύψου ΤΩΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τα εχω ολα κατω απο το κρεβατι μου!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Ο erefer έγραψε: #21.159 08-08-08 12:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1056 1057 1058 1059 1060 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1058 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βoing, Airbus ή μήπως Concord? Click για ανάπτυξη... Με F16 θα το παρομοίαζα το αυτοκίνητο όταν στο τιμόνι-cockpit είμαι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 12:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #21.160 08-08-08 12:08 Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να τα πρώτα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.